Jump to content
Naimisiin.info

roosa11

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

roosa11's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. roosa11

    Lemmenlukko

    Mä muistan lukeneeni jutun että täällä Suomessa lukko heitetään johonkin järveen, syvimpään kohtaan, olikohan se vielä jonkun risteilyn aikana. Jos jompikumpi haluaa erota se lukko on sukellettava ylös sieltä. En vain muista missä sen artikkelin näin, jossain netissä muistaakseni kuitenkin. Vai olikohan se joku lehti... Musta lukko idea on kaunis ja on harmi ettei niitä joissakin paikoissa saa laittaa. Toki Suomen talvi on myös aika ankara metallille. Muoks. Mutta ruostuuhan se suhdekin joskus.
  2. Me teemme avioehdon. Mies haluaa turvata tietyn omaisuutensa mitä tällä hetkellä on ja minä oman omaisuuteni. Me selviteltiin aika pitkälle tilanteemme ja mikä molempien mielestä on järkevintä. Sitten mietittiin omilla tahoillamme vielä asiaa.
  3. ^En tiedä onko paikkakohtaisia eroja mutta me saamme tuoda tuttavamme soittamaan akustisella kitaralla pari toivomaamme kappaletta. Se sopii mainiosti tilaisuuteen. Kannattaa kysyä.
  4. roosa11

    Mikä kuukausi on paras?

    Musta tietty vuodenaika muistuttaa aina jostain juhlasta, kevät valmistujaisista, talvi joulusta, heinäkuu häistä ja keskikesä sit tietty juhannuksesta. Mut häät, sen tunnelma sopii mihin vaan oikeastaan, tottakai erilaisia mutta kun pari rakentaa sen oman tunnelmansa siihen tilaisuuteen ja sit vuodenaika tuo omansa. Eihän se muuta tarvitse.
  5. Huh! Tsemppiä kaikille jotka joutuu kokemaan tuollaista.
  6. roosa11

    Ilonaiheita

    Toissapäivänä varmistui päivämäärä. Tänään ehkä löytyi "bileiden viettopaikka" vaikka sillä ei niin kamala kiire olekaan. Ja aurinko on ollu tänään erityisen ihana.
  7. Mä olen suunnitellut huomenlahjaksi sulholle joko Ledlenserin taskuvalaisinta tai sitten jotain muuta käytännöllistä. Leatherman sillä on jo. Mutta joäkin tuollainen käytännöllinen, hyödyllinen vekotin. Rakastaa niitä Ideoita vastaavista vielä?
  8. Me hieman stressataan syksyn juhlatilaisuutta. Mutta koska pienen piirin pidot niin väkimäärää ei ainakaan tarvitse. Hieman stressaan paikka koska sen löytäminen on hieman ollut ongelmallista mutta aikaa onneksi on. Ja toisaalta jos ei onnistu, niin pirskeitä hieman siirretään.
  9. Me mennään hääyöksi yhteen "mökkiin". Aikataulut maistraatin suhteen on tosin vielä hieman avoimet mutta tarkoitus on viettää siellä sitten koko vk-loppu. Mies bongasi töidensä lomassa yhden unelmapaikan ja rohkeasti meni kysymään että saako yhteen spesiaalitapahtumaan vuokrata "mökin". Hieman jännittää toteutuuko tuo, mutta hyvää kannattaa hieman jännittääkin.
  10. Seurustelu alkoi kuutisen vuotta sitten. Toissa kesänä menimme kihloihin. Ja viime kesänä päätimme että tänä kesänä kesäkuussa menemme maistraatiin. Juhlat pidämme sitten myöhemmin syksyllä. Näköjään päätökset teemme kesäisin. Emme halua mitään erityistä juhlaa vaan sellainen tiettyjen ihmisten kesken hyvänmielen -päivä, ja syksyyn saa sovittettua ennenkaikkea meidän aikataulut, juuri elämäntilanteen vuoksi. Ennenkaikkea töiden.
×
×
  • Create New...