Jump to content
Naimisiin.info

katju88

Rouva
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

About katju88

 • Birthday 05/16/1988

Profile Information

 • Gender
  Female

katju88's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Olimme aluksi Flamingo Spa:ssa, jossa sain kokovartalohieronnan ja muut lilluivat sillä aikaa altaissa. Nautimme altaista ja erilaisista saunoista pari tuntia. Sen jälkeen lähdimme kaupunkiin ja jouduin kerätä avioliittovinkkejä tuntemattomilta. Menimme keilaamaan ja syömään Näissä kaikissa äitini oli mukana. Loppuilta meni baarissa ja sinne äitini ei tosiaan enää tullut mukaan! Mutta mulla oli ihan huippu polttaripäivä!
 2. Mulla oli oma äitini polttareissani kesällä! Äiti on yksi parhaimmista ystävistäni, joten se oli selvää alusta asti! Äiti ei tosin lähtenyt enää baariin kanssamme, mutta oli muuten kaikissa päivän ohjelmanumeroissa mukana!
 3. katju88

  Mauritius

  Meillä ensimmäiseksi viikoksi varattu Le Canonnier ja toiseksi viikoksi Shandrani
 4. katju88

  Mauritius

  Enää alle 3 viikkoa lähtöön. 13.9 pääsemme unelmiemme häämatkalle Mauritiukselle. Emme malta odottaa!
 5. Petri oli kuvaamassa meidänkin valmistelut heti aamusta alkaen. Petrin kanssa oli niin helppo olla ja vain nauttia hääpäivästä! Petrillä oli kuvauspaikkojen suhteen mahtavia ideoita ja hänen visionsa olivatkin ihan mielettömiä! Kaikki vieraammekin kehuivat, kuinka mukava valokuvaaja meillä oli. Nyt, kun katsomme mieheni kanssa hääkuviamme olemme huomanneet, miten Petri on saanut kaikki tunnetilat vangittua kuviin! Me olemme todella tyytyväisiä Petriin ja hänen kuviinsa. Ja antaa kuvien puhua puolestaan.. Kaikki kuvat ovat Petri Mast Photography:n käsialaa. Kiitos Petrille tärkeän päivämme kuvaamisesta. Saimme upeita muistoja ja nyt onkin valinnanvaikeus edessä kiitoskorttiin laitettavan kuvan kanssa
 6. No tää rouva vollotti ihan kunnolla.. Tosin onnen kyyneliä nekin olivat, mutta aika voimalla tulivat ulos.. Ja useaan otteeseen
 7. Meillä oli omat valat siviilivihkimisessämme juhlatilassa. Valat menivät hyvin ja keräsivät suurta kiitosta vierailtamme.
 8. Tässä minun rakkauteni. Alempi kihla ja ylempi vihki. Mitäs pidätte?
 9. Itse en kyllä ostaisi käytettyä sormusta. Ei vaan tuntuisi niin romanttiselta jostain syystä.. Tosin ymmärrän myös, että se on ekologisempi ja edullisempi vaihtoehto. Ei vaan ole yhtään minun juttuni
 10. Meillekkin tulee vihkijä lauantaina juhlapaikalle. Häät ovat heinäkuussa ja varauksen teimme viime viikolla. Eilen saimme soiton Vantaan maistraatista vihkijältämme!
 11. katju88

  Mauritius

  NannaGrön: Tilasimme Helin matkojen kautta reissumme. Matkalle tuli hintaa 3200€ per henkilö. Mielestäni todella kohtuuhintainen, kun kyseessä on All Inclusive molemmissa hotelleissa
 12. Itselleni löysimme Wanhan sataman häämessuilta tämän ihanuuden! Muokkaamme runkoa ja kivien määrää omaan kihlaani sopivaksi. Keskikivi 0,45 ct Sisemmät sivukivet 0,20 ct Uloimmat sivukivet 0,10 ct Lisänä molemmille sivuille vielä raeistutuksella 0,08 ct timantit. Budjetti oli 3000€ ja messutarjouksella hinta meni juuri meidän budjettiimme! Kesäkuussa saan tämän ihanuuden kotiin ja Heinäkuussa sormeeni!
 13. katju88

  Mauritius

  Me varattiin juuri sulhon kanssa häämatka Mauritiukselle! Häitä vietetään 13.07.2013. Matkaan lähdemme 13.09.2013-28.09.2013 Yövymme ensimmäiset 7 yötä Le Canonnier hotellissa AI paketilla jonka jälkeen matkaamme 6 yöksi Shandrani resortiin AI paketilla myöskin. Ainoa asia mikä vähän mietityttää on, että onhan tuohon aikaan varmasti tarpeeksi lämmintä! Kokemuksia otetaan ilolla vastaan!! Mauritius kuitenkin vei meiltä lopullisen voiton Malediiveista ja Seychelleistä..
×
×
 • Create New...