minna-maria

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About minna-maria

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän häihin on 2kk 18pvä ja mua on alkanut jännittää päivittäin niin paljon että saan joka kerta vatsani sekaisin!! Veskissä rampatessani mietin todella mitä ihmettä sitten kun häihin on enää viikko, entä hääpäivänä..? En edes ajattele mitään erityistä epäonnistumista tai vastoinkäymistä, jännitän vain noin niin kuin yleensä koko päivää. Kauhistus mitä siitä tulee..! Ainakin aloitan päiväni silloin heti lasillisella kuohuvaa, ehkä se rauhoittaa..
 2. Hei ihan super hyvä idea, en olisi muistanutkaan, kiitos vinkistä! Hauska ja edullinen pikku lisä. Lisää linkkejä jos keksitte muita paikkoja ostaa häävessapaperia. Hello kittyn vaaleanpunaiset paperirullat voisivat myös olla söpö lisä veskeihin, miesten puolella aiheuttaisivat varmasti ansaittua hilpeyttä!
 3. Meillä on myös tosi kinkkinen tilanne kun haluaisin kutsua vain tietyt serkut. Kuinka epäkorrektia on kutsua esim saman perheen sisältä vain osa? Esim tädilläni on kolme lasta ja vain yhden kanssa olen tekemisissä. Sitten mietin myös sellaista että kuinka voi lähettää yhdelle serkulle kutsun perheineen(2 lasta) ja toiselle niin että rajaisin hänen lapsi laumansa(4 lasta) pois? Varsinkin kun tämä jolla on neljä lasta on sellainen jonka kanssa olen todella vähän tekemisissä.. Meille uhkaa muutekin tulla yli 30 lasta!! Se on iso koululuokallinen, OMG! Mieheni suku on todella iso ja kaikki on kuulemma kutsuttava, ja kaikilla kun on sen 2-4 lasta ni siinä sitä sitten ollaan.. Vieraslistalla 194 henkeä, aarg!
 4. Meidän budjetti on reilut 12 000e, vieraita tulee n. 170. Tuohon ei sisälly häämatkaa eikä sormuksia. Kauheeta miten siihen päivään voikin mennä noin paljon rahaa! Juhlatila on meille ilmainen mutta bändi on varmaan sitten isoimpia yksittäisiä meno eriä hääpuvun ohella.
 5. Saakos noita systonet tippoja ihan apteekista? Minulla on ihan sama ongelma. Menen varmaan joku lasikupu päässä naimisiin ettei silmät vuotaisi ja pilaisi meikkiä. Laittakkaa vinkkejä hyvistä vedenkestävistä herkille silmilli sopivista meikeistä jotka olette todenneet hyviksi!