Jump to content
Naimisiin.info

KaaK@o

Rouva
  • Viestit

    119
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Los Angeles

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1127 profiilin katselua

KaaK@o's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. minäkin olen kuvannut kaverien häitä ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan, eli se on mielestäni eri asia, kuin tuntemattomien häiden kuvaaminen
  2. 150€ on minusta aika edullista, (mutta kuitenkin kohtuullista) jos kuvataan vain vihkiminen ja potretit. koko päivää taas en itse harrastelijana lähtisi kuvaamaan alle 350€:lla. jos esim. kuvaa 8-12 tuntia ja sitten muokkaa kuvia helposti 1-3 työpäivää, niin kyllä siitä jotain kuuluu maksaakin muoks. vielä, että tuo 350€ olisi siis minimi, josta edes alkaisin neuvottelemaan
  3. KaaK@o

    Kuvat kadonneet

    tosi ikävä homma! kuvaajatkin ovat kuitenkin inhimillisiä olentoja, joten kyllähän kuvaus voi joskus valitettavasti mennä pieleenkin. tietysti ammattilaiselta voi olettaa saavansa ammattitason kuvia, mutta kaikki tekevät joskus virheitä ikävä kyllä. minä en ole todellakaan ammattilainen, mutta kuitenkin jonkin verran kuvauksia tehnyt.. yhdellä kerralla kuviin tuli jotain häikkää niitten siirtovaiheessa (onneksi ei ollut kyse häistä, vaan pystyin uusimaan kuvauksen seuraavana päivänä) ja viime talvena yksissä häissä pakkanen sai kameran hetkeksi epäkuntoon. onneksi vain hetkeksi. nimim. nyt myös toinen kamera hankinnassa..
  4. hienoa, että saitte kuvauksen noin edullisesti! täytyy vaan todeta, että eipä tuosta jää kuvaajalle käteen juuri mitään. jos kuvaaja on ollut paikan päällä 'koko päivän', (arvioin, että esim. 7 tuntia) ja sen jälkeen kuvien työstämiseen on mennyt helposti 1-2 kertaa tuo kuvausaika ja siihen päälle matkoihin menevä aika ja muu aika (kuvien siirtely, cd:lle laitto jne jne jne...), niin jokainen voi itse laskea millainen tuntipalkka siitä jää kaikkien kulujen jälkeen... *** moni tuntuu kauhistelevan kuvauksen hintaa, muttei useinkaan tajua, miten paljon muutakin kuvaaja joutuu tekemään, kuin itse kuvien ottamisen.
  5. KaaK@o

    Kuvia kiitoskorteista

    toki, teksti ei siis ole itse kirjoittamani, vaan pätkä jostain runosta, jonka kirjoittajaa en kyllä enää muista
  6. KaaK@o

    Kuvia kiitoskorteista

    korteissa lukee näin: Ei se, miltä me näytämme, eikä se, mitä me aikaan saamme, merkitse mitään sen rinnalla, mitä me olemme toinen toisellemme. lämmin kiitos muistamisestä hääpäivänämme!
  7. KaaK@o

    Kuvia kiitoskorteista

    minä väkersin tälläiset. lähetimme jokaiselle useamman kuvan ja joillekin lähemmille vierailla aika ison nipunkin kerralla. kirjoitin käsin itse korttiosan ja se laitettiin kuvanipun pohjalle. sitten koko nippu laitettiin yhteen tuollaisella kartongista leikatulla rinkulalla, johon olin liimaillut nuo sydämet. helppoa. isoin homma oli korttien kirjoittamisessa.
  8. meillä päästiin koristelemaan vasta itse hääpäivänä, muistaakseni juurikin noin 10 aikoihin.. itse emme ehtineet juhlapaikalla edes pyörähtämään, mutta siellä hääräsi yhteensä noin 6-10 ihmistä laittamassa ruokia (meillä ei ollut pitopalvelua) valmiiksi ja koristelemassa tarkkojen ohjeiden mukaan. kaiken muun saivat valmiiksi, mutta kynttilöiden sytyttelemisen kanssa (niitä olikin yhteensä reilusti yli 200) oli kai tullut hoppu. eli kannattaa tosiaan yrittää saada sinne avuksi tarpeeksi ihmisiä ja nimenomaan myöskin sellaisia, jotka eivät lähde kirkkoon vaan voivat vielä sillä aikaa jatkaa paikan laittamista valmiiksi. auttajien määrä riippuu tietysti siitä että miten suuret häät ovat (ja kuinka iso tila) ja kuinka paljon koristeltavaa on.
×
×
  • Create New...