Jump to content
Naimisiin.info

kitikoo

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

kitikoo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vieras_Kukka: Tilasin Sweet-life nimiseltä toimittajalta. Houkutteli tuo 100% tyytyväisiä asiakkaita tieto ja luin läpi ostajien antamat kommentit. Puvut ovat nyt tracking tietojen mukaan Frankfurtissa, joten jännitys vain lisii. Päädyin tilaamaan netistä puvun, kun serkkuni lähetti tytölleni kiinalaisen juhlamekon ja mekko oli aivan uskomattoman kaunis ja tyttö viihtyy siinä joka päivä! Ei näy suomalaisissa liikkeissä sellaisia luomuksia ja itsellni sopii jos ei ole samanlainen kuin kuvassa. Mutta arpapeliähän se on minkälaisen toimittajan onnistuu valitsemaan. Mulle tuo toimittaja ilmoitti, että postitukseen menee n .2 vkoa 31.3. joten näillä näkymin ajoissa on paketti tulossa. Itse luin tämän viestiketjun vuosi sitten läpi ja silloin opin muiden virheistä sen, että liian aikaisin pukuaan ei voi tilata, joten jätin n. 3 kuukautta toimitusaikaa myyjälle (vaikka puku luvataan kuukaudessa), siltä varalta että jokin yksinkertaisesti menee pieleen, niinkuin maailmassa yleensä menee. Laitan kuvia puvuista, jos ja kun pääsevät perille. P.S. Aion tehdä "trash-the-dress"in kesällä ja menen puvun kanssa järveen ja otatan siitäkin kuvan. Enpä sellaista tekisi tonnin maksaneen luomuksen kanssa...
  2. Nyt alkaa olla jännittävät päivät käsillä. Paypal maksu onnistui viime kuussa, kun tietoliikennekatkos korjaantui ja nyt pukuni sekä morsiustyttöjen puvut ovat lähteneet matkaan. Ja tietenkin tähän juuri osui pääsiäinen ja kiinankin juhlallisuudet. Myyjä onneksi osasi infota että 2 vkon sisällä paketin kuuluisi olla minulla. Sormet ristiin, että kaunista ja oikean kokoista on tulossa
  3. Enpä saa häämekkoa tänä iltana tilaukseen. Paypal kieltäytyy yhteistyöstä enkä tiedä missä vika. eikun postia paypalille, että keksivät missä ongelma luuraa. Aktivoitukin tilin pitäisi olla. Todellista säätöä. jos vika selviää kirjoitan tännekin niin muut pääsevät helpolla.
  4. Tuliko paypal tilille jokin ilmoitus, että on maksussa? Mulla paypal jotenkin kaatui ympäri. Liekö merkki siitä, ettei tämä nettiostaminen olekaan helppoa. Nyt sitten on dhgaten sivuilla tilaus valmiina, mutta mistään en näe onko paypal tilille jatkossa tulossa veloitus. Viisaammat auttakee
  5. Tätä on varmastikin jossain vaiheessa kysytty, mutta en selaamalla vastausta löytänyt. Tarvitseeko tuossa Paypalissa muuttaa summaa dollareiksi vain saako tilillä pitää eurot ja myyjän kautta se hinta menee dollareina pois tililtä?
  6. Hei, Älä masennu! Katsoitko Anttilasta? Siellä yleensä on runsaammillekin naisille kokovartalokorsetteja. Luulisi 95 B:n löytyvän! Ainakin viime vuonna oli.
  7. Minäkin kaipailisin tietoja noista kahdesta paikasta, kokemuksia kesä ja talvihäistä?? Kuulin huhua, että hinnat viime vuosina nousseet ja jompaan kumpaan tulossa remontti, jonka vuoksi poissa käytöstä jonain tiettynä aikana?? Itsellä suunnitteilla avioitua parin vuoden sisällä ja paikka puuttuu..
  8. Minulle vastattiin, että per henkilö hinta on 53-70 euroa riippuen ruokavalinnasta ja tilaisuuden kestosta (tilavuokra ja henkilökunta astioineen kuuluu hintaan). En ole varma kuuluiko ruokajuomat tuohon summaan.
×
×
  • Create New...