Jump to content
Naimisiin.info

nainen vailla menneisyyttä

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

nainen vailla menneisyyttä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee aika perinteinen lappilainen menyy..muutoksia tulee vielä mutta suurinpiirtein tällane. Aluksi: kuohuvat pommac/lastenkuohuva Kylmät ruuat: Savulohi/siika Graavilohi/siika Kylmä- ja lämminsavuporoa Vihersalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku) Sienisalaatti Siianmätiä Ruisleipää ja rieskaa, siihen päälle oikeeta voita ja juustoa Juomana: Maito, vesi, kotikalja, mehu Pääruokana: Poronlihakeitto (juu ei oo tulossa vegejä) Jälkkärinä: Hääkakku - brownie pohjalla mustikka-valkosuklaamousse täytteellä ja sokerikuorrutteella koristeltuna. Kaffea Leipäluustoa Pikkuleipiä ja lapsille mehut Iltapalaksi: broilerirullia karjalanpiirakoira kera munavoin
  2. Meän kutsuihin tuli vasemmalle puolle näin: ”Kun auringon alla puhkeaa onni, kun lehmänsä löytää muhkea sonni. Kun kaislikon hauesta hauki saa parin ja kukkoa kosii se kanoista arin Niin kuu etsii maata, niin suu etsii suuta, niin kyyhkyset yhteistä nukkumapuuta. Kun peittojen alla on pehmoista kaksin ja kahdelle yö ryhtyy suojelijaksi Niin mikseivät sitten sika ja sika saparon verran ja kärsänsä mitan toisilleen vannoisi ikuista valaa: Oi rakkaani, sulle mun kyljykset palaa!” Ilpo Tiihonen Itse kutsu teksi meni näin: Kutsumme teidät kuulemaan kun lausumme toisillemme ”Tahdon”. Sodankylän kirkossa --.12.2011 klo 14.00 Vihkimisen jälkeen juhlat jatkukoot --------- kylätalolla, Sydämellisesti Tervetuloa! Morsian ja Sulhanen ps. Info-liite lukea kannattaa, se teitä paremmin opastaa Toi runo ihan siksi koska se on just niin meitä kun vain voi olla!!!
  3. Oli ihan pakko alkaa kirjotteleen kun löysin itseäni puhuttavan aiheen. Vuoden alussa pääsettiin että mentäisiin naimisiin ja siitä hetkestä lähtien olen puntaroinut mielessäni, haluanko pysyä itsenäni vai otanko miehen sukunimen. Minun sukunimeä on jäljellä 62hlöä kun taas mieheni suku ei oo niin harvinainen, heitä on 2813 hölöä. En tiiä mikä tästä on tehny niin vaikeaa mutta jos ottaisin mieheni sukunimen, olisi minulla heti kaima, hänen pikkusiskonsa ja se ei tunnu hyvältä. Toki minulle on aina sanottu että "ei nimi miestä pahenna" mutta silti... Kaksoisnimeäkin harkitsin mutta siitä tulis niin jumalattoman pitkä ettei sitä sais kirjotettua mihinkään vain 20kirjainta :DDD siihen kun vielä liitetään minun kaikki etunimet niin mihinkään vaikkapa kelan lappuihin ei oo mahollista sitä kirjottaa Tää on mulle kauhee dilemma. En oikeesti tiiä vieläkään "mikä minusta tulee" ja häät senku lähenee...kuulutuksetki pitäs käydä hakemassa tässä kuussa ja siihenhän se tuleva sukunimi kirjoitetaan.
×
×
  • Create New...