Jump to content
Naimisiin.info

talitintti8

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän talitintti8 kaikki viestit

  1. Mullekin sulho oli valinnut 24:llä pikku timantilla varustetun kihlasormuksen. Ei ole kukaan huomauttanut kivistä eikä väliä vaikka olisikin, sormus on täydellinen! Tosin, itse olisin todennäköisesti valinnut kihlaksi kivettömän. Vihkisormus saa sitten olla vaatimattomampi.
  2. Juhlapaikalla myös. Tällä hetkellä ajatuksena, että ulkona oltais säällä kuin säällä, saa nähdä miten onnistuu kun päivä on joulukuun puolessavälissä. Onhan sateenvarjot keksitty ja kaavahan on suht' lyhyt.
  3. Mä pähkäilen, et mitä jos ottais osan kuvista ennen vihkimistä ja toisen setin sen jälkeen. Meidän vihkihetki on just hämärän aikaan niin sais sitten kuvia sekä valoisalla että hämärässä. Mut tosiaan ennen vihkihetkeä voi kyllä olla aikamoinen jännitys päällä ja sen jälkeen taas epäilemättä on jokunen kyynel tirautettu niin onko sit enää parhaimmillaan? Voihan se olla, että pieni hetki murun kans ennen vihkimistä sais vähän rentoutumaankin, vaikka toisaalta oliskin kiva ettei mies näkis mua ennen vihkimistä... Noh, kaikkea ei voi saada, taikauskoinen en kuitenkaan ole. Lisäksi vieraiden ei tarttis odotella niin kauaa kun osa kuvista olis jo otettu..
  4. talitintti8

    Hyvinkää

    Heusala lupautui juuri meillekin ja tuli sähköpostista hyvä fiilis, lupasi lähettää puhe- ja vihkikaavamalleja sähköpostilla halutessamme, eli saadaan peruskaavaan jotain extraakin ilmeisesti. Jee, nyt on sitten paikka ja vihkijä varattu, eli naimisiin ainakin päästään haluamanamme päivänä!
  5. Kun häistä alkujaan puhuttiin, sijoittui ne aina mietteissämme kesälle. Nyt kun ihan tosissaan alettiin suunnittelemaan, tulikin mieleen että mitäs jos kuitenkin talvella. Pisteenä i:n päälle, kalenteria selatessamme huomattiin, että 13 vuoden takainen tapaamispäivämme sattuu olemaan tänä vuonna lauantai, joten asia ratkesi niin.
×
×
  • Create New...