PTSP

Rouva
 • Content count

  85
 • Joined

 • Last visited

About PTSP

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Kotona jälleen ja ei voi kyllä muuta sanoa... TÄYDELLINEN reissu. Kaikkinensa oli oikein mukavaa. Vihkimnen oli mieletön. Hotelleista Le Victoria oli aavistuksen verran turistimaisempi, mutta meitä ei haitannut yhtään sekään. Shandrani oli sitten pykälää rauhallisempi ja ihan mielettömän ihana. Ruoka oli Shandranissa ihan mieletöntä, vaikka ei Le Victoriankaan ruoka missään nimessä pahaa/huonoa ollut. Molemmissa hotelleissa on aktiviteettia sitten niin paljon, ettei paljon muuta tarvitse järjestellä. Shandranin henkilökunta oli ihan törkeän ystävällistä ja suomalaiselle jo vähän liikaakin (jos vaan voi olla). Luulimme jo Le Victoriassakin, ettei tämän ystävällisemmäksi voi enään mennä, mutta Shandrani vei voiton. Pystyn vain kuvittelemaan, mitä se on noissa vielä kovemman luokan Beahccomber-hotelleissa (Royal Palm, Trou aux Biches, Dinarobin, Paradis). HUH... Kyllä sitä kaipuu sinne jäi... kaiken puolin.
 2. Laitanpa tännekkin kehuja Mauritiukselta. Ihan törkeän ystävällisiä ovat täällä. Täällä on kaikki aiva mielettömän ihania. Jatkuvasti kysymässä "It's everything OK...!" MIELETTÖMÄN IHANA PAIKKA!!! Ja lämmintäkin on (+29). Hieman meinas ukostaa tänään, mutta ohi meni sekin.
 3. Me mennään silleen "salaa", että tietää vain vanhemmat ja parhaimmat kaverit. Paikalla ei ole ketään (toivottavasti). Ja kohta sen sitten saa tietää kaikki... Tarkoitus järjestää jälkikäteen "kahvitilaisuus"!
 4. Sormukset hoidettiin pois joulukuussa (häät 30.4.). Kaiverrukset halutaan hoitaa häiden jälkeen. Kihlat sulatettiin vihkeihin, joten nyt ollaan ilman mitään. Hassua olla ilman, mutta kyllä siihen tottui!
 5. Olen muistaakseni vastaanut jo tähän ja korjannutkin (en jaksanut selata), mutta muutoksia on tullut. Laitoin (muistaakseni) tänne, että kokonaisbudjetti on 12 000eur. Kaikkineen tuo kyllä ylittyy ja runsaasti. Matkaa varten on vaatteita ostettu jo tonnilla ja kai tuohon pitää lisätä kaikki matkan muutkin kulut. Ja nimenvaihtoon liittyvät kustannukset on vielä lisättävä... Ja se jälkikahvitus... (sukulaisia ja muita varten) Veikkaus: koko proseduuriin liittyvät kustannukset menee lähelle 15 000 euroa, jos ei jopa enemmän. Tosin ei olla budjetoitu kokonaisuutta kovin tarkkaan, mutta alunperin mietittiin 10 000 euroa olevan katto. (ei sitten ihan onnistunut) Toisaalta.... Once in the lifetime!
 6. Olen TÄYSIN samaa mieltä Rockonin kanssa... Myyjän ottaessa PayPalin mukaan maksutavaksi, ne lupautuvat määrättyihin asioihin. Ja tuskinpa vaan voivat kovin pitkään huijata (jos edes mahdollista). Jos tuo firma on muiden mielestä luotettava, jotain muuta on nyt kyseessä. En tosin tunne firmaa, mutta uskoisin niiden ottavan yhteyttä lähiaikoina. Olisikos niiden sivuilla muita osoitteita, mihin voisi kyselyä laittaa? Ei se PayPalin vika ole, että firma ei vastaa. PayPal on toiminut minulla (ja 99.99% muillakin), enkä usko tuohon *kilpailijafirmojen tekemästä sivuista* haettuihin tietoihin... Mä hakisin vastausta muista mail-osoitteista?
 7. Mulla oli kans hiljaista pitkään, mutta samana päivänä, kun niiden (LitB) piti puku lähettää, mä laitoin tosi "kiukkusen" kyselyn ja se ainankin tehosi. Saman tien (12h) tuli vastaus ja sitten alkoi nöyristeleminen. Saatiin alennusta puvusta ja eiköhän sitten kaikki alkanut toimimaan. Näissä tilausjutuissa on aina sekin, että minkälaisen ihmisen käsittelyyn joudut/pääset... PS. Tilasin tänään vaatteita Briteistä (pitkään tuttuna olleesta firmasta*linkki*) ja kaikki toimii tosi lujaa, automaatti vahvistaa 10 sek. ja keräily tapahtuu yleensä seuraavan arkipäivänä, jonka jälkeen saa todellisen vahvistuksen. Edukkaita ja viikossa perillä... Ei niin häävaatteita MUOKS! Linkissä väärä osoite
 8. Päiväkirjaani Arby vinkkasi, että suoraan Casela Parkista. Sinne me otetaan yhteyttä hiukan ennen lähtöä ja varataan kävely.
 9. Eipä ole paha hinta, noin 25 euroa. Nyt alkoi matkakuume, tai pikemminkin leijona-kuume.
 10. LOISTAVIA KUVIA! Kyllä tuo on pakko mennä ja kokea.
 11. Meilläpä sitten näin: Alettiin seurustella 23.9.1993 Yhteen muutettiin 30.1.1994 Kihloihin 30.10.1996 Ainokainen syntyi 24.3.1998 Omaan taloon muutetiin 30.9.2005 Alttarille astellaan 30.4.2011 Ikää molemmilla lähes 40 ja omakotitalon rakentaminen suunnitteilla. Pitkä yhteinen taival ja paljon on väliin mahtunut ja tulevaisuudessa saa mahtuakkin.
 12. Hassua! Mulla on kokemus UPS:ltä juuri toisenlainen ja DHL on mun kohdalla toiminut moitteitta. Paitsi kerran, kun olisin halunut toimitusosoitetta vaihtaa työpaikalle, kodin sijasta. Silloin se olisi maksanut 20euroa. Joten käynnistin auton ja menin kotiin odottamaan ja tavara tuli ajallaan kotiin. No kaikki riippuu tietenkin asiakaspalvelijasta ja varmaan aika paljon myös paikkakunnasta. Tullaus meni tosi hienosti DHL:llä. Asiakaspalvelija soitti ja kyseli, että paljonko maksoi tuo tilaus, ilman rahtimaksua ja saman tien tuli lasku sähköpostissa. Laskun maksun jälkeen soitto ja tavara oli seuraavana päivän mulla. Minä en ole koskaan tilanut 4 tuotetta enempää, joten tuosta nimikekohtaisesta maksusta en tiedä, kuullostaa oudolta.
 13. DHL on ainankin ihan äärettömän taitava näiden tullaus yms. kuvioiden kanssa. Sähköpostiin tulee kaikki liput ja laput sekä tietenkin lasku. Yleensä soittavat ja kyselevät tarkemmin sisällöstä ja hinnoista. Toimituskin on nykyisin hyvä, kun toimitusosoitteen voi muuttaa ilman lisämaksua (kuten ennen). Eli saa vaikka työpaikalle toimituksen, jos ei ole silloin kotosalla.
 14. Juuri noin, kuten edellä olevat kertoili. Aika useasti ulkomaiden nettisivuilla on tuo free-shipping, mutta ne ei koske, kuin harvoja maita. Jos myymälä on jenkeissä, niin free-shipping yleensä tarkoittaa vain jenkkilää ja korkeintaan Kanadaa. Kannattaa tarkistaa. Sitten kun on muita eri vaihtoehtoja, niin mitä enemmän rahdituksesta maksat, sen nopeampaa toimintaa. Myös vakuutuksia saa jne... Itse tilasin Kiinasta Light in the Boxilta ja siihen sisältyi nopea kuljetus ja sitä se myös oli. Paketti tuli Suomeen kolmessa päivässä. Toimittajalla oli silloin alena samaan hintaan tuo nopea toimitus, mutta yleensä maksaa 20-40 euroa. Olen tilannut myös brittiläiseltä sivustolta vaatteita ja siellä on käytäntönä, että Suomeen tulee rahtimaksua 19.99£, oli paketti siten kilon tai 100. Nämä vaihtelee toimittajan mukaan.