ruohosipuli

Morsian
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About ruohosipuli

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Tietää, koska on itsekin ainakin rekisteröitynyt.
 2. Niin herttaista kuin se teinirakkaus onkin, niin munkaan mielestä ei pidä.
 3. ^Tai mikä normaali pariskunta tuollaiseen ohjelmaan edes haluaisi?
 4. Hotelliin, ehdottomasti.
 5. Mulle nimen harvinaisuus on tärkeää. Miehellä on todella kaunis ja harvinainen sukunimi. Silti mulla olisi enemmän kokonimikaimoja jos otan miehen nimen kuin omalla tyttönimelläni.
 6. Täysin valkoista pukua mulle tuskin tulee toisella kierroksella. Mies ei kuulu kirkkoon, joten meille tulee varmaan korkeintaan avioliiton siunaus kirkon puolelta. Ekat häät oli pienet ja ankeat, toiset häät on todennäköisesti isommat juhlat.
 7. Mulla ei ollut ekalla kerralla polttareita. Saa nähdä tuleeko toisella kerralla kuitenkin. Mies on ekakertalainen ja haluaa polttarit.
 8. Me ollaan oltu yhdessä 4 kk ja puhuttu jo häistä. En olisi koskaan uskonut eteneväni näin nopeasti uudessa suhteessa, mutta niin se rakkaus vaan on arvaamatonta.
 9. Ekalla kierroksella mulla oli kirkkovihkiminen. Uusi mies on ateisti eikä kuulu kirkkoon. Hän on kyllä valmis myös kirkkohäihin. Itse en tiedä haluanko enää kirkossa naimisiin, vaikka uskossa elänkin.
 10. Ekalla kierroksella ei ollut polttareita, enkä tiedä haluanko mä sellaisia toisella kierroksellakaan.
 11. Mulle juhannus ei ole oikeastaan koskaan ollut mikään The Juttu, kesäviikonloppu siinä missä muutkin. Nyt tosin ensi juhannuksena päästään tuttavaparin häihin ja odotan juhannusta innolla.
 12. Mekin tavattiin netissä. Mies oli enemmän ns. haku päällä ja minä taas halusin vaan tutustua uusiin ihmisiin. Treffeille lähdin myös aika skeptisesti ajatellen, että mitähän yhteistä meillä edes on. Mies sitten osoittautuikin varsin mukavaksi. Meillä oli hauskaa yhdessä. Luulin aluksi, ettei meistä tule muuta kuin kavereita, mutta pian jo ihastuttiin.
 13. Ostaisin jos löytäisin tarpeeksi ihanan.