Jump to content
Naimisiin.info

kuutti83

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

kuutti83's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli tuo hääpaketti vähän sovellettuna. Kun ottaa (esim. sähköpostitse) yhteyttä ja kertoo mitä haluaa, he laskeskelevat kyllä tarjouksen. Meillä ei ollut myöhäistä huoneenluovutusta, koska jatkoimme "juhlimista" seuraavana päivänä. Aamupala oli ihan mielettömän hyvä. Saimme etukäteen valita listalta, mitä kaikkea siihen haluamme, ja jotain ekstraakin oli. Meille aamiainen tuotiin siis huoneeseen, täsmällisesti siihen aikaan, jolloin olimme sen halunneetkin. Aamupalalla ei näyttänyt olevan kuitenkaan tungosta ainakaan sisäpihan puolella. Kyseessä oli helatorstain aamu, joten en tiedä millainen tilanne viikonloppuina on.
  2. nyt on kokemusta, jos vielä ehtii vaikuttamaan päätökseen... hieno hotelli ja mielettömän hyvä palvelu. hotelli saa ehdottomasti täydet suositukseni! meillä oli style room ja hääpaketti. tarjousta kannattaa kysellä.
  3. kuutti83

    KEfaloniaan

    Kefalonian saari on IHANA. Tosin se oli ihanampi aiemmin, ennen kuin Kapteeni Corellin mandoliini -elokuva kuvattiin siellä. Sen jälkeen suurvallat ovat valloittaneet sen, ja siitä on tullut vähän liikaa "turistikohde". Eli aitoa kulttuuria ei löydä kuin pikkukylistä, ja hinnat eivät ole kovin edulliset. Maisemat ja rannat ovat kuitenkin mahtavat ja ruoka on hyvää. Suosittelen sitä ehdottomasti edelleen. Kiistattomasti Kreikan kaunein saari. Minun mielestäni.
  4. Todella nopealla aikataululla. Oliko mittojen mukaan tehty puku? Jep, ihan omien mittojen mukaan tehty. Oon ihan täpinöissäni kun ihana puku on kaapissa odottamassa Olen laittanut pari kertaa weddingolle postia heidän nettisivujen kautta, mutta eivät ole vastanneet. Olen kysellyt eräästä tietystä puvusta heiltä, josta siis kuva nettisivuilla. Onko heillä tapana vastata viesteihin viiveellä? Onko muilla samanlaisia kokemuksia? Voisin tilata puvun, heti kun vastaisivat kysymyksiini.. Ensimmäisiin viesteihin vastattiin heti, 15 min. sisällä, mutta tilauksen tehtyäni vastauksia sai odotella.
  5. Todella nopealla aikataululla. Oliko mittojen mukaan tehty puku? Jep, ihan omien mittojen mukaan tehty. Oon ihan täpinöissäni kun ihana puku on kaapissa odottamassa
  6. Minäkin sain tänään tilaamani puvun Weddingolta, ja puku on jopa vielä ihanampi kuin osasin uskoa. Puku oli täysin sopiva. Ainoa korjaus mikä täytyy tehdä, on lisätä taakse yhdet lenkit lisää nyöreille (puku on selästä avoin, ja pysyy pelkkien nyörien avulla päällä - tuntuu, että rintojen alle tarvitsee lisätä yhdet lenksut, että istuu paremmin), mikä tuskin maksaa paljoa. Puvun hinnaksi tuli 180e, enkä tosiaankaan voi muuta kuin suositella firmaa! Tilasin puvun 2.2., ja vaikka tässä välissä oli myös kiinalaisten uuden vuoden juhla, puku on jo nyt minulla. Minullekaan ei vastattu, kun 7.3. laitoin sähköpostin, jossa kyselin puvun tilannetta. Jännitin, että saanko pukua ollenkaan, mutta ilmeisesti he eivät pidä sähköpostiin vastaamista niin tärkeänä sitten..
  7. Heipä hei! Itse en ole ollenkaan kukkaihminen, enkä tiedä/ymmärrä kukista oikeastaan mitään. Olenkin tullut siihen tulokseen, ettei minulle tule hääkimppua, kukkia tulee ainoastaan hiuksiini. Menemme naimisiin 1.6. ja teemavärinä on vaalean violetti / laventeli. Tietämistäni kukista pidän eniten orkideoista ja orvokeista.. Mahtaakohan liloja orkideoja olla olemassa? Mitä muita kauniita tuon värisiä kukkia keksitte, jotka voisivat sopia hiuksiin? Mistä (Helsingissä) minun kannattaisi lähteä tuollaisia hiuskukkia kyselemään, ja miten kukat hiuksissa kestävät? Käsitelläänkö niitä jotenkin? Kuinka paljon ylimääräisiä kukkia kannattaa varata kampaajalle mennessä, jos menevät vaikka rikki tms? Auttakaa nyt ihmeessä viisaammat avutonta! Kiitos
  8. me mennään naimisiin 1.6.2011. meidän juttu alkoi 1.6.2010. ja sattuu sopivasti olemaan keskiviikko
  9. me mennään naimisiin tasan vuosi siitä, kun koko juttu alkoi, eli seurustelua alle vuosi. monen mielestä varmaankin järjetöntä, mutta tää on meille molemmille se juttu
×
×
  • Create New...