Jump to content
Naimisiin.info

Morsian 6.8.2011

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Morsian 6.8.2011 kaikki viestit

  1. November: Jos itse tunnet olevasi kaunis puvussasi, silloin olet juuri sitä! Minun omiin häihin on enää kaksi viikkoa aikaa ja en ole pukuani vaihtanut. Olen sovittanut pukua ja pidän puvustani! nyt vain olen haaveillut pukuuni huntua.. mutta valitettavasti hunnut on niin kalliita ja toisaalta huntu peittäisi kampauksen... joten taidan tyytyä siihenkin että en laita huntua.. ostin ihanan tiaran, siihen näyttävä kampaus.. eiköhän se ole siinä Tuo raha on sellainen juttu, että kaikilla sitä ei ole niin paljon että saisi kaiken mitä haluaa... ainahan velaksi voi ostaa, mutta kun itse ei mielellään velaksi osta jos ei ole pakko. Mutta vieläkin vaihtaisin pukuni jos olisi rahaa, mutta tiedän näyttäväni kauniilta myös omassa puvussani... ja H-hetki vain lähestyy, jännittää!!
  2. Enää kaksi viikkoa häihin!!!

  3. Hyviä mielipiteitä. Minä päätin kuitenkin imetyksen lopettaa, tosin sen seurauksena sain vielä rintatulehduksen en vain tyhjentänyt rintoja tarpeeksi, nyt olen sitten antibioottikuurilla. Meillä tämä lopetus on kyllä muuten sujunut hyvin, vauva on hyvin tottunut pulloon ja pikkuhiljaa myös maito rinnoista alkaa loppumaan. Välillä on ikävä imetystä, mutta en silti kadu päätöstäni. Olen vain onnellinen että vauvani sai rintaa kuitenkin melkein 9kk! Nyt sitten häitä odotellessa!
  4. Se kävi kyllä itselläkin mielessä, että hintaeroa alkuperäiseen pukuun olisi ollut "vain" 300e... mutta tiedän että meidän hääbudjetti on korkeintaan 3000e (mieluummin allekin), niin ehkä siksi se hinta pisti miettimään. Vieläkin kyllä emmin ja haaveilen siitä puvusta... todella turhauttavaa... mutta pitää pukea puku jonka ostin päälle ja ottaa kuvia, voi sitten kuvista katsella näyttääkö se päällä hyvältä vai ei... Sekin huolettaa että jos nyt laittaisin puvun myyntiin, millä hinnalla sen saisin myytyä ja ehdinkö enää tilata sitä unelmieni pukua...
  5. Se on kyllä totta! laittakaa hei kuvia puvuista jotka alkoi harmittaa..? pitäis minunkin ottaa kuva puvustani!
  6. Hei Kukkis84! Mistä ostit pukusi? Minä ostin oulun glamourista. En ole vielä ottanut puvustani yhtään valokuvaa, pitää pari kuvaa ottaa kun tässä vain ehtii
  7. Minun mieheni sanoi eilen että sullahan on unelmien puku tuolla makkarissa, niin mä nauroin sille että mun unelmien puku on siellä kaupassa sit se sanoi että älä nyt ala tollasia puhumaan! Mä tässä keksin vielä että pitäiskö valkaista hampaat ja ottaa suihkurusketus...hmmm.. kaikkee jäynää tulee nyt mieleen!
  8. Hei Nuhve! Ymmärrän kyllä täysin miltä tuo tuntuu! Tosi inhottavaa kun alkaa epäröimään, ois kuitenki kiva että puku tuntuisi siltä oikealta. Mä nyt päätin että jos tuolla puvulla alttarille astun, myös minä panostan meikkiin ja kampaukseen, käyn kasvohoidossa ja otan rakennekynnet tai geelaukset.. hemmottelen itseäni sillä rahalla minkä säästin puvussa!! Ja panostan myös sormukseen, se kuitenki on siinä sitten aina, puku on vain sen yhden päivän päällä... (vaikka silti se pukuasia vähän potuttaa..)
  9. Täytyy vielä miettiä pidänkö puvun. Tässä se puku on nyt kotona, eilen toin puvun kotiin. Täytyy sovittaa vielä päälle ja keimailla kunnolla.. Vielähän sen ehtii myyntiin laittaa jos alkaa siltä tuntumaan. Toinen kaasoni näki puvun viikonloppuna ja hän sanoi että on kaunis puku, hän ei olekaan nähnyt sitä ensimmäistä pukua johon ihastuin. Helppo näin sitten sanoa onko tämä oma pukuni sitten oikeasti kaunis, heh
  10. Mun mielestä sen vaan tuntee päällään kun se puku on oikea, ainakin niin mulle kävi.. vaikka en sitä pukua sitten saanutkaan mutta jospa se kampaus ja meikki kruunaa puvun ja sitä tuntee itsensä kauniiksi Vannehameenki kans vielä alkoi vastustaa.. en tiiä millasen sinne alle laittaisin.. kaasolle nauroin että tämä on ollut aivan uskomattoman vaikeaa mun puvun kans, toivottavasti kaikku muu suunnittelu menee helpommin!
  11. Hei Ade! Minäkin olen nähnyt niin paljon aivan ihania hääpukuja muiden päällä, että itsestäkin tuntuu ettei oma pukuni näytä sitte miltään... ja se ensimmäinen unelmapukuni vaan jäi niin kaivertaa mieltä ja se oli vielä aivan ensimmäinen puku mitä sovitin päälleni. Minulle myyjä sanoi puvusta jonka ostin, että siinä on kauniita yksityiskohtia ja hinta-laatusuhde on kohillaan ja ihmetteli miksi siihen laahusta kaipaan.. kuulemma enemmän just halutaan just laahukseton puku. Miksi sitten melkein kaikilla on se laahus...?? Tokihan meikki ja kampaus vielä kruunaa puvun. Ehkä minunkin on tuohon omaan pukuuni tyydyttävä, vaikka mieli tekisi mennä sinne toiseen morsiusliikkeeseen ja sanoa että tilatkaa mulle se ihana puku!!
  12. Unohdin vielä mainita että olen pukuni maksanut, koska varatessani sen olin sitoutunut puvun ostamaan... ja tätä ladybirdin pukua ei enää valmisteta ja on kuitenkin vuoden 2011 mallistoa.
  13. Minä löysin sen unelmieni morsiuspuvun, mutta hintaa olisi ollut n. 900e joten mieheni sanoi että on liian kallis ja ymmärrän kyllä että ei oikein sovi meidän budjettiin. Sitten löysin toisesta liikkeestä uuden edullisemman hääpuvun alle 600e. Varasin sen ku mieheni ja kaasoni kehuivat pukua ja toki pidän siitä itsekin ja onhan se löytö kun on noin edullinen... MUTTA kun koko ajan nyt mietityttää että kaduttaako mua liikaa tuo puku hääpäivänä... =( onhan se kaunis puku, ilman laahusta.. mutta se unelmieni puku.. siinä oli mahtava laahus, kauniit kirjailut.. miksi en saa sitä pukua mielestäni.. välillä tulee mieleen että laitan pukuni myyntiin ja ostan sen unelmieni puvun... miten voi olla näin vaikeaa! Onko muilla samoja ajatuksia ja oletko jopa laittanut pukusi myyntiin ja ostanut uuden? vai piditkö pukusi ja se oli kuitenki ihana puku hääpäivänä?
×
×
  • Create New...