Jump to content
Naimisiin.info

vata

Aktiivijäsen
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

vata's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Täh!!! Kyllä meiltä vaan laskutettiin yöpymiset,vaikka meillä oli omat lakanat! Hemmetti, mekun maksettiin lähes kaikkien yöpyminenkin!!!!(tai nyt perjantai on eräpäivä ei olla vielä maksettu,mutta kyllä ne on meiltä laskutettu,eli mitenkähän lienee... ???
  2. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Kaikille tiedoksi,urkujen toimimattomuus on väärä tieto,ne toimivat moitteettomasti!
  3. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Onkos joku jo selvittänyt toimiiko urkuharmoni? Laiska minä en ole jaksanut soittaa hvittorpiin,mutta täytynee soitella ellei joku täällä ole jo selvittänyt asiaa
  4. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Voi ei!!! Niitähän mekin ollaan käyttämässä,ja hädässä sitä varten etitty kanttorikin,ja sitten jos niitä ei voikaan käyttää Täytynee taas kerran soittaa emännälle
  5. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    sellai möhkäle noi 60x60cm ja varmasti sähkökäyttöinen. Kaikkia välineitä varmasti on,mutta minkänöisiä,ei hajuakaan...
  6. Ryijyhän on ihan verrattavissa mattoon,ei se mitään seisomisesta kärsi,tietty noin vaaleaan voi tartua likaa,jos sitä kengissä on. Itse mietin menisimmekö vanhempieni vihkiryijyn päällä naimisiin,olisi perinteitä ja kunnioittaisin siten kuollutta isäänikin.
  7. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    kaksi jääkaappia ja yksi tavallinen uuni. Astianpesukone on semmoinen teollisuuskeittiömalli. Lämpölevy löytyy ja mitähän muuta... Ja sitten mun piti kysyä niiltä jotka vihitään kappelissa kuka soittaa urkuharmonia ja mitkä marssit teillä on ??
  8. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Juu yksi kaappi oli täys sellaisia hieman konjakkilasia muistuttavia vesilaseja joita me varmaan käytetään myös viinille. Shampanja laseja oli toisessa kaapissa ainakin 70 kappaletta mahd.enemmänkin,ne oli ihan jees ja tavaliset valkoiset astiatkin oli ihan hyvät. Kappelissa on urkuharmoni,nyt meidän pitäis selvittää kuka sitä osaa soittaa,ja minkälainen marssi ois hyvä. Kiitos paljon kattausastia tiedoista,olisin kyllä toivonut niiden olevan keraamisia.(pitäsköhän niille rakentaa jotain telineitä?)
  9. vata

    Mikä virsi kirkkoon?

    En kyllä vielä tiedä,mutta tuo maa on niin kaunis on kyllä kaunis.Rupean kyllä itkemään viimestään siinä kohdassa "miespolvet vaipuvat unholaan",joten ehkä ei hyvä, ja jouluinenkin.
  10. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Ja sitten mun piti vielä kysyä kuuluuko loppusiivoushintaan,vai pitääkö siivota itse,entä pitääkösiirretyt pöydät siirtää juhlan jälkeen pois?
  11. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Heip! saimme vihdoin ja viimein käytyä hvittorpissa Maanantaina klo:16.00,siellä oli myös jokin toinen hääjuhlaporukka,mahtoiko olla joku teistä? Melkein kaiken muistin katsoa ja kysyä,mutta en muista mimmoisia ruokien esillepano kulhoja,tarjottimia yms siellä on,joten muistaako joku???
  12. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Uudenvuoden aattohan ois aivan ihana, ilotulitukset ja kaikki Me mennäänkin katsastamaan hvittorp 14.6.
  13. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Voitte saada vielä ihan hyvin, me oltiin varasijalla 4! ja silti saatiin Mutta joo, kannattanee varata joku muukin paikka.
  14. vata

    Hvittorpin linna (Espoo)

    Lykkyä hanske, kyllä te varmasti saatte haluamanne päivän, talvella on kuitenkin vähemmän häitä Heip, onkos joku teistä menossa katsastamaan Hvittorppia 15.6 klo:16.00? Minä ja toivottavasti sulhoni tungemme samaan esittelyyn, toivottavsti ei haittaa
  15. Entä mistä sais neliön muotoisia kirjekuoria?
×
×
  • Create New...