rokkimorsiin

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About rokkimorsiin

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. eli ongelma on tää.tasan muista kuinka kakarana koulussa näitä väännettiin mutta eipä oo muistiin jääny,että miten eli jos jollain on ohje tähän palloon niin ei ku ohjetta tulemaan http://carnevalia.fi/tuotteet/details/474/19/k%C3%B6ynn%C3%B6kset-ja-somistus/k%C3%B6ynn%C3%B6kset-ja-paperipallot/paperipallo,-bordeaux ja pah heti siellä on kirohärö=) siis silkkipaperi!!!!
 2. täältä tolle ekalle!! kokeiles liimata siitä pitsin reunasta kuumaliimalla.luulis ettei pääse siitä purkautumaan. tai sitten niin,että taitat sen pitsin reunan kortin sisään ja liimat sinne.tuleeko sisälle joku paperi tai muuta kivaa? sillä sais sen pitsin pää "piilotettua". hmh olipa harvinaisen vaikeesti selitetty
 3. me meinattiin tuikkukippoja johon laitettas toki tuikku ja joku ajatelma,ehkä. toinen (mikä on miehen idea... ) on,että tehtäs avaimenperät. toiselle puolelle tulis joku kuva ja toiselle just joku lasten suusta kuultua jnejne.en tiiä. tai sit jäävät ilman!
 4. meillä tilanne on se,jotta minä olen 35v ja mies 43v kun naimisiin menemme.meillä on 5 lasta joista 1 on yhteinen.eli elämää takana kummallakin. näin ollen ei enää mitkään hmh perinteiset leikit innosta ei nukelle vaipan vaihtoo jnejne. ohjelmaa toki on. meidät vihitään maistraatissa jossa todistajana minun paras ystäväni ja miehen paras ystävä.käymme yhdessä syömässä vihkimisen jälkeen. hääjuhla pidettään uutena vuotena. Itse juhlissa tulee olemaan rentoa yhdessä olemista. ei jaksa pigottaa pöytäliinojen ja servettien väreistä kovasti olemme jo moitteita saaneet suvuiltamme mutta käsittääkseni nämä ovat todellakin meidän häät. ei oo pakko tulla jos ei haluu!
 5. nostan tään nyt eli nyt kivoja metalli/rock biisejä tänne. alkaa oma mielikuvitus jo tehdä tenän. listalla on jo nuo jotka-kaikki-tietää-vaikka-ei-fani-oiskaan-biisit.
 6. meillä mies valitsi hääpäivän.niinki paljon käytti mielikuvitusta jotta päivä on nyt sit 20.12.2012 saattaa muutama muukin samana päivänä naimisiin mennä eli nyt on jo pakko aloittaa suunnittelut ja varaustenteko. mutta hyvää tässä on se,että mies haluaa osallistua tähän projektiin