chilipippuri

Rouva
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

About chilipippuri

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä mies ottaa myös minun sukunimeni, koska nimeni on paljon harvinaisempi kuin hänen perinteisempi -nen päätteinen. Varsinkin miehelle on myös todella tärkeää että meillä on perheenä yhteinen sukunimi. Itselläni vaikuttaa myös se etten pidä enää nykypäivänä siitä että naiset ottavat miehen sukunimen vain koska "niin kuuluu tehdä ja on aina tehty". Meillä ei oikein muissakaan asioissa näy nämä perinteiset sukupuoliroolit. Lisäksi pidän nimestäni todella paljon.
 2. ^Meille vinkattiin että Oulun keskuspesulasta saa edullisesti vuokrattua, mutta en ole itse vielä ennättänyt sieltä hintoja kysellä. Jos kyselet niin kerro toki mitä vastasivat. Meillä on nyt sitten juhlapaikka myös varattuna. Allin matalassa toppilassa vietetään siis meidän talvihäitä. Kallis paikkahan se on, mutta ei Oulusta löytynyt muuta meitä miellyttävää paikkaa mihin saisi viedä omat juomat ja pitopalvelun.
 3. Meillä on suurinpiirtein samankokoiset budjetit pukuihin. Mies haluaa kuitenkin yhden laadukkaan ja hyvin istuvan puvun kaappiinsa jotta sitä voi käyttää tulevissakin juhlissa. Minun pukuni jää kuitenkin yhteen käyttökertaan.
 4. Kauppahallissa ja jossain karkkikaupoissa muistan nähneeni tikkunekkuja.
 5. Kärkkäiseltä löytyy ainakin, eivätkä ole edes kovin pahan hintaisia. Löytyy erikokoisina myös.
 6. Samaa mietin minä. Meillä häät elokuussa -12.
 7. Appelsiini-vaahtokarkit Ah, nämä on ihan mielettömän hyviä, eikä edes mitenkään vaikeita tehdä. Tuossa kuvassa ulkonäkö ei ole kovin houkutteleva, mut ite sain näistä ainakin tosi sileitä kuutioita, kun terävällä veitsellä painelin sen palasiksi, en "sahannut" tai vetänyt veistä mihinkään suuntaan. Ja samontein leikkaamisen jälkeen pyörittelin ne tomusokerissa. Minusta ovat parempia kun kaupan vaahtokarkit.
 8. Meillä on hakusessa Oulusta juhlatila syksyn 2012 juhlille, ja tällä hetkellä varteenotettavin vaihtoehto on Allin Matala. Tuleeko kenelläkään muuta tilaa Oulusta/ympäristöstä mieleen joka täyttäisi seuraavat kriteerit: -Tilat n.50-60 hlölle -Tunnelmallinen, mielellään punatiiliseinäinen(/muu kiviseinäinen) hieman "hämyinen" tila. -Ei ravintola, jotta omat juomat voi viedä. -Ja mitään ihan 2000e ei viitsitä alkaa maksamaan vuokraa paikasta, hiukan yli 1000e tuntuu vielä kohtuulliselta jos paikka tuntuu hyvältä. Tai vastaavasti muuten joku tunnelmallinen tila (jos noista tiiliseinistä tingitään), jossa järjestyisi myös majoitus. Mikään lautapaneeliseinäinen nuorisoseura ei ole yhtään meidän tyylistä. Iso kiitos avusta, jos joku jonkun paikan vielä keksisi. Allin Matalaan laitettu sähköpostia ja sieltä vastausta odotellaan, mutta mietityttää että jos se ei vastaakkaan meidän tarpeita, niin joudutaanko järjestämään juhlat jossain toisessa kaupungissa.
 9. Miksi nainen ei saisi kosia? Minä kosin miestäni. En katso mitenkään perinteisesti sukupuolirooleja, ja olen tottunut siihen että valintojani ja tekemisiäni paheksutaan, koska ne eivät ole "yleisesti hyväksyttäviä". Kuulun monessa asiassa vähemmistöihin, ja kammoan normeja. Kai mussa asuu joku pieni anarkisti sitten. Mutta siis, kosin miestäni, joka vastasi kieltävästi, ja sanoi että tarvitsee miettimisaikaa. Samana iltana mies kuitenkin polvistui eteeni, ja sanoi että näin sen täytyy mennä, ja hän haluaa viettää loppuelämänsä kanssani, että mentäiskö naimisiin. Perheeni vain nauroi että tottakai minä kosisin, eikä toisinpäin. Miehen suku hämmästeli huulipyöreenä. Häistä oli puhetta että joskus kunhan mies valmistuu ja pääsee työelämään, eli 3 vuoden jälkeen. Kuitenkin muutama päivä sitten, mies kysyi notta jokos alettais suunnitella häitä, mutta kun meinasin että ei kai sitä vielä ole järkeä 3-4 vuoden päähän suunnitella, niin sanoi että mentäisiinkö naimisiin jo ensi vuonna kuitenkin.
 10. Ihan puhelimessa kysyin ystävältäni, kun olin ilmoittanut että hääpäivä on sovittu. Asuu toisella puolella Suomea ja siksi näin. Oli todella otettu ja suostui ilomielin. Toista ystävääni vielä olisi tarkoitus pyytää, mutta ehkä sitten kun tapaamme seuraavan kerran. Minusta ei tuntunut luontevalta mitään ihmeempiä tähän kysymiseen järjestää, tehdä kortteja tms. Kiittelen sitten kortein ja lahjoin jälkeenpäin.
 11. Kihlana on Kalevala Korun Räisälän sormus, valkokultaisena. Ja vihkiksi tulee Filigraani, myöskin Kalevalaa ja valkokultaisena. Hintaa vihkillä siis 500e.