Jump to content
Naimisiin.info

riinuska3

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

riinuska3's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. riinuska3

    Hääpukuni

    Lucca Scandinavian design Alice
  2. riinuska3

    Helsinki

    Meidät vihitään Malmin kirkossa ja juhlat Pukinmäen VPK talolla. Sieltä sitten Klaus K:hon yöksi. Niin ja päivähän oli 9.7.2011
  3. Hei Olisin todella kiinnostunut, jos jollakin on tietoa/kokemusta noista kyyhkysistä lähempänä Helsinkiä. Olen nyt yrittänyt googlettaa vaikka kuinka, mutta en ole löytänyt lähes mitään. Onko se Jyväskylän paikka ainoa vai onko minun hakusanani vääriä?? Kiitos etukäteen!!
  4. Kyllä olen sen myös ottanut huomioon ja ajattelinkin, että varaan ajan sinne poliisilaitokselle. Pääsee ainakin varmasti sitten ennen klo 11. Maistraatissa ajattelin olla oven takana kärkkymässä jo ennen klo 9 ja kun ovet avautuvat sujahdan sisään, jotta olisin ensimmäinen. Onneksi maistraatista poliisilaitokselle menee eniron mukaan 3 minuuttia. Täytyy ottaa mies kuskiksi mukaan niin ei tarvitse metsästää itse parkkipaikkoja.
  5. Meillä häät 9.7.11 ja ajateltiin esteiden tutkintaan mennä 16.4.11. Tarkka päivä siksi, koska menemme tuolloin kirkolla pidettävään Tahdon -iltaan. Jossa siis vastaillaan kaikkiin kirkkovihkimiseen liittyviin kysymyksiin pappien, kirkkomuusikoiden, suntioiden ja seurakunta sihteerien toimesta. Tätä tilaisuutta ennen voi esteiden tutkinnan tehdä, joten menee siinä samassa sitten.
  6. En ollut edes miettinyt oman nimen pitämistä, kunnes äitini ihmetteli suureen ääneen, että "Ai meinaatko sä vaihtaa nimes". Ehkä olen vain niin vanhan aikainen. Toisaalta minunkin kohdalla toimii tuo, että vanhaa sukunimeäni saa aina tavata muille. Odotan innolla sitä kun ei tarvitse enää montaa kertaa nimeänsä sanoa, että menee perillä tai että toinen saa sen oikein kirjoitettua. Ja haluan myös, että minulla on sama nimi kuin lapsellani. (lapsi syntynyt jo ennen naimisiin menoa ja miehen sukunimi sille laitettiin)
  7. Ei ollut itselle tullut edes mieleenkään, että pitäisi jotain lupia kysellä. Päätin sitten soitella asian varmistamiseksi poliisin lupa-asioiden palvelunumeroon ja sanoivat sieltä, että pitää mennä poliisi laitokselle täyttämään kaavake, maksaa se 10€ ja siitä saa lapun sitten mukaansa, että on asiasta poliisille ilmoittanut.
  8. Olen nyt pyöritellyt tätä asiaa hetkisen ja vihdoinkin asiat ratkesivat. Eli meillä häät heinäkuussa, lauantai päivänä ja heti seuraavana maanantaina illalla lähtee lento häämatkalle. Vanha passini sattuu menemään vanhaksi samana päivänä, kun meidät vihitään. En haluaisi ostaa/tilata kahta passia pienen ajan sisään, joten meillä toimitaan näin: Sovin papin kanssa, että minä toimitan paperit itse maistraattiin. Saan siis papilta lauantaina kaikki paperit, jotka maistraatti tarvitsee (eli kaikki ne, mitkä se pappi toimittaisi eteenpäin vihkimisen jälkeen). Menen maanantai aamuna heti klo 9, kun maistraatti aukeaa, sinne niiden papereiden kanssa. Pyydän heitä kirjaamaan muuttuneen sukunimeni samantien koneelle. (Kun soitin äsken maistraattiin, sanoivat, että tässä menee noin 2 minuuttia) Sen jälkeen hilpasen poliisilaitokselle tekemään express-passi hakemuksen. Kun hakemus on poliisilla hallussa ennen klo 11, passin saa samana päivänä klo 15-16. Pyydän vielä, että haen passini Helsinki-Vantaan lentoaseman liikkuvan poliisin palvelupisteestä (joka on siis lähempänä kotiani, kuin Kaartin poliisitalo). Näin saan uuden passin, uudella nimellä häämatkalle, jonne lähdemme lähes saman tien häiden jälkeen. Tämä siis toimii, kun asun Helsingissä. En tiedä miten muualla onnistuu.
  9. Kaasoinani toimivat paras ystäväni, jonka olen tuntenut 8 vuotta ja joka on myös lapsemme kummi. Toiseksi kaasoksi pyysin serkkuani, joka on muutenkin jokaisissa perhejuhlissa auttamassa, vaikka häntä ei kukaan hommiin pyytäisikään. Todella omatoiminen ja luotettava. Paras kaason hommiin.
×
×
  • Create New...