Kewe

Rouva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Kewe

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 05/03/88

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rovaniemi
 1. Pari yötä ja salainen vihkipäivä 1.5.2011 koittaa! Asiasta tietää vain todistajat + minu pikkusisko. Hienojen ajatusten ja pieleen menneitten toteutuksien jälkeen päädyimme ukon kanssa ottamhan valokuva sormuksista: oikein hieno minuutin sommitelma ja koristelu, pikainen napsaus ja kuva-liikkeessä muokkaus ja kuvasta tuli varsin nätti =) Nyt vihkipäivää edeltävänä perjantaina laitethan valokuvat postiin hienon kirjeen kanssa, jossa kerrothan uutinen niin saavat molempien vanhemmat tukehtua aamukahveihinsa maanantaina! =P Kaikki muut kaverit, ystävät, sukulaiset saavat tietää sitten sitä mukaa kun uutisrummut sen heile asti suovat. Onneksi on tuo ah, nii ihana naamakirja missä tieto levinnee suhtkoht nopiaa kun sukunimi muuttuu ja siviilisääty muuttuu =)
 2. Alkuperäisenä tarkoituksena oli kaivertaa vihkeihin (kihloja ei ole eikä tule..) "Team *sukunimi* xx.xx.xx." Mutta koska ei mahdu ei mitenkään niin tylsästi sitten vain etukirjaimet ja pvämäärä eli " E- J xx.xx.xx." Mutta jotain kuitenki, ja tärkeimmät siinä kait tuliki =)
 3. Vanhemmille ajattelimme ottaa kuvan sormuksistamme, tehdä niistä kortti ja laittaa perjantaina postiin uutisten kera. Vihkiminen tapahtuu sunnuntaina niin eiköhän nuo maanantaina jo soittele, että mitä ihmettä... Näin koska kaikki ovat niin hemmetin kiireisiä eikä ole mitään mahdollisuutta saada 4 aikuista ihmistä samanaikaisesti saman pöydän ääreen kakkukahveille. Loppu suku ja lähipiiri saavat tietää sitä mukaa ko uutinen heät saavuttaa. Eli varmaankin sitte kun naamakirjassa siviilisääty ja sukunimi muuttuu =D
 4. Ei kyllä odoteta todistajilta mitään muuta kuin, että tulevat ajoissa paikalle ja siisteissä vaatteisa. Muutenki karataan salaa vihille ja pidetään koko homma salassa kaikilta muilta. Toimituksen jälkeen kyllä käytämme tulevan sulhasen kanssa todistajat syömässä meän piikkiin =)
 5. Yhdessä katsottiin, yhdessä maksetaan = Puoliksi siis. Ja itseasiassa miehen sormus tuli kalliimmaksi kuin minun =D Ja molemmat sai sellaiset kuin halusikin.
 6. Häät 1.5. ja eilen 5.4. käytiin varaamassa ja laittamassa tilaukseen molempien sormukset =) Saapuvat viikon parin sisälle. Eli noin kuukautta aikaisemmin. Käytiin kyllä valmiiksi kattomassa jo tuossa pari kuukautta sitten, ettei ollut kun käydä sanomassa ja kattomassa lopulliset koot. Kaiverrukset ehtii kyllä vihkimisen jälkeenkin, jos kovin tiukille menee. Ja kun molemmille tulee vain vihkit, ei kihloja laisinkaan, niin ei tarvi niitä sitten miettiä olleskaan =)
 7. Ensimmäinen ajatus oli, jotta joskus parin vuoden sisälle esikoisen syntymästä. Sitten tulikin, että josko ennen esikoisen syntymää. Laskettu aika 26.6.2011. Tällä vältyttäis parilta typerältä virastokäynniltä ja sun muilta. Perheeksi kun tullaan niin koko perheellä olisikin jo yksi ja sama sukunimi =) Miehelle hyvin tärkeää. Eli ennen 26.6.20110. Maaliskuu liian äkkiä. Huhtikuussa ei ole mitään muuta kuin loskapaskaa niin ei käynyt : D Kesäkuussa tulee turvottua niin mahottomasti ja laskettua päiviä, että ei. Eli näin valittui toukokuu. Toukokuu. Päiväksi valittiin sitten automaattisesti se ensimmäinen, vappupäivä. Ajatuksena hauska ja maistraatillekin vielä passasi niin mikäpä ettei jottei =) Kaikenlisäksi mulla on vielä synttärit 3.5. niin luulis ukon muistavan nekki jatkossa samaan syssyyn : D Ajatusleikkinä valittui siis =)
 8. Eilen käytiin kiertelemässä ja kaartelemassa ja löytyhän ne! Minun linkki Minulle Tillanderin valkokultaa, kuvasta poiketen vain 3 x 0,03 ca kivillä. Ajatuksena jatkaa kiviä myöhemmin sitä mukaa, kun lapsia siunaantuu. Jokaiselle istuttaa oma kivi rivin jatkoksi =) Eli kesällä jo ensimmäinen! Minun linkki Miehelle löytyi Lapponia Lapinkihla niminen valkosormus. Kovin erilaiset sormukset, mutta pikkusiskon kommenttia lainaten: "Saletisti natsaa yhteen!" =DD Pari kuukautta saa vielä kuitenki odotella, että sormeeni tämän saan =) ps.Kuvan lisääminen ei onnistu, siksi linkit =)
 9. Rakkaus rakkaus toki perimmäisenä syynä. Aivan alusta tiedettiin, että vihille menhän ja aika piankin, kun tässä muutenkin niin vauhdilla edetään =) Haluttu, toivottu ja jo rakastettu lapsi saatiin alulle melko pian heti kun virallistettiin seurustelumme. Häitä suunniteltiin joskus ajalle, kun lapsi oppii kävelemään. Sen tarkemmin ei vielä puhuttu tai sovittu. Mutta sitten saimme kuulla tarinoita avioliiton ulkopuolella syntyneiden lasten virastojen ja lappujen ja hakemusten sähläyksestä ja taisteluista. Mies se päätti sitten säästää meidät tältä, kysyi kysymyksen tulisinko hänen omakseen salaa ja virallisesti 1.5.2011 johon mie totta kai vastasin myöntävästi =) Saadaan kaikille heti alkujaan sama sukunimi eikä miehen tarvitse käydä erikseen tunnustamassa isyyttään, ei tarvi sopia huoltajuus hommista eikä rampata virastoissa tuhannen ja sataa ylimääräistä kertaa. Ja loppuu se synnissä rypeminen =D
 10. Salaisesti maistraatissa vihille. Asiasta tietää ainoastaan pikkusiskoni, joka tulee myös todistajaksi. Toinen todistaja on myös jo kysytty, mutta ei vielä kerrottu, että minkälainen homma. Jälkeenpäin kerrotaan toki molempien perheille, tarkoituksena olisi saada molempien porukat saman pöydän ääreen ja siinä kertoa. Muut saavat tietää sitä mukaa, kun huomaavat minulla sukunimen muuttuneen tahi sormukset molempien sormessa. Kihlat jää välistä kokonaan, että suattaa tulla hienoisena yllätyksenä =) Kirkkohäät olisi sitten joskus vuoden päästä, kunhan esikoinen on oppinut kävelemään niin molempien läheisille. Pienet menot niistäkin on tulossa.
 11. Vastaan itse itselleni =D Rovaniemen Maistraatin vihkijät saa kiinni sähköpostilla. Päivän sai varattua sähköpostitse, kuten myös vihkijän. Tapaamisesta kasvotusten sovittiin myös spostitse. Tapaamisella sovitaan sitten tarkka kellonaika, pistetään avioliiton esteet tutkintaan, sovitaan sukunimestä ja itse toimituksesta jne. Samalla saa kysellä sitten kaikki muut mieltä askarruttavat asiat. Hui. Se loppuu sitten tämä synnissä rypeminen parin kk päästä ^^
 12. Itse suunnittelin ostavani kunnon oikian ammattilaisten järjestelmäkameran. Ukko kun on semmoisella aikaisemminkin leikkinyt ja valokuvaus harrastuksena. Monet kerrat kirvannut näitä meän "perus" palikoita =D Kalliitahan ne on, mutta mm. Anttilasta kun saa tilattua osamaksulla niin passaa budjettiin. Saapahan ukko ikuistaa yhteisen loppuelämämme kuvin =)
 13. Yllätys, yllätys : Maistraatti kutsuu ja paikkakuntana Rovaniemi. Mitä sitten tehdään, kun päätös on tehty? Soitto maistraattiin? Vai pitääkö ihan käydä paikan päällä? Avioliiton esteiden tutkinta; tulostaa, täyttää ja postittaa? Vai pitääkö tässäkin käydä paikan päällä? Miten Rovaniemellä on onnistunut vihkijä saada sunnuntaille? Ja virkapaikalle? Ja vielä vappupäivälle.? Eli 1.5.2011 miehen kanssa suunniteltu lopettaa tämä synnissä rypeminen, kun esikoinenkin syntyy juhannuksen tienoilla =) Virka-ajan ulkopuolella mutta virkapaikalla toimitettu siviilivihkiminen, perivätkö maksun? Millaisen summan? Rovaniemeltä kaipailisin vastauksia, mutta saa muutkin toki vastata. Ei kai se niin kovin erilainen ole muilla paikkakunnilla Kiiii ja siinä vielä tos mahdollisista tulevista vastauksista !