Jump to content
Naimisiin.info

Rouva_Benjamin

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Rouva_Benjamin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Rouva_Benjamin

    Malta häämatkakohteena?

    Malta on luonnon puolesta tosi kuiva ja karu paikka, mutta omalla tavallaan aito ja alkuperainen, maisemat juuri sellaisia kuin siella kuvatussa Gladiaattori-leffassakin. Malta on aivan erilainen paikka, kuin muut valimeren saaret. Siella elaa pienen pieni, ystavallinen ja kovaaaninen kansa, joihin kannattaa yrittaa tutustua. Mun mielesta Malta on aivan hurmaava valtio, aika tuntuu siella pysahtyneen. Maltan yoelama on vertaansa vailla ja ruoka (maltalaiset voileivat ja viini, mmm...) mielettoman hyvaa! Maltalla on kaksi saarta, Gozo ja Comino, joille paasee lautoilla tai veneretken tehden. Cominolta loytyy se uskomattoman kaunis Blue Lagoon, jossa voi uida ja sukellella, vesi on taysin kirkasta ja niiiiin lamposta kesakuussa jo!
  2. Rouva_Benjamin

    Egypti

    Meoww, me mennaan naimisiin Sheraton Gizeera-hotellin ulkoterassilla, aivan Niilin paalla siis! Mahtavat on nakoalat ja puitteet, mutta toivottavasti ei satu juuri meidan haapaivanamme kerran pari vuodessa Kairon lamaannuttava hiekkamyrsky... Uuhh, no, mutta sitten vain siirrytaan sisalle, ei siina muu auta! Myrskyriski Kairossa on kai kuitenkin huomattavasti pienempi kuin sadekuuroriski suomalaisissa puutarhahaissa Toivottavasti paasette pian matkalle Egyptiin, onnea tuoreeseen avioliittoonne!
  3. Rouva_Benjamin

    Egypti

    Me ollaan kuulkaa menossa naimisiin Kairossa ensi huhtikuussa! Meilla on kummallakin siella sukua (hassu yhteensattuma). Mentiin kihloihin Sharm el Sheikin lahella Siinain autiomaassa beduiinien teltassa ja nyt siita puolitoista vuotta eteenpain naimiisiin Kairossa! Meille tulee uskokaa tai alkaa 45 vierasta Suomesta ja saman verran Ranskasta + siihen viela kaikki egyptilaiset vieraamme! Ihmiset ovat olleet aivan innoissaan saadessaan mahdollisuuden tutustua yhteen maailmanhistorian kulttuurellisesti tarkeimmista maista; vieraita tulee yli kymmenen kertaa sen verran, mita odotimme!!! Pappikin raahataamn Pariisista, onneksi ihana ihminen suostui! Ollaan siis haiden ajan muutama paiva Kairossa, vieraamme tutustuvat kaikkiin Kairon nahtavyyksiin (joita on paljon ja joita ei missaan nimessa voi ohittaa) ja sitten lahdemme koko porukka Niilille risteilemaan! Mieletonta, en malta odottaa! Ihanaa, etta saa nauttia vieraiden lasnaolosta pidempaan kuin vain sen yhden paivan! On tassa ollut mieleton jarjestaminen , mutta nyt alkaa kaikki olla voiton puolella ja voi rauhassa suunnitella haajuhlan yksityiskohtia! Valitsimme Kairon haapaikaksemme, silla emme halunneet tyypillisia suomalaisia emmeka ranskalaisia haita (mieheni on puoliksi ranskalainen, puoliksi egyptilainen), vaan tarjota vieraillemme ja ennen kaikkea itsellemme ikimuistoisen ja erilaisen haajuhlan, jotain, joka olisi meidan nakoista! Niin etta kaikille vaan hyvaa haamatkaa Egyptiin, voi sinne tosiaan helpommallakin paasta
  4. Mä aion ottaa mieheni sukunimen ja oikein odotan sitä nimenvaihdon jälkeistä aikaa! Musta on kiva harjoitella uutta nimmaria ja opetella esittelemään itseni toisella nimellä, ihan kuin uudistuisi itsekin kokonaan! Ja sitä paitsi meitä -nen-loppuisia kun on jo jonkin verran. Ei sureta luopua tyttönimestä olleskaan. Mun ranskalaisen mieheni sukunimi on onneksi tosi kansainvälinen ja äännetään kaikkialla helposti, olisin ehkä harkinnut kauemmin jos se olisi ollut jotain tyyliin Glignancourt tai sellaista
  5. Meidan haissa kaikki puheet pidetaan englanniksi, vaikka se ei ole kummankaan kieli eika edes meidan yhteinen kielemme, mutta se ehka on lahes kaikkien edes jotenkin ymmarrettavissa. Mitas siita vaikka sisalto vahan karsisi, yritys ja ajatus ovat tarkeimpia! Tassa yksi ehdotus teille ohjelmaksi, jonka voitte tehda etukateen itse, tavallaan haaparin lahjana vieraille. Keratkaa valokuvia teidan tarinastanne, hassuja ja romanttisia kuvia ensikohtaamisesta haapaivaan saakka, tehkaa niista powerpoint-esitys musiikkineen kaikkineen, ja slideihin kuvien mukaan elavoittavat selitystekstit kaikilla kielilla. Voitte joko kertoa tarinanne itse simultaanisti kahdella kielellanne, tai tehda tosiaan kaiken kattavan "elokuvan", jossa tekstitys on mukana. Kaikki vieraat ymmartavat ja on varmasti mielenkiintoista ja hauskaa katseltavaa!!
×
×
  • Create New...