Ms F

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ms F

  • Taso
    Untuvikko

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Sain kuin sainkin oman pukuni Landy Bridalilta Jihuu! Olen tyytyväinen pukuun, vaikka siinä oli pari pientä kohtaa, joita voisin muuttaa. On kuitenkin laadukkaan oloisista materiaaleista tehty ja jälki oikein hyvää. Vähän lyhennetään ja se on siinä! Kaikkien huolestuneiden ja jopa vihaisten sähköpostien ja soittojen suma ilmeisesti kannatti, sillä puku tuli lopulta yllättävän nopeasti, kunhan ensin pääsi matkaan. Siitä voi kiittää DHL:n palvelua. Keskiviikkona oli lähtenyt liikkeelle ja perjantaina oli jo mulla. Tulliin ei jäänyt, joten siitä ei tullut lisähintaa. Kaiken kaikkiaan kannatti koko juttu, sillä tuolla budjetilla en olisi mistään Suomesta saanut yhtä upeaa pukua...tuskin pukua lainkaan. Ja nyt kun se on täällä, on taas yksi juttu vähemmän huolehdittavana. Saa keskittyä muihin häävalmisteluihin.
  2. Täällä edelleen odotellaan pukua Landy Bridalilta. Soitin sinne viime viikolla ja siellä olivat mukamas kovasti pahoillaan ja sanoivat, että puku lähetetään huhtikuun alkupäivinä. Totesin, että nythän on huhtikuun alku, johon sain vastauksen, että saattaa ehkä venyä huhtikuun puoliväliin. En oikein luota kyllä siihenkään arvioon. Ja soitan uudestaan parin päivän päästä, sillä sähköpostiviesteihin ei saa mitään vastausta. Voi olla, että kohta pitää lähteä katsastamaan pukua jostain muualta, sillä en haluaisi asiaa stressata koko kesää häihin saakka.
  3. Tilasin oman pukuni LandyBridalilta helmikuun puolessa välissä. Täälläkin kävin kehumassa, kuinka alkuun yhteydenpito oli hyvää ja nopeaa. Nyt ei ole kuulunut moneen viikkoon mitään. He tosiaan lupasivat pukuun menevän 30-35 päivää + 3-5 päivää kuljetukseen. Yli on mennyt. Lähetin tänään sähköpostia, katsotaan tuleeko vastausta ollenkaan. Kauhukuvia toki nousee mieleen ja vielä nuo mm. Hillankukan jutut samasta firmasta pelottavat. Kaiken lisäksi se linkki, jonka olen LandyBridalilta saanut tilaukseni jälkeen, mistä olisi tarkoitus päästä katsomaan omaa tilausta ja sen tilannetta, ei toimi. Sinne pitäisi pystyä rekisteröitymään omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Ajattelin, että ok, ehkä olen unohtanut salasanani ja pyysin heitä parikin kertaa lähettämään tiedot sähköpostiini. Molemmilla kerroilla sivusto sanoo, että tiedot ja ohjeet on lähetetty sähköpostiini... Jännä juttu, koska mitään sähköpostia ei ole tullut... Pikku paniikki tässä meinaa ottaa vallan. Vaikka pitäisi ehkä vaan ajatella, että heillä tosiaan on kiire jne. Onneksi tässä vielä on aikaa tehdä suunnitelma B. Mutta mihin saakka kannattaa pukua odottaa ennen kuin hankkii jostain muualta toisen?
  4. Itse tilasin puvun pari viikkoa sitten Landybridalilta. Nyt jännitetään, koska tulee. Yhteydenpito heidän suunnastaan on ollut hyvää ja nopeaa. Puku luvattiin tehdä satiinista, kuten pyysin ja niillä muutoksilla, jotka halusin. Toivottavasti maaliskuun keskivaiheilla/lopussa puku on täällä ja toivottavasti se on täydellinen (tai ainakin helposti täydelliseksi muokattavissa).
  5. Kyllästyin arpomiseen ja tilasin landybridal.comista puvun. Nyt saa sitten alkaa jännittää. Apua! Toivottavasti kaikki menee hyvin.
  6. Ikävä kuulla kauhutarinasi Malssi. Täällä kun tuota weddingoa on niin kovasti kehuttu, ajattelin heiltä kysellä, tekisivätkö puvun, jota ei löydy heidän listoiltaan valmiina. Sen sijaan puku löytyy ubridesin sekä topbridaldressin listoilta. Mutta nyt en enää tiedäkään, mitä tehdä. Niin se mieli muuttuu. Jos vaan tilaisi suoraan ubridesilta. Sieltä ilmeisesti on tullut kuitenkin kunnollisia pukuja, vai kuinka? En oleta, että puku on 100% samanlainen kuin kuvassa ja jos jotain muutoksia pitää tehdä, on jo yksi ompelijakaveri lupautunut auttamaan korjaamisessa. Mutta silti hieman epäilyttää, että jos saakin täyttä p***kaa, on tilannetta vaikeampi korjata. Joten lisää kokemuksia kaipaan. Kiitos!
  7. Itsellä on myös kaasoina kaksi rakkainta ystävää. Toisen kanssa ollaan oltu yhdessä ala-asteikäisistä, toinen tuli kuvioihin parinkympin hujakoilla eli melkein 10 vuotta sitten. Molemmat tuntevat minut ja makuni, ovat äärettömän ulospäinsuuntautuneita ja positiivisia ja lisäksi voin luottaa heihin täysin. Uskon, että he omalta osaltaan tekevät polttareistani ja hääpäivästäni parhaan mahdollisen.
  8. Täällä miettii myös tuleva morsio, tilatako ubrides.com:sta vai topbridaldress.com:sta. Lisää vaan kokemuksia näistä. Ja tosi kiva kuulla, että myös muutokset ja eri pukujen yhdistelyt onnistuvat ainakin muutamissa paikoissa.