Jump to content
Naimisiin.info

Marska86

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Marska86

  • Syntymäpäivä December 12

Profile Information

  • Gender
    Male

Marska86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä kohtaaminen netin kautta. Mies löysi minun seuranhaku ilmoitukseni keväällä -06 (joka oli reilu puolivuotta vanha) ja otti yhteyttä. Itse en koko ilmoitusta tuolloin enään edes muistanut. Muutamaa kuukauta myöhemmin näimme kasvotusten ja siitä se sitten lähtikin. Heinäkuulla sanomme toisillemme tahdon.
  2. Marska86

    valmisteluja..

    Kampaaja varattu jo maanantaina. Kampaaja totesi stressin iskevän samalla hetkellä, kun kuuli, että kyseeää on hääkampaus.. Onneksi on tuttu kampaaja, niin tietää ettei ongelmia tule.. Joo, häävalmisteluja on suoriteltu jo jonkin verran viime syksynä, tai lähinnä silloin hommailin pöytien kynttilät ja kaitaliinat. Ja nyt tammikuun vaihduttua olen käynyt hommailemassa "baarin" puolelle astioita.. Ja kun niitä pikkuhiljaa hommaillee, niin ei se rahan meno tunnu suurelta.. Mutta katsotaan sitten kun kaikki on hommattu ja maksettu ja katsellaan loppu summaa että mitä siinä vaiheessa tulee mieleen.. Kiroilua vai hymy.. Isännälle on laitettu tehtäväks hommata hääauto, mut ei ole tietoa joko asia on hoidettu.. Mutta nyt jumppailemaan, niin näyttää ensi kesänä morsiammelta.
  3. Marska86

    Naimisiin 02.07.2011

    Nyt on sitten kaikki häävalmistelut laitettu aluilleen. Kaasot on ollut tiedossa ja varmistettuna jo viime syksystä ja tänään saatiin bestman:ikin sovittua. Enään ei muuta kuin budjettiin merkkaileen kuluja. Tarkoituksena on maksaa häistä suurin osa itse, mutta tarvitaessa varmaan jonkinlaista avustusta voidaan vanhemmilta saada. Huomenna suuntana kampaaja, jonka luokse menen sopimaan kampauksesta ja kaikesta siihen liittyvästä.
  4. Marska86

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meillä trevetulleeksi toivottaa itse sulhanen.. Majan kohottamisen kehotuksesta ei ole vielä tietoa.. Isät pääsevät pitämään omat puheensa sitten myöhemmin juhlien edetessä..
×
×
  • Create New...