Jump to content
Naimisiin.info

MinnisPinnis

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän MinnisPinnis kaikki viestit

  1. Pristina on kyllä vahvoilla, ihan sama mitä muuta kokeilen niin ei näytä hyvältä. Hääinfossa Georgia tekstissä, otsikko Curlz (on ihan verraton). Hääinfon ja kutsun tekstit ei ole erityisen synkassa, mutta tarkoitus onkin että poikkeavat toisistaan. Info on kuitenkin oma A4 taiteltuna kutsun sisään.
  2. SuperAlkoon oltiin jo tekemässä tilausta kun hoksattiin Talllinkin (ja lienee myös muilla laivoilla sama systeemi) pre-order -palvelu: "Ostokset tilataan sekä maksetaan internetissä etukäteen ja noudetaan ennen paluumatkaa Tallinkin Seaport Shop myymälästä Tallinnan D-terminaalista. Voit antaa ostokset myös Tallinkin kuljetettavaksi maksuttomasti, silloin noudat ne Länsiterminaalista Helsingistä." (lainaus www.tallink.fi -> pre-order) Eli toisinsanoen haetaan juomat sitten risteilyn jälkeen auton kyytiin, ei tarvi häslätä auton kanssa laivalla yms. Niin ja hinnat oli joissain tuotteissa jopa hieman halvemmat mitä SuperAlkossa.
  3. MinnisPinnis

    Pariisi

    lumiprinsessalle hotellivinkki: Hotel Excelsior Latin, sijaitsee latinalaiskorttelissa joka on tosi viehättävää seutua. Tässä kyseisessä hotellissa en ole ennen käynyt, mutta suosittelun kautta varasin ja hinta on kyllä kohdallaan.
  4. Budjetti on 5000 euroa, mutta kyllä siinä vaan niin käy että ylittyy väkisinkin...olen ostellut pitkin matkaa kaikenlaista pientä, kankaita ja pikkutavaraa löytänyt alekoreista ja fiksusti suunnitellut. Silti summa ei vaan riitä. Mies oli sitä mieltä että kuitit pitää säilyttää, olen oikeasti heittänyt ne menemään...miksi niitä pitäisi seurata? Rahaa menee eikä niitä takaisin saa Luulen että lähempänä totuutta tulee olemaan joku 6 500 euroa.
  5. Onko tämä mittatilaustyönä tehty vai löysitkö valmiina? Kuka on tekijä, kaikki kun eivät värillisiä käytä? Saako kysyä mitä maksoi? Itse haaveilen ametisteista kylläkin rivinä 3 molemmille puolille ja timantti keskelle...Ametisti on IHANA kivi!
  6. Hääparin näköiset häät, eli ruoka-asiat sen mukaan. Jos ei muutenkaan välitä värkätä ja laittaa, niin miksi häissä pitäisi olla sen kymmentä sorttia. Olen huomannut omassa hääsuunnittelussa että olen miettinyt hirveästi juuri tarjoiluja ja hääkakun toteutusta ja sitten esim. sormus- ja pukuasiat ovat jääneet ihan toissijaisiksi asioiksi...kukin siis tyylillään
  7. MinnisPinnis

    Rovaniemi

    Jenni-e, meillä häät samassa paikassa teistä seuraavana vkonloppuna eli 27.8. Vieraslistalla tällä hetkellä 60 nimeä, mutta näyttää siltä että ehkä jopa kymmenen tippuu tästä porukasta pois...noh, sille ei voi mitään. Olisiko teillä suositella DJ -palveluja? Mulla on kyllä jo yksi tarjous ja ihan hyvä tarjous onkin, mutta luulis että tämän kokoisessa paikassa on enemmän kuin yksi, jolta saa djn, musiikin, valot ja karaoken?
  8. Vallitseva trendi tuntuu olevan että omat häät on omannäköiset ja siihen pyritään heittämällä "perinteet" nurkkaan. Sitä ei ehkä tule ajatelleeksi että perinteistäkin voi tehdä omanlaisensa...mutta tämän sanottuani voin kertoa että olen samalla linjalla kuin moni moni muu täällä, eli ei huntua, tiaraa, ei kimpun/sukkanauhan heittoja eikä perinteisiä "hääleikkejä" eikä niitä perinteisiä häämarsseja eikä valssia. Minulla on tähän kyllä hyvä syy: olemme päälle 30 -vuotiaita, meillä on 3 lasta ja olemme olleet yhdessä jo "iäisyyden", jotenkin tuntuisi kornilta järjestää perinteiset häät, puhumme syksyn bileistä pelkkinä "juhlina". Itse sen sijaan rakastan puheita, meillä kun on molemmissa suvuissa hyviä puhujia, toivon että puheita pidetään PALJON Lisäksi odotan jo innolla että kaikki toisivat lapsensa (pitänee kutsussa korostaa että lapset erityisesti tervetulleita ja omaa ohjelmaa on luvassa). Lisäksi haluan ehdottomasti hienon hääkakun, buffetpöydän jossa on PALJON ihanaa ruokaa ja koristeluun aion panostaa erityisesti. Sitä kun niin harvoin saa mitään juhlia järjestää niin otan tästä kaiken irti!
  9. Haaveilen Kalevala Korun Vanamo -käädystä ja rannekorusta, pitäisikö vinkata sulholle
  10. MinnisPinnis

    DJ kokemuksia

    Sain yhden tarjouksen johon kuului ääni, valot, dj ja karaoke, 600 euroa. Nyt kun lueskelin tätä ketjua aloin miettimään että aika suolainen hinta..pitänee siis pyytää vielä pari muutakin tarjousta.
  11. Mulle tulee lyhyt mekko, kylläkin valkoinen. Ei häävalssia (mut tanssi tulee kuitenkin), ei kimpun/sukkanauhan heittoa, ei morsiamen ryöstöä, ei sitä (sori vaan jos jollakin on) morsian raahaa sulhasta -kakunkoristetta (ei mitään koristetta kakkuun), ei tuoli/kuukausileikkiä, ei bändiä. Vieraista suurin osa ystäviä, sukua on vain omat vanhemmat ja sisarukset perheineen. Mutta juhlat järjestetään jossa paljon hyvää ruokaa, juomaa, jotain ohjelmaakin varmasti ja dj soittaa bilemusiikkia.
  12. Ensimmäinen versio, teemme itse ruuat, vielä mietin miten saisin sadonkorjuuteemaa korostettua: Tervetulomalja Tapenade- ja katkarapuavokadocrostinit Vihreä salaatti Sitrushalloumisalaatti Kaalisalaatti itämaiseen tapaan Graavisiikahakkelus palttoonapilla Savulohi Valkosipulisilakat Tomaattisilakat Kylmäsavuporoa piparjuuritahnalla Kalkkunaleike + karpalohyytelö Paahtopaisti + mustaherukkahyytelö Keitetyt perunat Täytetty possun filee + kastike (en vielä tiedä millä täytetään ja mikä kastike) Paahdetut uunijuurekset Puikulat (en vielä tiedä millä tavalla valmistettuna) Hääkakku Mustikkatuorejuustokakku Leipäjuusto + lakkahillo Pikkuleipiä Kahvi avec Yöpala kodassa, loimulohta ja makkaraa + salaatteja. Ehkä olen roiskinut teeman kanssa vähän sinne tänne, mutta ruokalista on rakentunut pitkälti omien lemppareiden mukaan Vieraita (toivottavasti) n. 60.
  13. Pienille pienen budjetin häille/juhlille suosittelen Ala-Ounasjoen Erästäjien toimitaloa. Meillä tila varattuna 3 päivää (pe-su) ja 60 hengen vierasmäärällä vuokra on 300 euroa (itse siivotaan). Kodassa saa paistella yömakkarat ja loimutella lohet ja perjantai-iltana pääsee talkoosaunaan koristelun ja perunoiden kuorimisen jälkeen
  14. Tätä en aio tehdä kenellekkään omissa tulevissa häissäni: minut ja avokkini laitettiin istumaan lasten pöytään. Kyseessä oli vielä avopuolison pitkäaikaisimman ystävän häät ja minäkin tuntenut pariskunnan 17-vuotiaasta asti (häiden aikaan siis 14 vuotta) eli emme olleet hääparille mitään random tuttuja. Meillä on tytär, joka oli siihen aikaan jo 3-luokkalainen, eli ihan kykenevä istumaan muiden lasten (jotka hän tunsi) kanssa. Meni vähän fiilikset kun "aikuisten" pöydissä kilisteltiin ja meidät oli laitettu lastenvahdeiksi Älkää siis tehkö tällaista virhettä, perhekunnittain istuminen ok, mutta yksi pariskunta lasten pöytään - ei kiitos. Niin ja meidän häiden vieraista kolmasosa on lapsia, he istuvat vanhempiensa kanssa ja lapsille on myös omaa ohjelmaa ja lastenvahti
  15. Lumikko: Toimitusehdoissa mainitaan 14 päivän palautusoikeus, siksi aionkin sen tuolta tilata, jännittävää Lingonberry: jep, kerron miten kävi
  16. Kiitos lingonberry! No nyt minäkin taulapää pääsin oikeaan kenttään, olin jostain syystä tuonne toivelistalle heittänyt sitä mekkoa ja antoi mulle vaan mahdollisuuden valita mihin liikkeeseen haluan sovitusajan *huokaus* Oi nyt pitää vaan tsekata noi mitat ettei tilaa liian isoa pukua Juu Kokkolassa ei ainakaan nettisivuilla ollut sitä pukua minkä haluan. En voi kuvitella pitkää pukua, joten haluan tämän: Mun puku
  17. Miten onnistuit tilaamaan netin kautta puvun? Asun itse täällä pohjoisessa ja lähin liike joka myy himoitsemaani Lillyn pukua on Helsingissä...
×
×
  • Create New...