pomena

Rouva
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About pomena

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tietääkö joku mistä Enyan Caribbean Blue kertoo? Ajateltiin sitä meidän tanssiksi mut olis kiva tietää vähän sanojen merkitystä.
 2. Myydäänkö valosarjoja missään näin joulun ajan ulkopuolella? Itselläni ei ole tullut vastaan, vinkkejä siis jos jollain olisi...
 3. Miten olisi paperilyhdyt? Niitä on olemassa monia eri värejä ja kokoja. Näyttää ihan kivalta, vaikkei valoja sisällä olisikaan.
 4. Pakko linkittää: http://www.etsy.com/shop/PassionArte?section_id=6376072 Aivan ihania koristeita! Hintakin on kyllä aika mukava...
 5. ei ole asettanut tilatietoaan

 6. Kuulostaa hyvältä. Mietin vaan, joutuuko paikan varaamaan kuvausta varten?
 7. Meille tulee varmaan kuvaus vihkimisen jälkeen. Harmittaa, sillä olisin kovasti halunnut kuvauksen ennen vihkimistä, mutta haluamani kuvaaja on varattu samana päivänä ja pääsee vasta vihkitilaisuuteen. Ajattelimme otattaa itsestämme kuvat juhlapaikalla. Onko hölmöä, että vieraat istuvat sisällä (ohjelmaa toki järjestetään) kun me olemme samaan aikaan ulkona kuvattavana? Toisaalta on pieni pelko, että kuvaus ei sujukaan rauhallisesti, vaan vieraat tulevat ulos niitä seuraamaan.
 8. Vanha aihe mutta josko joku tämän viestin huomaisi... Mietin vaan kun nyt postissa tapahtui uudistus merkkien suhteen, onko enää niin "mautonta" lähettää kutsuja kakkoluokassa? En ole perehtynyt sen tarkemmin, kuinka nopeasti kakkosluokan posti ennen meni perille, mutta nyt pitäisi mennä pääsääntöisesti kahden yön jälkeen perille.
 9. Mäkin haluan kehua morsiusgalleriaa. En ole käynyt vielä sovittamassa, mutta ajan olen varannut ja eilen kävin paikan päällä katselemassa. Molemmilla kerroilla sain ystävällistä palvelua. Lisäyksenä: Varasin siis sovitusajan Morsiusgalleriaan, ja jäi todella hyvä mieli sen jälkeen. Ehdin sovitella useita pukuja, myyjä oli avulias ja auttoi puvut hyvin päälle. En kuitenkaan osannut päättää kahden puvun välillä, joten varasin uuden sovitusajan. Tuolloin paikalla oli nuorempi tyttö. Palvelu oli silloinkin ihan ok, eikä millään tavalla töykeätä. Ennen toista mg-käyntiäni olin kuitenkin käynyt sovittelemassa pukuja Tyynelässä, ja sen jälkeen mikään mg:n puvuista ei tuntunut enää omalta. Päädynkin suosittelemaan enemmän Tyynelää, sillä valikoima tuntuu olevan siellä monipuolisempi ja persoonallisempi. Myös vuokrapukua etsivän kannattaa tutustua Tyynelään, sillä mg:n vuokrapukuvalikoima on olematon. Tyynelässä sen sijaan valikoimaa (tälläkin saralla) löytyy. Myös liikkeen myyjä oli oikein ammattitaitoinen ja hänen kanssaan oli mukava asioida.
 10. Tuo on Alfred Angelon puku. Turussa ainakin myydään kyseistä merkkiä. Tuo puku löytyy varmasti Alfred Angelon kotisivuilta myös. http://www.alfredangelounitedkingdom.com/Collections/ProductDisplay.aspx?productID=7ec2404b-b333-400a-bbaa-c8777335718e&categoryID=0fb8d3ca-5030-43bb-9e1b-90ffb001ae14&pg=0&colorId1= Kiitos tiedosta Ehkä pitää suunnistaa Turkuun päin.
 11. Osaisiko joku kertoa, missä voisin sovittaa tällaista pukua? Olen nähnyt tämän mallin aika monessa verkkokaupassa. Haussa kuitenkin liike, jossa näkisi puvun oikeasti.