Pongo

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Pongo

 • Rank
  Juniori
 1. iialiia Meille ei tule plaseerausta ollenkaan, muutenkin mennään tooodella vapaamuotoisesti. Mutta siksi mietin jo nyt, kun tämä kyseinen pari oli ensin on/off-suhteessa lähes 10 vuotta ja on nyt tapellut viimeiset kolme. En jaksa uskoa että lopettaisivat tappelua vielä pariin vuoteen. Ihania ihmisiä molemmat silti.
 2. Minulle se on jossain määrin tärkeää. Olen tällä hetkellä ainoa nimiseni. Olisin tosin pitänyt oman nimeni kuitenkin, vaikka olisi sitten kymmeniä kokonimikaimoja. Oma nimi on kuitenkin aina oma nimi. Minulle se on tärkeä.
 3. Huh. Näitä lukiessa kyllä uskoo että suku on se kaikista pahin! Meillä on molemmilla todella pieni suku, mutta molemmilla sitten sitäkin tiiviimpi. Eli kaikki kutsutaan. Saa sitten nähdä miten tulevat keskenään toimeen... Mutta muutama kaveri aiheuttaa nyt vähän päänvaivaa. Yksi on todella arvaamaton ja lähellä alkoholistia. Muuten ihana tyyppi, mutta tiedän jo oikeastaan lopputuloksen, se on sammuminen/oksentaminen/hukkuminen/tappelu. Voisiko ehkä tämän koko kaveriporukan sitten jättää kutsumatta että ei vain yhtä tarvitsisi? Sitten on kaveripari, joka erosi. Eivät tule kovin kauniisti toimeen keskenään, mutta ovat molemmat meille läheisiä ystäviä. Kutsuisitteko?
 4. Harmittaisi kyllä saada joltain läheiseltä ihmiseltä kutsu juhannushäihin. Onneksi kaikki kaverit ovat samaa mieltä, eli ei ole kovin realistinen "pelko". Meillä kaveriporukassa on niin monenlaista työtä, on pitkää, pätkää, freelancer-muotoista, vuorotyötä, kesätyötä, että tuo juhannus on ainoa ajankohta, kun ollaan kaikki lomalla. Perinteenä on ollut tehdä joku pienimuotoinen road trip tai mökkeillä. Tiedän myös, että vanhemmillani on nykyisin tapana vastaavasti tehdä jokin pieni matka kahdestaan, joten heitä harmittaisi myös. Ja harmi tulisi nimenomaan siitä, että olisi ihanaa juhlia rakkaan ihmisen häitä uhraamatta sitä omaa juhlaa.
 5. Koiranulkoilutusreissulla! Ulkoilutin nyt jo edesmennyttä kettuterrieriäni, huomioni herpaantui sekunniksi (jäin tuijottamaan sukeltavaa sorsaa ) ja jo oli joku rapsuttamassa koiraani. Ja ihmisrakas koirani oli ihan myyty. Jossain välissä tämä koiranrapsuttelija sitten keksi jutella minullekin. Hetken keskustelimme ja sovimme seuraavaksi päiväksi kahvitreffit. Olin ensin varma, että en halua mitään vakisuhdetta, mutta tälle tielle on jääty. Häät ovat kesällä 2012, silloin olemme olleet yhdessä lähes 9 vuotta, joista asuneet yhdessä 6. Jännä huomata, miten tyhjältä asunto tuntuu kun toinen joutuu hetken asumaan eri paikkakunnalla töiden vuoksi...
 6. Hih! Pohdin aiemmassa ketjussa, että otanko ollenkaan kaasoa kun en periaatteessa tarvitsisi, mutta tänään pyysin kauempana asuvaa lapsuudenystävääni, joka suostui. Olisi kuulemma loukkaantunut jos en olisi pyytänyt. Ihana ystävä! Olen edelleen sitä mieltä, että tarvitsen kaason apua aika vähän, mutta ehkä kyse on enemmän ihmisestä, jonka kanssa saa jakaa näitä juttuja. Kyseessä on kuitenkin ihminen, jonka kanssa olen kasvanut
 7. Aion uhata (leikkimielisesti tietenkin) tintata jokaista joka yrittää leikkiä esimerkiksi morsiamen ryöstöä. En kestä niitä teennäisiä "pakollisia" leikkejä. Meillä on rennot pihahäät, ja olimme ajatelleet varata pihalle pihaleikkivarusteita kuten mölkyn ja kroketin. Helteellä pääsee myös uimaan, tämä on varmasti kivaa ainakin lapsille. Jos sataa, olemme sisällä, johon sitten voisi varata lautapelejä, pelikortit ja jotain pientä ohjelmaa. Illan olemme kuitenkin varmaan sisätiloissa. Tunnen kyllä sukulaiseni ja ystäväni, liian virallinen ohjelma jäykistäisi tunnelman sekunnissa, mutta pelikortit kelpaavat... Puheita saa pitää, jos haluaa, todennäköisesti näitä riittää sekä omassa että sulhon suvussa. Saa tanssia, jos haluaa, mutta ketään emme pakota tekemään mitään. Tärkeintä meillä on hyvä ruoka, juoma ja vapaa seurustelu.
 8. Yksistä häistä jäi parhaiten kyllä mieleen koristelut. Niihin oli nähty valtavasti vaivaa. Ne olivat myös valtavan kokoisia. Pöydissä syöminen ja seurustelu oli todella hankalaa, hyvä jos näki sitä vastapäätä istuvaa sen koristeen takaa Olivathan ne kyllä todella upeita ja yksityiskohtaisia, morsian harrastikin kukkasia. Parhaiten häistä jää kyllä mieleen parin tunnelma, se miten rakastuneilta he vaikuttavat ja vaikuttavatko onnellisilta vai stressaantuneilta.
 9. Onko kellään tietoa, mistä voisi saada tällaisia valosarjoja? Kuva viime vuoden Flow-festivaaleilta. Se alue on aina jotenkin ihan käsittämättömän kaunis keijukaisvaloineen...
 10. Oman serkkuni häät viime kesänä olivat kyllä kamalat. Vihkiminen ja tervetuloseremoniat suoritettiin ulkona, vieraatkin seisoivat. Hellettä oli se +30. Minullehan se on varsin hyvä lämpötila, mutta kyllä siinä oli vanhemmilla ihmisillä kestämistä. Haettiin muiden nuorempien kanssa sitten toki jossain vaiheessa sisältä tuoleja ja jäävettä. Serkkuni sitten sitä myöhemmin pahoittelikin että ei ollut ajatellut. Mutta ei se nyt iso moka ollut sitten, häät olivat oikein mukavat, ehkä kaiken järjestetyn ohjelman vuoksi hieman jäykät ja viralliset. Yhden kaverin häissä morsmaikku, eli tämä kaverini, joi vähän liikaa. Tahri hääpukunsa oksennukseen ja punaviiniin, ärhenteli kaikille jotka olisivat halunneet auttaa. Hyvä kun tolpillaan pysyi. Huusi sulhaselleen. Kaikille vaan ei se alkoholi sovi. On sittemmin lopettanut alkoholin käytön kokonaan onneksi.
 11. En suuttuisi stripparista. Vähän naurattaa ajatuskin vaivaantuneesta sulhostani, joka koittaa olla tuijottamatta, eikä varmasti nauttisi yhtään. Ollaan joskus asiasta puhuttu, ei ole vaan sen tyylinen että strippareista nauttisi. En kai ole muutenkaan kovin mustasukkainen. Suuttuisin sellaisesta, mitä yhdelle kaveripojalle oli järjestetty. Tyttöystävältä kysymättä ja päivämääriä tarkistamatta veivät polttareihin. Se vielä ok, mutta polttarit olivat viikonlopun reissu ulkomailla. Ja puhelin tietysti takavarikoitiin heti. Siinä oli tyttöystävä, joka on myös kaverini, huolesta kirjaimellisesti sairaana ja melkein peruuntuivat sitten häätkin... Onneksi kaikki selvisi. Suuttuisin tuosta, jos minulta ei tarkistettaisi päivämääriä. Pöllin ihan mielelläni sen sulhon kalenterin ja sumplin viikonloppuja sitten niin että saa kivat polttarit. Mutta haluaisin tietää etukäteen. Onneksi tunnen miehen kaverit ja tiedän että tajuavat kysyä.
 12. Minulle kyllä tärkeintä olisi saada mahdollisimman moni rakas ystävä paikalle. Tiedän että moni vielä opiskelee sitten kun ovat ajankohtaisia, joten raha voi tulla monelle esteeksi. Mennään sitten ennemmin piknikille omilla eväillä ja vaikka baariin illalla tai jonkun tutun mökille, kaipaisin ainakin itse enemmän ystäviäni kuin "jotain jännää extremeä". Tällä hetkellä kun itse opiskelen, olisin valmis maksamaan 50 euroa polttareista, ja tuolla hinnalla siihen pitäisi sisältyä jotain todella huisia. Jos ihan normipolttarit, sitten pitäisi kyllä selvitä 20 euroa + omat kulut.
 13. Hih, kiitos! Voisin kyllä ottaa, pitää vaan sitten teroittaa huomattavasti perinteisemmän ja romanttisemman ystäväni mieleen että en kestä yhtään hösäystä...
 14. Onko ketään jonka häät eivät ole perinteiset, mutta joka haluaisi silti kaason? Olen itse pohtinut kaason hommaamista, mutta en tiedä keksisinkö kaasolle mitään tekemistä. Jollakin tavalla kaaso tuntuu kauniilta ajatuksena. Vietämme siis häät kesäpäivänä sukumme kesämökillä/tilalla, järven rannalla kauniina kesäpäivänä ja yönä, häät ovat rennot ja vapaamuotoiset, vihkiminenkin suoritetaan jo aiemmin maistraatissa. Tehtäviä, joita olen kaasolle/bestmanille miettinyt, voisi olla sitten itse hääpäivänä grillin hoito (kyllä, näissä häissä grillataan, sopisi ehkä mieheni kaavailemalle bestmanille joka on kunnon grillihullu ), saunan lämmitys, mutta siihen loppuu mielikuvitus. Ennen häitä en apua tarvitse, kortitkin teen graafikkona itse...
 15. Meillä pakko olla: -Rento tunnelma. Eli ei mitään varsinaista ohjelmaa tervetulomaljan jälkeen, ohjelmassa vapaata seurustelua. Häät pidetään suvun kesämökillä/tilalla järven rannalla, minun puolestani itseään saa viilentää vaikka järvessä. Kunhan kaikilla on hauskaa ja mukavaa. -Vapaamuotoinen pukeutuminen. En itse pukeudu morsiuspukuun, toivon että vieraat tulevat vaatteissa jotka ovat mukavat kuumana kesäpäivänä. -Riittävästi ruokaa ja juomaa kaikille. Tässä ei pihistellä. -Paikalla rakkaimmat ihmiset. Ja tietysti se mies, mutta se nyt tietty on itsestäänselvyys. -Meille mieluisa musiikki. Menee indien, rockin ja popin puolelle. Jotain vanhaa iskelmää lähinnä mausteeksi. DJ:n aiomme palkata, yksi tuttu tehtävään jo lupautui.