Suspaus

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Suspaus

 • Rank
  Untuvikko
 1. Olimme molemmat 25-vuotiaita viime kesänä kihlautuessamme ja ensi elokuussa häät.
 2. Mä löysin ensin Suomesta ihanaisen puvun, joka olisi ollut 530eur (taisi olla juuri niitä kaupan halvimpia) mutta nyt päädyinkin tilaamaan omani Kiinasta ja hintaa hunnun & alushameen kanssa tuli 280eur. Löytyisiköhän tuota sinun pukuasi käytetynä tai ulkomailta tilaamalla? Saisit haluamasi puvun ja halvemmalla..
 3. Meillä budjetti on n.8000eur mutta tarvittaessa voidaan joustaa. Suurin osa myös meillä tulee menemään ruokiin & juomiin, luultavasti n. 5000eur. Kutsutaan siis n. 100 henkeä ja ruoat 37eur/henk (sisältää tilavuokran, lautasliinat ja tarjoilun), iltapala 5-10eur/henk ja juomat 10-15eur/henk (alkumalja ja lasi viiniä ruoan kanssa). Häämatkaa ei tuohon olla laskettu kuten ei myöskään huomenlahjoja.
 4. Itse tilasin eilen puvun Store of Dressistä ja olen tähän mennessä saanut sieltä jo useamman viestin. Varmistivat vielä mitat ja sen haluanko nyörit vaiko vetskarin selkään. Itse olin kahden koon välillä ja valinnut sitten isomman koon kahdesta niin pyysivät vielä tarkat mitat. Eli muokkaavat myös noita valmiskokoja, jos tarve vaatii. Nyt sitten vaan odottelemaan, että mitä sieltä saapuu =)