sluippa

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About sluippa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Minäkin voin suositella lämpimästi! Petrin kanssa oli helppo asioida ja todella mukava tyyppi. Kuvat ovat ihania ja potrettikuvissa käytettiin sopivasti mielikuvitusta. Emme kumpikaan viihdy kameran edessä, joten yllätyimme kuinka helposti potrettien ottaminen sujui. Ei ollut yhtään vaivaannuttavaa. Hääjuhlan aikana kuvaaja oli menossa mukana, mutta ei missään vaiheessa häiritsevästi tiellä. Olen varma, että näitä kuvia jaksan katsella vielä vuosienkin päästä. Oli kyllä hintansa väärti sijoitus!
 2. Otin kaikki häälahjat juhlapaikalta mukaan hotelliin ja availtiin ne aamulla.
 3. Mä aion leikata hiukset lyhyemmiksi, kun häitä varten kasvatin. Oon jo kyllästynyt tähän pitkään!
 4. En ole ihan tarkkaan laskenut, mutta luulisin, että noin 17 000 euroa meni jos mukaan lasketaan sormukset sekä häämatkan lennot ja hotellit. Kalleimmat yksittäiset kulut olivat häämatka, mun sormus ja pitopalvelu. Ja bändi.
 5. Oltiin yötä hotellissa ja aamulla tuotiin huoneeseen kuohuviiniaamiainen. Syötiin ja pötkäteltiin ja avattiin lahjoja ja käytiin kylvyssä. Käytiin kotona kääntymässä ja lähdettiin viemään hääpukua pesulaan sekä käytiin ravintolassa syömässä ja elokuvissa.
 6. Yllätti miten helposti kaikki järjestelyt menivät!
 7. - Kaadoin punaviiniä rinnuksille - Yksi vieras ei tullut paikalle En keksi muuta.
 8. Kaikki lahjat olivat ihania, koska kaikki olivat noudattaneet toiveitamme ja ostaneet aineettomia lahjoja. Ja vieläpä lahjalistamme mukaisesti!
 9. Huomasin vasta pukua pesulaan viedessä, että kylläpä se oli päässy likaiseksi. Helma oli likainen, kainaloissa hikitahroja ja ympäri pukua pieniä roiskeita sekä rinnassa punaviiniä. Ihme kyllä tuli puhtaaksi! Mulla oli nahkaiset valkoiset kengät, joten ne sai hyvin puhtaaksi myös.
 10. Mä pelkäsin eniten alttarilla itkemistä, mutta itkinkin vasta puheiden aikana. Mieskin ehkä vähän.
 11. Mä en edes tiedä, jättikö joku antamatta lahjaa tai korttia. Ihan sama mulle.
 12. Nukuin sikeästi yhdeksän tuntia.
 13. Meillä on häät lauantaina ensi vuoden heinäkuussa. Mun mielestä olisi ihan lähteä heti maanantaina tai jopa sunnuntaina. Jonnekin todella kauas ja vähintään kolme viikkoa.
 14. 1. hääpuku, meikki ja kampaus 2. juhlapaikka 3. ruoka/juomatarjoilu
 15. Mua ei hermostuta. Mutta mä en kyllä muutenkaan pahemmin hermoile mistään.