Jump to content
Naimisiin.info

Nannukka

Aktiivijäsen
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu

Nannukka's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meidän tämän hetkinen ok-lista: Morsiamen puku – check Morsiamen kengät – check Huntu, hius- ja korvakorut – check Kampaus ja meikki – check Kynsi- ja ripsihuolto – check Morsiamen vihkisormus – check (pitää vielä kaiverruttaa, kun vie kihlan kiillotukseen) Juhlapaikka +ruoka+juomat – check (menu pitää vielä suunnitella tarkemmin) Hääkakku, pikkuleivät, kakunkoriste – check Kukat – check Hattara- ja popparikone herkkubuffaan - check Osa karkeista herkkubuffaan – check (ostettiin ”retrokarkkeja”, kun tuli vastaan” ) Valokuvaaja – check (lähemmin tarkistellaan vielä kuvauspaikkoja) Vieraskirja – check Bingo-kynät – check Kaasojen muistamiset - check Seuraavaksi me aletaan hahmottelemaan kutsuja, kirkko-ohjelmaa, menu- ja ohjelmalehtisiä kaasojen kanssa, samalla kun testaillaan kuohuvia. Hääauto ja –matka on myös vilahdelleet mieheni puheissa, joten niitäkin katsellaan aina ”sattumalta”.
 2. akkuporakone Kieltämättä kappaleessa on monin tavoin tulkittavat sanat. Me tulkitaan se elämäpoluksi; on rakkautta, kuoppia yhteisessä tiessä ja sitten vielä sielä elämän päätepisteellä yhdessä. Kaikesta selvinneenä, kiitollisena ja yhdessä.
 3. Uutta: Puku, korut Sinistä: Kengät Vanhaa: Sormus Lainattua: ?
 4. Mie ostin pukuni Katariinasta ja en voi muuta kuin lämpimästi suositella. Sain aivan loistavaa palvelua ja minulle vaikeasta asiasta tehtiin miellyttävä. Minulle jäi tunne, että minua kuunneltiin toiveiden suhteen mutta ennen kaikkea minua luettiin hyvin. Myyjä oli todella ammattitaitoinen ja hänen ehdottama puku lähtikin sitten mukaan.
 5. Me saatiin suositus muutamalta eri taholta Luoman Henristä (http://www.hlp.fi/) ja tykästyttiin hänen kuviinsa. Saatiin häneltä vielä hyvä tarjous, joten hänet on meille varattu.
 6. franny Kiitos. On vieläkin aika epätodellinen olo, että se löytyi niinkin helposti kun löytyi. Toki iso kiitos ammattilaiselle joka oli sitä myymässä (omaa hyvän silmän ja kuunteli/luki minua hyvin) ja kaasoilleni, jotka olivat mukana. Häävalssista. Se oli meille kummallekin selvää, että valssia vedetään (minä entisenä kansantanssijana ja mies perinteitä kunnioittavana miehenä). Se että mikä se kappale on, niin odotin pitkiä neuvotteluita (olin siirtänyt vaihtoehtojen etsimisen miehelleni). Mutta YLLÄTYS YLLÄTYS se löytyi todella helposti. Mie kuuntelin eräs ilta koneella elokuvausiikka samalla kun tein töitä. Yks kaks mies sanoo, että ”hei, mikä tuo äskönen kappale oli?” Mie, että miten niin? ”Mies: ”eikö se vois olla meidän häävalssi?”. Ja eikö uudelleen kuunteluun ja jooo-o, se on meidän häävalssi. Nina Tapio ja Mikko Leppilampi: Jotain jää (elokuvasta Kaksipäisen kotkan varjossa). Juhlapaikka löytyi meillä lopulta todella helposti. Ja ollaan tähän asti oltu erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Tsemppiä vain kaikille paikkaa hakeville.
 7. En tiiä kävikö perinteiset vai miten se nyt oikein meni… Mutta… Nyt se The Puku roikkuu tuolla meidän vaatehuoneessa pukupussissa reilua VUOTTA ENNEN The Päivää.. Kolmas sovittamani puku ja kaikki oli sitä mieltä, että tuo se on mitään muuta ei soviteta enää. Ja kun oli vielä tarjouksessa, niin mukkaahan se lähti. IIIIIKSS! Miten tässä nyt näin? Ja mun puvun hankinta piti olla vaikein osuus koko projektissa…
 8. Mulla on vielä polttarit edessä. Toivottavasti, luotan kyllä kaasoihini että he sellaiset järkkäävät. Olen sanonut heille ohjeeksi, että polttarini eivät saa olla ison budjetin bileet (ystävissäni on vastavalmistuneita, työttömiä, juuri talonrakentaneita, pitkän matkan takaa tulevia jne). Tärkeintä minulle on yhdessä olo, hyvä ruoka ja että ketään ei nolata tieten tahtoen. Olemme myös itse budjetoineet molempien polttareihin 150-200e, jonka esim. minä siirrän hyvissä ajoin toisen kaasoni tilille (luotan että he käyttävät sen viisaasti). Lisäksi olemme kertoneet, että mökkimme on paljuineen käytettävissä jos he niin haluavat (=ilmaiset sauna- ja yöpymistilat). Yritämme näin pienentää jokaisen osallistujan kustannuksia ja mahdollistaa osallistumisen. En myöskään halua, että kumpikaan kaasoistani joutuisi täysin maksunaiseksi tähän liittyen. Jännityksellä jään odottamaan mitä tulevan pitää.
 9. Mie ostin molemmille kaasoilleni Lumoavan Hali-kaulakorut ja laadukasta kuohujuomaa pullot. Lisäksi olemme tarjoutuneet maksamaan heille kummallekin kampauksen tai meikin, mutta he kieltäytyivät molemmat kohteliaasti (halusivat itse maksaa syystä taikka toisesta). Samoin he halusivat itse kustantaa mekkonsa, koska sanoivat niiden tulevan myös myöhemmin muuhun käyttöön. Sulho saa hoitaa bestmanien lahjat (veikkaa viskiä tai konjakkia).
 10. Meille tulee herkkupöytä (mm. karkkia, pähkinöitä, makuvesiä, hattara- ja popparikone) vieraiden iloksi. Lisäksi mies haluaa, että ”lahjomme” vieraitamme; ajatuksissa itse tehty omenahillo (meillä on alkusyksyn häät), sytykeruusu nätisti pakattuna, kangaskassi teemaamme sopivalla kuvalla/tekstillä, itse tehty huopaheijastin – katsotaan mihin päädytään.
 11. kilosilli Joko te olette paikan löytäneet? Käykää rohkeasti katselemassa paikkoja jos ette jo ole. Monet paikat esittelevät tilojaan enemmän kuin mielellään. Villa Onnela oli meidän 60 hlön häille aivan liian pieni, joten sen vuoksi me siirryimme Uudelle Seurahuoneelle. Ja tähän asti mitä palvelua olemme heiltä saaneet, niin olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Voin suositella erittäin lämpimästi sitä paikkaa.
 12. Meillä sulho on osallistunut isoihin päätöksiin tällä hetkellä aktiivisesti eli kirkko, juhlapaikka, valokuvaaja ja kutsukortin+infon suunnitteluun. Omaa pukunsa valintaa miettiny salaa (huom! oma-aloitteisesti). On lisäksi ilmoittanut, että haluaa herkkupöydän ja haluaa olla päättämässä millainen kakku ja mitä ruokaa meille tulee. Eli haluaa osallistua isoihin linjoihin; pienissä yksityiskohdissa luottaa minun makuuni. Sulhoni on kyllä mukana häähömpötyksessä, toi mm. häälehtiä reissultansa minulle ja on floristi-siskonsa kanssa puhunut minulle tulevista kukista. Ja jos minulla onkin idea/ajatus, jota pohdin ääneen, niin kyllä hän oman mielipiteensä sanoo (toki monesti se on hyvin myötäilevä minun kanssani ).
 13. Jutska Me haluttiin myös ehdottomasti puukirkko (oikeastaan aika monesta syystä) ja täällähän ei niiden suhteen ole kovinkaan montaa vaihtoehtoa. Meidät siis vihitään Oulujoenkirkossa. Meillä mies oli alkuun sitä mieltä, että tuommoista summaa ei valokuvaajaan laiteta. Mutta mie lupasin hänelle, että sen erotuksen minkä hän on valmis maksamaan ja se mitä se tulee maksamaan, niin mie säästän jostain muusta. Joten ammattikuvaaja varattu 9 tunniksi. Me katsottiin, että hänen ei tarvitse illan viimeisiä tunteja kuvata, vaan ystävämme tämän todennäköisesti hoitavat. Ystävissämme on muutama todella hyvä harrastekuvaaja, mutta emme halunneet heitä siihen tehtävään täysipäiväisesti nakittaa (haluamme tarjota heille juhlat emme työtä). Jaamme häissämme x-määrän muistitikkuja kirjekuorineen ja pyydämme vieraitamme lähettämään niissä ottamiaan kuviaan meille. Meillä ei varsinaista teemaa ole, koska emme ole teema-ihmisiä. Mutta me haluamme käyttää kierrätettyä/lainattua tavaraa mahdollisimman paljon. Lisäksi ruoka ja juomat tulee olemaan lähellä tuotettua, paikallista ja luomua. Betonia ja terästä lienee jossain muodossa esillä, koska mies on tehnyt uransa siinä maailmassa. Ohjelmaa ei vielä juurikaan olla suunniteltu; pitääpä kaasoille alkaa puhumaan. Meille tulee DJ soittamaan levyjä, hattara- ja popparikone herkkupöydän viereen (kaitpa se tämäkin on ohjelmaa), toivottavasti muutama läheinen pitää puheen illan aikana, jotain hääbingoa tms. vastaavaa staattista-ohjelmaa pöytiin ollaan mietitty. Mutta meillä on EHDOTTOMASTI kielletty, niin molempien polttareissa kuin itse hääjuhlassakin meidän ja vieraidemme nolaaminen ja pakottaminen. Ja tämän ainakin molemmat kaasot tietävät ja sanovat ymmärtävänsä.
 14. kilosilli Mitä paikkoja olette käyneet katsomassa? Ja kuinka paljon teille tulikaan vieraita?
 15. SoontobeMrs Me juhlitaan Oulussa. Ja täälläkin ilmeisesti vaihtelee kirkosta riippuen miten sitä voi varata (esim. meidän haluamme kirkko voitiin varata, mutta käsittääkseni Tuomiokirkko on täälläkin n. vuotta ennen varattavissa). franny Mahtavaa kun täällä on sielunsisko. Mie olen läheisimmille (sis. mm. kaasot, BM:t ja anopit+muu perhe) jo esittänyt toiveen, että viimeisenä iltana ei kukkaan ennää klo 18 jälkeen askartele tai puuhaa yhtään mitään häiden eteen. Vaan kaikki rauhoittuu omalla tavallaan esim. saunojen ja kuohuvaa maltillisesti nauttien. Haluan, että kenenkään ei tarvi rättiväsyneenä ahertaa ja stressata hääpäiväämme. Kaasot lupas jotain hemmottelua minulle siksi illaksi, jota jännittyneenä odotan.
×
×
 • Create New...