Napsija

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Napsija

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Meilläkin miehen toive on tuo kirkkovihkiminen. Itse olen jonkin sortin agnostikko, arvostan kirkon perinteitä vaikken varma mistään Jumalan olemassaolosta olekaan. Mies kyllä uskoo, vaikkei käy kirkossa kuin erityistapauksissa ja kun hän sitä toivoo niin eipä minulla mitään sitä vastaan ole. Minulle olisi kyllä kelvannut myös maistraatti. Ja onhan kirkkovihkimisessä perinteikkyyttä.
 2. Tässäpä nämä, tosin hetken joutuu odottelemaan vielä, että saa tuon vihkisormuksen sormeensa.
 3. Gadian, kiva kuulla että sinunkin pukusi on onnistunut. Malssi, ihan uskomatonta miten on ikäviä asioita kasaantunut. Ihmetyttää kyllä miten voikin olla niin eri tasoisia tuloksia samalla firmalla. Eikä kyllä kuulosta siltä, että ongelmia olisi yhtään yritetty hoitaa. Todella ikävää, varsinkin kun itselle kyseinen firma oli parempi kokemus. Itselläni häät ovat vasta heinäkuussa, joten hyvissä ajoin lähdin pukuasiaa hoitamaan. Voin kuvitella millainen katastrofi olisi ollut, jos olisin vasta parin kuukauden päästä tilannut puvun ja olisikin tullut jotain ongelmia.
 4. Tällä hetkellä olemme seurustelleet viisi vuotta eli häiden aikaan kesällä on seurustelua takana reilut 5 ja puoli vuotta. Kumpikin täytetään tämän vuoden aikana 22 vuotta ja opiskelemme molemmat. Minä olen yliopistossa ja mies ammattikorkeassa. Minä käyn lisäksi töissä, joten ollaan saatu rahaa säästettyä aika hyvin. Lapsia haluamme hankkia vasta, kun ollaan naimisissa, joten varmaan vuosi menee ennekuin lasten hankinta edes on ajankohtaista (vaikka tuskin siihen nyt kuolisi vaikka vahinko tapahtuisi ). Muoks. Niin ja yhdessä ollaan tosiaan asuttu 2 ja puoli vuotta.
 5. Me mennään naimisiin Jyväskylässä. Oltaisiin haluttu mennä kotipaikkakunnallamme (ollaan kumpikin kotoisin samasta kunnasta) naimisiin, mutta sieltä oli hankala (käytännössä mahdoton) löytää juhlatilaa. Jyväskylästä löytyi helpommin kauniita juhlapaikkoja ja koska nykyään asutaan täällä niin tuntui järkevältä ajatukselta viettää häitä Jyväskylässä.
 6. Meillä ei mitään ihmeellisempää valintaperustetta ollut. Sulhanen sanoi haluavansa häät heinäkuussa, joten lätkäistiin vain päiväksi 16.7.2011. Helppo homma.
 7. Päätin tässä jakaa kokemukseni, toivottavasti siitä on jollekulle hyötyä päätöksen teossa ja pohdinnoissa. Tilasin itse Weddingolta hääpukuni joulukuussa ja tänään hain sen postista. Yhteydenpito oli helppoa ja vastaukset tulivat aina nopeasti. Tilaus hoitui siten, että lähetin sinne valokuvan haluamastani puvusta ja kerroin mitä muutoksia siihen haluan (väri, olkaimet ja nyöritys). Hinta oli noin 250 euroa, mukaan lukien postikulut sekä muutama jaardi kangasta. Tilauksen maksoin Paypalin kautta siirtämällä sinne ensin pankkitilitä rahaa, kun visa electron ei suostunut jostain syystä toimimaan vaikka muuten on toiminut hyvin. Paketti ei jäänyt tulliin eikä tullimaksuja ole kuulunut vaikka olin valmistautunut niitäkin maksamaan. Kangas on puvussa tukevan ja laadukkaan oloista ja tukiluutkin ovat hyvän oloiset. Kirjailuiltaan puku eroaa kuvasta, mutta itselleni ne eivät olleet alun perinkään tärkeä yksityiskohta. Kirjailut ovat kuitenkin mielestäni todella kauniit ja tuntuvat kestäviltä (ainakin kun sormin niitä nypläilin ja kokeilin, saa nähdä miten käytössä tai mahdollisessa pesussa käy ). Istuvuutta ja sitä miltä se näyttää päällä pitää vielä testata, kun saan apua sen pukemiseen. Mutta mielestäni todella kaunis puku ja juuri sellainen kuin halusinkin. Ja muistutuksena vielä muille se, että kiinasta tilatut puvut eivät tosiaankaan ole 100% kopioita kuvasta. Että siihen kannattaa varautua, jos haluaa kiinasta puvun tilata ja jos haluaa sen täydellisen kopion, niin sitten ehkä kannattaa ostaa se kaupasta. Saatan ehkä laittaa kuvia, kun sovitan pukua, että näette minkälainen puku sieltä tuli.