Jump to content
Naimisiin.info

July11Bride

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

July11Bride's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sama juttu, minunkaan pukuani eivät saaneet tilattua. Ostamani puku on malli Glory ja se oli liikkeessä. Mikä malli sinulla kiikarissa?
  2. Luin joltain keskustelupalstalta että Tallinnassa, SaloCenterissä myydään Tomy Mariagen pukuja (joku oli ostanut). Olin löytänyt mallin jonka haluan, joten soitin sinne ja sainkin todella hyvää palvelua suomeksi. Heillä ei ollut enää minun kokoani jäljellä. Olisin muuten varmaan lähtenyt hakemaan sieltä, sillä sanoivat hinnan puolta halvemmaksi. Ostin omani sitten Kaunis Morsian-liikkeestä, muttei harmita yhtään!
  3. Meillä heinäkuussa 2011 häät Hedåsenilla. Paikka sopiva meille, koska sali on tilava ja vieraita tulossa vajaat 130. Saimme juuri tällä viikolla pohjapiirustukset ym. postissa niin voi vähän suunnitella istumajärjestyksiä... Nainen joka näytti meille paikkoja puhuu myös suomea, joten no worries Vähän mietitytti aluksi se piha-alue, sillä ei ole mielestäni kauneimmasta päästä, mutta ainakin on hyvin tilaa sisällä jos sattuu tulemaan sateinen päivä! Bändille on iso lava ja eteen sopii vielä tilavasti joraamaan:) Ovat muuten tehneet nettisivut kyseiselle paikalle --> http://hedasen.gumbostrand.fi/ Alkaa häähumu iskemään...
×
×
  • Create New...