Jump to content
Naimisiin.info

sluippa

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sluippa's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Minäkin voin suositella lämpimästi! Petrin kanssa oli helppo asioida ja todella mukava tyyppi. Kuvat ovat ihania ja potrettikuvissa käytettiin sopivasti mielikuvitusta. Emme kumpikaan viihdy kameran edessä, joten yllätyimme kuinka helposti potrettien ottaminen sujui. Ei ollut yhtään vaivaannuttavaa. Hääjuhlan aikana kuvaaja oli menossa mukana, mutta ei missään vaiheessa häiritsevästi tiellä. Olen varma, että näitä kuvia jaksan katsella vielä vuosienkin päästä. Oli kyllä hintansa väärti sijoitus!
  2. sluippa

    Kuinka pian avasitte lahjat?

    Otin kaikki häälahjat juhlapaikalta mukaan hotelliin ja availtiin ne aamulla.
  3. sluippa

    Rouvatukka

    Mä aion leikata hiukset lyhyemmiksi, kun häitä varten kasvatin. Oon jo kyllästynyt tähän pitkään!
  4. En ole ihan tarkkaan laskenut, mutta luulisin, että noin 17 000 euroa meni jos mukaan lasketaan sormukset sekä häämatkan lennot ja hotellit. Kalleimmat yksittäiset kulut olivat häämatka, mun sormus ja pitopalvelu. Ja bändi.
  5. Oltiin yötä hotellissa ja aamulla tuotiin huoneeseen kuohuviiniaamiainen. Syötiin ja pötkäteltiin ja avattiin lahjoja ja käytiin kylvyssä. Käytiin kotona kääntymässä ja lähdettiin viemään hääpukua pesulaan sekä käytiin ravintolassa syömässä ja elokuvissa.
  6. - Kaadoin punaviiniä rinnuksille - Yksi vieras ei tullut paikalle En keksi muuta.
  7. sluippa

    Iiiiihanin häälahja?

    Kaikki lahjat olivat ihania, koska kaikki olivat noudattaneet toiveitamme ja ostaneet aineettomia lahjoja. Ja vieläpä lahjalistamme mukaisesti!
  8. sluippa

    Itkitkö häissäsi?

    Mä pelkäsin eniten alttarilla itkemistä, mutta itkinkin vasta puheiden aikana. Mieskin ehkä vähän.
  9. Mä en edes tiedä, jättikö joku antamatta lahjaa tai korttia. Ihan sama mulle.
  10. Nukuin sikeästi yhdeksän tuntia.
  11. Meillä on häät lauantaina ensi vuoden heinäkuussa. Mun mielestä olisi ihan lähteä heti maanantaina tai jopa sunnuntaina. Jonnekin todella kauas ja vähintään kolme viikkoa.
  12. 1. hääpuku, meikki ja kampaus 2. juhlapaikka 3. ruoka/juomatarjoilu
  13. Mua ei hermostuta. Mutta mä en kyllä muutenkaan pahemmin hermoile mistään.
  14. Budjettilaskelmat ovat vielä tosi arvioita, mutta rahaa näyttäisi menevän yli 20 000€. Tosin tuossa budjetissa olen arvioinut kaikki vähän yläkanttiin, kun mitään varmaa ei oikein vielä ole. Ainakin toivon, että ovat yläkantissa.
  15. Tämä on meillä vähän mietinnän alla, koska ainakaan mitään tavaroita tai kodinkoneita/astioita emme tarvitse ja varsinkaan halua. Rahan ottaminen tuntuu jotenkin väärältä. Mieluiten ottaisin vastaan jotain hemmottelua tai yhteistä tekemistä, esim. leffalippuja, lippuja konsertteihin, lahjakortti kauneushoitolaan, kylpyläviikonloppu yms. Ainakin korostetaan sitä, ettei yhtikäs mitään tavaraa!
×
×
  • Create New...