Jump to content
Naimisiin.info

gaga

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

gaga's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. gaga

    Bridezillas-verkkokauppa

    Hääpuku joka tuli 8viikon ja 2kuukauden odottelun jälkeen, niin ei ollut yhtään niin kuin kuvassa. Olivat "_jostain kumman syystä" Unohtaneet paketista tilaamani vannehameen. Pikkutytön juhlapuku oli aivan muuta, kuin tilasin. HääPukua sovittaessa se sopi täydellisesti. Jossain vaiheessa, kun odottelin pakettia, niin he kirjoittivat että puku on ompelijalla.. Huntua ei tullut puvun mukana, vaikka se minulle luvattiin ilmaiseksi. Kirjoitin heille hunnusta ja vannehameesta. Lupasivat lähettää. Kyselin myös perään hyvityksestä. Rahana en uskaltanut ottaa, kun te muut ette ole rahojanne nähneet. Noh, tilasin kengät, sormustyynyn ja sukkanauhan. Paketti on laitettu postiin 21.4 ja saas nähä, onko se huntu yhtään sellanen ko siinä kuvassa.. Jos ei ole, niin ostan täältä oikeasta liikkeesta juuri sellaisen kun haluan. Makso, mitä makso. Puku oli kyllä kaunis, vaikka laahusta siinä ei ollut, vaikka piti. Meneehän tuo.
  2. Eikös se ole hääparin päätettävissä, ketä he haluavat juhlaansa kutsua? On itelläkin tuskia miettiesään, etten halua kutsua juhliimme enoani ja tätiäni, jotka ovat ihan idiootti porukkaa. Mutta lohdutan sillä, että me päätämme ja muut vikisee.. Olen keksinyt selityksenkin.. Miehellä on niin "iso" suku, ettei omiani voi kaikkia kutsua
  3. gaga

    Miten tapasitte?

    Tulevan mieheni kanssa tavattiin näin: Järjestin 20-vuotis synttärit ja kutsuin veljeni myös juhliin ja toki tiesin, että hän tuo mukanaan aina jonkun ylimääräisen kaverinsa. Ja niihän se menikin. Veli tulikin sitten illalla myöhään ja menin päästämään hänet sisälle alaovelta (kerrostalossa asuin) ja hänen mukanaan oli kaverinsa, joka heti esitteli itsensä minulle ja puhu ja puhu. Mutta, en millään tuntenut häntä ennestään mistään, vaikka olikin meillä (kotona asuessani) käynyt monesti. Juhlat jatkui ja jäin vain kuuntelemaan tämän kaverin juttuja. Ihmettelin, miten joku voi olla noin iloinen ja positiivista energiaa pursuava... Mentiin baariin ja pidettiin porukalla hauskaa. Pilkun aikaan nappasin tämän veljen kaverin kainaloon ja kävelimme meille. Ei hän itse muistanut sellaisesta mitään Yöllä heräsin kun hän suuteli minua oikein intohimoisesti ja koskaan aikaisemmin ei ollut niin käynyt, että jalat meni alta ja Olisi mennyt,ellen olisi ollut sängyssä. Ja siitä se lähti. Nykyään asutaan samassa kerrostalossa, jossa me "ekaa" kertaa tavattiin. Kotona asuessani tein aina juhannustaikoja. Kukkia tyynyn alle ja voin vannoa, että näin siinä unessa tulevan mieheni kuvan. Ja törmäsimme ekan kerran kotona asuessani meidän ovella. Siis oikeasti törmäsimme, senkin muistin vasta jälkeen päin.
  4. gaga

    Bridezillas-verkkokauppa

    Nyt mulla alko pelottaa. Pitäis puku olla mulla ens viikon alussa....
  5. gaga

    Bridezillas-verkkokauppa

    Viestiä tuli Bridezillasilta, että odottavat hääpukua tulee heille noin viikon kuluttua ja sitten alkaa tämä minun 2viikon tuskainen odottaminen. Yöunet on menetetty moneen kertaan, ei tilauksen takia vaan häiden ja tämän jännityksen.
  6. gaga

    Bridezillas-verkkokauppa

    Tilasin 10.12.2010 hääpuvun ja pikku tytölle juhlapuvun. Pian on kulunut 7vko tilauksesta ja tietenkin olen jo maksanut koko helahoidon... Ja sitten löysin teidät ja teidän viestinne. Hiki nousi pintaan ja lähetin heti s-postia kyseiseen firmaan, että missäs se puku/puvut menee... Vastausta odotellen ja rukoillen parasta.. Häät olisivat heinäkuussa 2011
×
×
  • Create New...