Tiikkis

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Tiikkis

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Onko kenelläkään tuoreita kokemuksia tästä Beatwave bändistä? Huomasin, että tekevät myös yökerho keikkoja. Kiitos jo etukäteen!
 2. Täällä tahdotaan 1.10.2011.
 3. flaps, Olemme varanneet häitämme varten koko tilan. Eli ensin ruokailemme/ kahvitukset päätalossa. Sitten siirrymme jatkamaan riiheen klo 24 saakka. Ja sitten varmasti aamuun asti juhlat jatkuvat saunan luona missä paljuja, porealtaita yms. Itse en halunnut, että varaamme ainoastaan riihen tai päätalon. Aika kurjaa jos jollain on samaa aikaan juhlat toisessa rakennuksessa tms. Mutta tämä on vain meidän valinta ja mielipide :-)
 4. Itselläni on myös 3 kaasoa. Olen kaikki tuntenut jo pitkään, erittäin tärkeitä ja läheisiä. Kaikki tuntee toisena, olemme tutustuneet vuosia sitten opiskelun merkeissä. Eli meidän 4-kopla saa jatkoa kun häitä päästään suunnittelemaan. Molemmat siskoni on myös apuna, mutta en halunnut heitä kaasoiksi valita, koska tiedän, että he tukevat ja auttavat muutenkin. Halusin kaason kunnian antaa tärkeille ihmisille.
 5. Helou! Me vietämme myös häitämme Majakoskella. Itse laitoin kaikkiin heidän suosittelemiin pitopalveluihin tarjouksia. Tuota sinun mainitsemaa pitopalvelua tuskin tulemme valitsemaan. Kaikista huonoin palvelu kun tarjouspyyntöä teimme ja yhteydessä olimme. Mutta muut pitopalvelut olivat myös hyviä. Paakkarisesta olen kuullut paljon hyvää.
 6. Täällä myös ilmoittautuu ikäeron omistava! Eli meillä ikäeroa 8 vuotta. Kun rupesimme seurustelemaan itse olin 16v. ja mies 24v. Aluksi kun tapailimme emme edes tienneet toisen ikää. Mies luuli, että olin 18v. Eli ehkä uskallan jopa myöntää, että ehkä ikäistäni kypsempi. Aluksi hieman kiertelimme perheelle kerrottaessa toistemme iät. Siitä se sitten asia selvisi ja tässä ollaan. Ei sitä asiaa ole edes kukaan pahemmin päivitellyt. Kyllä se on ihan kiinni ihmisestä. Voidaan ollaa saman ikäisiä, mutta niin eri tasolla. Joten loppujen lopuksi, ikä on vain numeroita se ei kerro ihmisestä mitään.
 7. Täällä tällaista: Seurustelu alkanut 12/2005 Kihlat 04/2009 Häät: 10/2011 Eli kun meidän häitä danssataan yhteistä eloa on takana melkein 6 vuotta. Hetki tuntuu niin oikealta kun voi vain tuntua. Nyt on hyvä hetki naimisiin mennä kun lapsia ei vielä ole, mutta toivottavasti tulossa pian häiden jälkeen. Talon rakentaminen haaveissa. Meillä siis pieni perhe, jonka kruunaa pieni koiravauva.
 8. Hei. Itse olemme varanneet tuleviin lokakuun häihimme Juhlatalo Majakosken. Koko tila on käytössämme ja juhlat jatkuvat sitten saunalla, jossa myös elämyspadat + ulkoporeammeet.