Jump to content
Naimisiin.info

Kirsi-87

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Kirsi-87 kaikki viestit

  1. Kirsi-87

    Vaasa

    Me pidetään hääjuhlat tuolla Sepänkylän Uf:llä. Hintaa sillä muistaakseni oli vähän yli 300€. Meidän mielestä ihan kohtuu hintainen. Kuinka paljon meinaatte kutsua vieraita häihin? Meillä on tällä hetkellä sellainen 120 henkeen. Eikä yhtään enemäpää saa tulla lisää. :-/
  2. Kirsi-87

    Vaasa

    On joo Sepänkylän nuorisotalo.
  3. Kirsi-87

    Vaasa

    Nyt ollaan kaikkia mielenkiintoisia juhlapaikkoja käyty miehen kanssa läpi ja löydettiin hieno juhlapaikka mistä molemmat tykkäävät. ;D Laitan tänne kuvia siitä. Tässä pari kuvaa ulkoa. Ja sitten sisältä.
  4. Kirsi-87

    Vaasa

    Kiitos Nutza! ;D
  5. Kirsi-87

    Vaasa

    Löysin myös yläosasta kuvan. Tämän puvun yläosa tulee minulle.
  6. Kirsi-87

    Vaasa

    Nutza löysin puvun Basicista. Tänään soittivat sieltä ja puvun hinnaksi varmistui 650€. Sanoin heille sitten, että otan puvun. ;D Tässä olisi kuva siitä minkälainen alaosa puvussa on. ;D Yläosa on myös viininpunainen, olkaimeton.
  7. Kirsi-87

    Vaasa

    Tämä puku sattui vielä olemaan kolmas sovittamani puku. ;D Todennäköisesti ostan sen puvun.
  8. Kirsi-87

    Vaasa

    Löysin tänään aivan tajuttoman hienon hääpuvun, mikä istui mun päälle täydellisesti!! Maksaa n.650€ ja maanantaille sain miettimisaikaa, kun on ainut sellainen puku tuolla liikkeessä.
  9. Kirsi-87

    Vaasa

    Hempula paljonko tuon Merenkyntäjien majan vuokraus on? Me ollaan myös ajateltu, että pidettäis siellä hääjuhlat. Onko minkä näköinen sisältä? Mulla on perjantaina sovitusaika varattuna Basicista! Ihanaa pääsee sovittamaan hääpukuja!!
  10. Kirsi-87

    Vaasa

    Morsmaikku29.7 olitko eilen siellä messuilla? Tietääkö joku mitenkä noiden Vaasan kirkkojen kanssa, että koska niitä sitten saa varata? Meillä muuten muuttui tuo hääpäivä aikasemmalle. Eli uusi päivä on 30.6.2007
  11. Kirsi-87

    Vaasa

    Tänne ilmoittautuu kans yksi "vaasalainen". Asutaan mieheni kanssa Maxmo, mutta luokittelen meidän Vaasalaisiksi. ;D Häitä olisi tarkoitus viettää 21.7.2007 Mustasaaren kirkossa haluttaisiin mennän naimisiin, mutta eriasia on että saadaanko varattua sitä. Te jotka tiedätte tuosta Mustasaaren kirkosta niin koska sitä saa ruveta varaamaan ensi vuoden häille? Juhlapaikasta ei ole vielä mitään tietoa. Vieraita tulee olemaan n.100. Niin ja häämessuille olen sunnuntaina menossa.
×
×
  • Create New...