napsuster

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

napsuster's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on häät syyskuun alussa 2012 Värit ovat vielä harkinnassa, mutta jotain hyvin luonnonläheistä ja rauhallista - ruskea, harmaa, valkoinen, haalea oliivinvihreä? Perinteisiä ruskavärejä meille ei tule, koska ne eivät tunnu "meiltä".
  2. Päikkis, me käytiin kesän alussa kurvailemassa Haukiputaalla ja vilkaisemassa Martinhovi. Tai sen ympäristö. Meidän mielestä se oli ehkä hivenen epäsiisti ja sinne menevä tie ei ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa Nettisivujen perusteella paikka vaikuttaa kyllä kivalta, mutta vastaako todellisuutta...? Varjakan kartano olisi kaunis paikka ulkoisesti, mutta tuo vieraiden sijoittelu eri huoneisiin ei houkuttele. Sijainti on myös pieni miinus. Plussaa taas kuulostaisi olevan hinta ja omat juomat.. Meillä on jäänyt kokonaan hoksaamatta Limingan "navetta"..! Kiinnostaisi minullakin kuulla kokemuksia sieltä. Eikö siellä ole järjestetty viikateniiton tanssit tms.?? Jonna, Maikkulan kartanossa on a-oikeudet. (sivun lopussa maininta a-oikeuksista ja alkoholista)
  3. Taustalla foorumia lueskellut morsmaikku liittyy joukkoon kirjavaan Avioliittoon astelen syyskesällä 2012 ja kokemukset seuraavista paikoista kiinnostaisivat: Varjakan kartano Hilikku (Markan sali) Lasaretti Millaisia paketteja/hintoja em. paikoilla on tarjota? Asiakaspalvelun laatu, tilat yms.? Vieraana olleilta olisi myös kiva kuulla kokemuksia