Bellu

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Bellu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/14/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Heippa, Meillä oli viime kesänä häät Soukan venekerholla. Meillä oli 65 vierasta ja oli sopiva sille määrälle, ei ollut missään vaiheessa ahdasta. 90 vierasta ei minun mielestäni sinne kyllä mahdu eli 80 on kyllä maksimi. Parhaiten mahtuu 60-70 vierasta. Meillä oli bändi siellä keittiön viereisessä nurkkauksessa ja mahtui hyvin tanssimaan siihen eteen. Poistettiin muistaaksi pari pöytää edestä, ennen bändin aloitusta, mutta siinä vaiheessa ei pöytiä enää tarvittukkaan Eteistilat ovat pienet, meillä oli siellä lahjapöytä. Vieraskirja, jota varten otettiin myös kuvat vieraista instant kameralla oli sitten siellä ison salin reunamilla keittiön vieressä ja ihmiset kävivät mieluiten kuvauttamassa itseään ulkosalla vieraskirjakuvaa varten. Oli kyllä aivan ihana paikka ja suosittelen sitä lämpimästi <3 Myös venekerhon sihteeri on erittäin mukava ja esittelee mielellään tiloja ja vastailee kysymyksiin.
 2. Hei, Paljonko K-48 sormuksen hinta on näkyään?
 3. Olin lauantaina sovittamassa hääpukuja Niinattaressa ajanvarauksella. Todellakin kannatti tehdä ajanvaraus koska liike oli täynnä muita morsiamia. Saavuin liikkeeseen hyvissä ajoin ja katselin pukuja ensin ystäväni kanssa. Pian myyjä tuli myös apuun ja löysimme hänen kanssaan viisi minua miellyttävää pukua. Myyjä oli erittäin tehokas, mutta ystävällinen. Sain hyvin palautetta sovittamistani puvuista. Valitsin kaksi puvuista jatkoon ja myyjä kirjoitti pukujen tiedot ylös. Samalla kuulin myös että toinen suosikki puvuistani oli 50 % alennuksessa! Sitten tulikin vaikeus että mitä pitäisi tehdä, koska puku oli todella ihana, mutta mietin että voiko oikea puku löytyä ensimmäisestä kaupasta Vaikka myyjillä oli todella kiire ja sovitusajat täynnä koko päivältä sain vielä sovittaa pukua uudelleen. Kaikki myyjät olivat todella ystävällisiä eivätkä hoputtaneet mitenkään vaikka selvästi myyjillä oli kiire muidenkin asiakkaiden kanssa. Lopulta päädyin ostamaan puvun, koska se oli juuri sellainen mitä olin ajatellutkin ja tarjous oli niin hyvä <3
 4. Meillä mies maksoi mun kihlasormuksen ja minä miehen kihlasormuksen. Vihkisormuksen minulle maksaa myös mies ja miehelle ei osteta erikseen vihkisormusta.
 5. Mietin kanssa että 5000-6000 euroa olisi kyllä aika maksimi. Toivotaan että sillä pystyisi häät järkkäämään Meille noin 60 vierasta tulossa.