Jump to content
Naimisiin.info

tuikku26

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän tuikku26 kaikki viestit

  1. En ole ikinä ajatellut avioliittoa jotenkin pakollisena ennen lasten hankintaa... No meillä onkin 4v lapsi kun mennään naimisiin Aiemmin ei vaan ole ollut sopivaa aikaa häille. Mutta aion kyllä pukeutua valkoiseen!
  2. meillä myös varmaan ennen vihkimistä. Tosin kiire meinaa tulla kun käy parturissa, meikkaajalla ja vielä kuvassa ennen juhlia, mutta ei kesken juhlan tahdota lähteä. Kyllähän siellä parturissa ja meikissä ehtii hyvin rauhottumaan ja lepään ennen häitä.
  3. Kävin myös ostamassa puvun kun kerran hyvä löytyi Eli sillä juhlitaan! Nyt ei malta odottaa että saa sen päällensä.. Ajattelin että hoidetaan homma kunnolla nyt sitten kun on aloitettu.
  4. Hei vaan, Meidän hääjuhla tulee olemaan pelkkä sormusten vaihto-seremonia, sillä vihkiminen suoritetaan edellisenä päivänä maistraatissa. Nyt katseltuani perinteisiä prinsessaunelmia ja silkkisiä hääpukuja liian perinteinen puku tuntuu väärältä tilaisuuteen jossa itse vihkiminen on jo tapahtunut. Oletteko muut juhlineet "häitä" vihkimisestä erillään ja miten pukeuduitte? Toki tilaisuus on meidän hääjuhlamme ja tahdon siitä juhlallisen. Ei kai ole etiketin vastaista käyttää hääpukua juhlassa? Tulisi tietysti halvemmaksi pukeutua johonkin muuhun juhlavaan mutta kyllä se hääpuvun käyttäminen kerran elämässä houkuttaa..
×
×
  • Create New...