Morsian_0804

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

Everything posted by Morsian_0804

 1. Varattiin matka Tallinnaan.lähdemme 23.6. Matka maksoi Eckeröllä 3hlö+auto 90€, ei siis kallis mielestäni! Saakos laivoilta Tallinnan karttoja ( vai voisko nyt hankkia jostain) jotta voisi valmiiksi laittaa kartalle merkit missä tulisi käydä. Kiitos kaikille jotka olette osoitteita laitelleet.
 2. Varattiin matka Tallinnaan.lähdemme 23.6. Matka maksoi Eckeröllä 3hlö+auto 90€, ei siis kallis mielestäni! Saakos laivoilta Tallinnan karttoja ( vai voisko nyt hankkia jostain) jotta voisi valmiiksi laittaa kartalle merkit missä tulisi käydä. Kiitos kaikille jotka olette osoitteita laitelleet.
 3. Myös meillä tarkoitus pitää janoiset sukulaiset nesteissä Tallinnan tuliaisilla. Kiittää jo etukäteen heitä, jotka tänne tietonsa antavat. Matka täytyy ilmeisesti varata ajoissa. Lahden ylittäjiä kun tuntuu olevan aika paljon.
 4. Sinusta on sitten tullut jo Rouva, Kemissä myös meilä häät, mutta kesällä kun ovat niin Kirkossa, löytyykö muita Kemiläisiä, joilla olisi hääpäivä 7.8.04, ainkin kirkko oli varattuna meitä aikaisemmin.