Saana_

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Saana_

 • Rank
  Untuvikko
 1. Oon yrittänyt pitää järjestelyissä sellaista keskitasoa. Mulle se on ollu kuitenkin hirvee ongelma. Joka asiassa ku laittaa vähän lisää rahaa, niin saa jotain paljon kivempaa. Sitten ku laittaa vähän lisää useisiin asioihin, niin budjetti tuntuu karkaavan käsistä. Itselle olisi ollut helpompaa asennoitua niin, että olisin etsinyt aina halvinta ratkaisua ja yrittänyt järjestää häät mahdollisimman edullisesti. Sitten olisin voinut miettiä muutaman itselle tärkeimmän asian jossa haluaa nostattaa tasoa ja pitää niistä kiinni. Mutta muistakaa kilpailuttaa ja metsästää tarjouksia.
 2. Taitaa olla aika usein ongelmana se, että häihin ei vaan voi kutsua kaikkia budjetti- tai tilasyistä. Okei häät ja polttarit kuuluu yhteen, mutta eikö se ole kiva saada kutsu edes polttareihin, jos ei häihin vaan mahdu. Johonkin on vaan vedettävä raja. Kaikki sitä ei varmasti ymmärrä jos polttarikutsun jälkeen ei kuulu sitä seuraavaa kutsua. Mutta uskoisin kuitenkin, että suurin osa ymmärtää.
 3. Mentiin kihloihin 4.6.2009. Ensimmäinen ihana lapsemme syntyi tismalleen vuosi kihlautumisesta 4.6.2010. Tämän vuoksi oli pakko valita hääpäiväksi 4.6.2011, kun se vielä osui sopivasti lauantaille