Narsku

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Narsku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Siirtäkää jos on jo ketjua tästä, mutta onko kenelläkään kokemusta Kultajousen Princess-sormuksista? Itselleni olen haaveillut valkokultaista sormusta, johon on upotettu pieniä timantteja (en nyt muista sen kyseisen mallin numeroa), mutta ovatko ne sormukset oikeasti hyviä? Kannattaako ostaa?
 2. Tuota Lovea olen itsellekin häätuoksuksi vakaasti harkinnut. Muuten ehdottomia suosikkejani CK - Eternity, Armanin Sensi ja Ming Shu (Yves Rocher).
 3. Dear Tipi-lintu..nyt ilmeisesti Helsbels takertui siihen mun lauseeseen viimeisestä poikamiesillasta. En mä voi väittää ainakaan aivan täysin sokeasti luottavani keneenkään, edes omaan sulhaseeni, koska AINA on olemassa se JOS. Ja Helsbelsille tiedoksi että tarkoitinkin että jos POLTTARIPORUKKA on sitä mieltä että kyseessä on sulhon viimeinen poikamiesilta, en suinkaan niin että se tän minun "juippini" (vasta 28v ;D) mielipide olisi. Muuten yhdyn täysin Bride-06:n uusimpaan kirjoitukseen. Ja päätän että mä en ainakaan enää kommentoi niin ei tarvi kantaansa perustella ja selitellä jokaista yksittäistä kirjoittamaansa sanaa... :-?
 4. Kyllähän tilaisuuksia elämässä vastaan tulee, jos haluaa niitä joka paikassa nähdä, niin vaikka siellä k-kaupan kassalla. Kuitenkin työpaikalla yms. ihmiset ovat (yleensä) täysissä pukeissa eikä siellä seikkailla humalassa villin kaveriporukan kanssa. Miehillä kun tuntuu olevan, olivat he sitten vapaita tai varattuja, tuo oma maine sen verran tärkeä ettei kavereille voida sanoa ei..leimataan vielä nynnyksi jos ei halua mennä kattoo strippareita ;D Kyllä mä ainakin luotan omaan mieheeni ns. normaalielämässä (työt, kaupat jne.) mutta on se meno vähän toista poikaporukassa. Ja jos mies ei muutenkaan käy strippibaareissa niin miksi sinne pitää kaveriporukan hänet järjestää? Kun on viimeinen ilta "poikamiehenä"? Aika huono selitys, ainakin minun mielestäni. Tuskin kyse on mistään elinten katselusta, kun eiköhän suurin osa sulhoista ole nähnyt kyseistä tavaraa ihan kotioloissakin. Tuntuu vaan jonkinlaiselta traditiolta että pitää viimeinen ilta elää kuin viimeistä päivää, morsiamesta viis. Mieluummin minä otan syyt niskoilleni siitä että olen v-mäinen nipottaja kun en päästä sulhastani moisiin paikkoihin ja mieluummin teen tämän selväksi tässä vaiheessa, eikä niin että mökötän ja kiukuttelen sitten niin sulhaselle kuin bestmanillekin jälkikäteen. Bestman tietää minun mielipiteeni. Se, noudattaako hän sitten sitä, on hänen oma päätöksensä, mutta miksei morsian saisi omaa mielipidettään kertoa? Siksi ettei ole soveliasta puuttua sulhasen polttarijärjestelyihin? En minä ainakaan halua pahoittaa mieltäni häiden alla ja toivon että bestmankin ajattelee myös minun tunteitani.
 5. Meillä käytiin keskustelua aiheesta, tosin sulhoni aloitteesta. Minä sain sanoa oman mielipiteeni mutta jätin päätösvallan hänelle itselleen. Perustelin kyllä miksen erästä tiettyä hänen ystäväänsä halua hääpäivämme hyvin keskeiseksi kantavaksi voimaksi. Hääpäivä on kuitenkin tärkeä ja iso juttu ja ainakaan minä en halua joutua miettimään kaiken keskellä nolaako BM itsensä ja muut missä vaiheessa juhlaa. Tilanne kun on se ettei kyseinen ystävä osaa huolehtia omistakaan asioista kunnialla, eikä häneen voi luottaa edes pikkuasioissa niin miten häneen voi luottaa elämän tärkeimpänä päivänä? Onneksi sulho itse päätyi luotettavaan lapsuudenystäväänsä..
 6. En taida anopille sanoa juuta enkä jaata siitä millaisen sormuksen otan, ennen häitä siis. Täytyy vaan nyökytellä ymmärtäväisesti vaikka päätöksen keltakultaisesta (ja kauniista sellaisesta) olen jo tehnyt. Katsotaan repeääkö pelihousut (tai toivon mukaan jokin vähän juhlavampi vaate) sitten hääpäivänä, kun näkee sormuksen... ;D Sitä odotellessa..
 7. Minulla on keltakultainen kihlasormus ja muutenkin olen enemmän sen ystävä, en oikeastaan edes pidä valkokullasta. Ongelma on nyt kuitenkin siinä että olen ollut aiemmin naimisissa ja rakas anoppini on sitä mieltä etten voi missään nimessä ottaa keltakultaista sormusta, koska minulla oli sellainen edellisessä liitossani. Tuo kuulemma huonoa onnea. Itse en kuitenkaan pidä järkevänä maksaa enemmän valkokultaisesta sormuksesta, ellei se ole sitä mitä morsian haluaa...
 8. Me tehtiin kyllä niin kaasolle, kuin bestmanillekin selväksi, mitä polttareilta halutaan ja sanottiin ehdoton EI strippareille ja erotiikkabaareille. Mielestäni pitää kunnioittaa morsiusparin toiveita ja järjestää polttarit joista kukaan ei pahoita mieltään. Morsiamet varsinkin ovat aika herkkiä suuttumaan siitä että mies viedään strippiklubille, vaikka miehellä ei varmaan mitään sitä vastaan olisikaan...Ottakaa bestmanit (ja muutkin) kuitenkin MOLEMPIEN osapuolten toiveet huomioon ja järjestäkää kivat polttarit, ilman strippareita! (Sellainenkin on mahdollista)