Jump to content
Naimisiin.info

Mafinga

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

Mafinga's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille lapsivieraita saapuu kymmenkunta. Ikäjakauma 3kk-3-vuotta, eli aika pieniä on kaikki. Lapsille tulee puuhanurkkaus, jonne matto lattialle, pikkupöytä ja tuoleja, ehkä jotain tyynyjä lattialle, autoja, nukkeja, legoja, palapelejä ja kirjoja. Tämä lasten leikkipaikka on tanssilattian läheisyydessä, jotta aikuiset voi seurata lastensa touhuja. Yhteen vessaan tulee lastenhoitotila, jossa hoitoalusta ja pottia useampi ja ehkä varavaippoja. Syöttötuoleja tulee jokaiselle tarvitsijalle ja pikkuvauvojen vanhemmat sijoitetaan istumaan niin, että esim. vaunut mahtuu pöydän viereen. Karkkipuffaan tulee myös pikkulapsille syötävää: popcorneja ja maissinaksuja. Erillistä lasten menu:ta ei ole, mutta pöytiin varataan lapsille pikkulusikoita/haarukoita, kannellisia pillimukeja ja syviä lautasia. Kirkolla käytössä olleet saippuakuplat ajateltiin antaa lapsille tai lapsiperheille (ostetaan sellasia isompia saippuakuplapulloja). Meille on tärkeää, että myös lapsivieraat ja parivuotias poikamme viihtyvät juhlissa. Ja tokihan lasten viihtyminen lisää myös vanhempien viihtyvyyttä!
  2. Mahtuisikohan tuonne Pohjois-Karjalan opistolle niin paljon väkeä? http://www.pkky.fi/Resource.phx/pkky/amo/niittylahti/palveumyynti09.htx Siellä on oma pitopalvelu, mutta juomat voi viedä omat. Sitten olen kuullut, että tuolla Kontiolahden ampumahiihtostadionilla on jotkut tilat isojen juhlien järjestämiseen. En tiedä millaiset.. http://www.biathlon-kontiolahti.fi/uudet_sivut/palvelut.html Myös Huuvitörmällä olen kuullut isoja häitä järjestettävän: http://www.hotellikarelia.fi/fi/ravintola/huvitorma/
  3. Meillä sukulaisten suhteen sama linja: kutsutaan ne, kenen kanssa ollaan tekemisissä. Ja myös muut vieraat kutsutaan tuolla samalla ajatuksella. Mulla on tiivis suku ja kutsun kaikki tädit ja heidän lapsensa. Sulhasen puolelta tulee vain muutama setä eikä serkkuja lainkaan. Mielestäni on tärkeää että kutsuu vain läheisimmät, jotta juhlan tunnelma pysyisi kodikkaana ja rentona.
  4. Meille ei tule lahjalistaa, toivomme lahjaksi rahaa häämatkaamme.
  5. Mulla on vain seitsemän työkaveria, mutta en aio kutsua heistä ketään. Kutsutaan ystäviä ja sukulaisia, jotka kaikkein läheisimpiä meille.
  6. Meillä myös varattu kirkko aamulla kesälle 2012! Juhlapaikka edelleen mietinnän alla... Pitäis nyt ilmeisesti alkaa toimia asian suhteen!
  7. Kosinta oli minulle yllätys. Vaikkain olin salaa toivonut, että mies kosisi. Kihlat käytiin sitten ostamassa yhdessä.
  8. Morsiammen kotipaikkakunnalla, jossa nykyinen yhteinen kotimme. Mieskin kotiutunut jo kun asunut täällä 6 vuotta.
  9. Häät suunniteilla alkukseälle 2012 Joensuussa. Hääpaikka mietintämyssyn alla... Muutamia hyviä vaihtoehtoja löytynyt. Täältä ketjusta sai hyviä vinkkejä.
×
×
  • Create New...