Ewww

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Ewww's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on häät Rautialassa Vesilahdella Päivärinteen juhlapaikalla ja pitopalvelu tulee myös heiltä. Jos jotain kiinnostaa niin blogistani (http://onnenhippusiaa.blogspot.com/) löytyy vähän kuvia ja muutakin tietoa juhlapaikasta ja tietenkin saa kysellä lisää jos jokin asia askarruttaa mieltä! Olen myös huomannut, että Päivärinteen juhlapaikasta löytyy kovin vähän tietoa netistä, mutta suosittelen kyllä meneen katsomaan paikkaa jos vähänkään kiinnostaa!
  2. Minä myös kirjoittelen hääblogia osoitteessa http://onnenhippusiaa.blogspot.com/ Meillä on häät kesäkuussa 2012
  3. Meillä on äidin kanssa todella läheiset välit ja hänen kanssaan tulee puhuttua hääjutuista varmaankin kaikista eniten(siis jos ei sulhoa lasketa). Äitini on ollut ravintola-alalla ja pitopalvelussa töissä melkein koko ikäni, joten olemme saaneet häneltä hyvin tietoa juoma ja ruokapuolen asioissa. Äiti oli myös ostamassa kanssani hääpukua ja on ottanut poikaa hoitoon, jos meillä on ollut jotain hääjuttuja hoidettavana. Äiti on myös lupautunut tulemaan koristeluavuksi juhlapaikalle häitä edeltävänä päivänä ja häitä edeltävän yön vietän siskoni, kaasojen ja äidin kanssa. Uskon että äidistä on mulle kaikista suurin tuki ja turva siinä jännityksen keskellä hääpäivän aamuna. <3
  4. Ewww

    Kutsukorttien kustannukset

    Me askartelemme kutsut itse. Kutsuja tulee 33 ja laskeskelin, että yhden hinnaksi tulee postimerkkeineen ja kirjekuorineen 2,4e.
  5. Meillä minä olen se joka suunnittelee, etsii ja miettii erilaisia juttuja ja sitten ehdotan niitä sulholle ja yhdessä päätämme mitä ja miten tehdään. Minä siis suunnittelen, mutta yhdessä päätämme kaikki jutut. Askarteluja ollaan keritty aloittaan jo vähän ja niiden teossa mies on ollut myös aktiivisesti mukana. Minä vaan satun olemaan aikamoinen perfektionisti ja haluan kaiken olevan just eikä melkein. Kaasot on sanonut auttavansa esimerkiksi kutsujen teossa, mutta haluaisin tehdä ne mielummin itse, että jälki on varmasti sellaista kun haluan. Eli siis apua on kyllä tarjolla ja varmasti otamme sen myös vastaan, mutta kutsut haluan tehdä itse, koska olen aika tarkka niiden kanssa.
  6. Ewww

    Paljonko riisiä?

    Me tehtiin jokaiselle vieraalle oma riisipussukka jossa on reilu 1rkl riisiä. Meille tosin tulee 70-80 vierasta, en sitten tiedä jos vieraita olisi tupla määrä. Voittehan te pistää vaan riisiä johonkin koreihin ja vieraat jotka haluaa/mahtuu heittämään ottaa sieltä kourallisen. Säästytte siinä askartelultakin, itse mä tosin halusin askarrella kaikille omat pussukat.
  7. Ihan ensimmäiseksi ostimme tarvikkeita kutsukortteja varten ja sen jälkeen vihkisormukset kummallekkin.