Jump to content
Naimisiin.info

morsmaikku12

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

morsmaikku12's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei auttakaapas kaverit joilla on ollu häät jazzvintillä.. Olemme varaamassa paikkaa kesäkuulle 2012, paikka on ihana! Ainoa mietinnässämme on ollu pihapiirissä asuvat asukkaat. Saako vintillä juhlia ihan kunnolla aamuun asti? Moneenkohan bändi saa olla soittamassa? Kertokaa kokemuksianne! Kiitos tuhannesti
  2. No oliskos kellään kokemuksia viime ajoilta Varjakan kartanosta taikka Peuhusta? Peuhusta en ole löytänyt mistään ainuttakaan sisäkuvaa,pitänee alkaa selvittämään jos pääsis paikan päälle kattomaan.. Varjakan kartano olisi ihan täydellinen,mutta vieraita tulee n.90-100 henkeä ja sisätilat ruokailuun ovat kuvien perusteella pienet. Ikävää kun kaikki eivät mahdu samaan huoneeseen! :/ Muttaulkonaoleva paviljonki olisi mahtava elokuun pimenevinä iltoina! Jos jollakin löytyy tilannekuvia edellä mainituista paikoistanii olisin enemmän kuin kiitollinen!
  3. Okei, kiitos vinkeistä! Pitänee alkaa soittelee ja varaamaan sitä kirkkoa.. Vielä on vaan epävarmaa jatkopaikan suhteen. Tervatoppilan Kartanon Jazzvintti on eka vaihtoehtona, mutta hinta kipuaa 2200 euroon koko vkonlopulta joten mietimme onko se sen arvoista...Kuitenkin on isot häät tulossa, joten tuo paikka olisi ihanteellinen ja ihanan idyllinen!
  4. Hei olisiko kellään kuvia Johteenhovista tai Jazzvintistä? Tai tietääkö sivuja mistä niistä löytyisi kunnolla kuvia? Häät vasta kesällä 2012, mutta hyvissä ajoin ollaan liikkeellä. Entä osaatteko sanoa kuinka aikaisin kirkko pitää varata, jos haaveilee esim. Oulujoen kirkosta?? Suuri kiitos! :grin:
×
×
  • Create New...