kukkaset

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About kukkaset

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Varsinais-Suomi =)
 1. Jatkoa tai siis pientä korjattavaa edelliseen viestiini.. :-[ :-[ Eli Teddygirl se kirjoitti aiemmin, että heillä on kokki tehnyt suutelevan joutsenparin.. ja minä laitoin vain vastinetta, että meillä taisi olla samanlaisesta kyse..
 2. Meillä kokki tekee meille suutelevan joutsenparin Meilläkin oli sokerista tehty suuteleva joutsenpari, jonka valmisti silloisen työpaikkani kondiittorimestari. Hän teki myös marsipaanista ja suklaasta pari sellaista wanhaa palokypärää pöytäkoristeeksi.. (ne pari kypärää liittyivät meihin ikäänkuin symboliselta kannalta) Eikä maksanut mitään.. Saimme lahjaksi.
 3. Meillä oli (silloin kauan sitten) Myrskyluodon Maijan ja Jannen häävalssi. Se oli siihen aikaan hyvinkin erikoinen ja kaunis kappale. Kälylläni oli vuonna 1994 Saarenmaan valssi, joka siis soitettiin savikiekosta. Ja se toi kyllä tunnelman kattoon..
 4. Vau, miten hienoja ja luovia ideoita!! Se runonlausunta itse ohjelmanumerona on varmasti mieleenjäävä, joten sitä kannattaa kehittää. Meidän häissämme laulettiin porukalla yhteislauluja ja leikittiin todella paljon.. Siis me jouduimme leikkimään.. Ja koska uskalsimme laittaa itsemme aivan "likoon", niin kaikilla oli hauskaa. Huumoria käytettiin joka paikassa. Nämä leikit oli tarkoituksella järjestetty, sillä häät olivat vuoden kylmimpään aikaan ja kaukana kaikesta asutuksesta, joten siellä oli tietysti tarkoitus saada kaikenikäiset vieraat viihtymään loppuun asti. Ja aina kun perinteisen tanssin lomasta ehti paikalleen, niin taas alkoi tapahtua.. Tarjoilupuolessa oli sen verran erikoista, että mm. hääkakkumme oli silloin tummapohjainen, eli ei niinkään perinteinen vaalea pohja. Sekin tietysti paljastui vasta leikatessa. Kahvipöydän koristeluun teetätettiin + käytettiin ammattiin liittyviä marsipaanimuotoiluja. Hääautona oli eräs hälytysajoneuvo, joten nämä häätkin oli vähän suunniteltu sen tietyn ammattikunnan henkiseksikin. Kiitoskortin kuva otettiin aikaisemmin päivällä ja se otettiin ulkona. Eli kaunis talvimaisema on taustallamme. Eiköhän tästä saanut jotain persoonallista aikaiseksi.