mm8

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About mm8

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meillä oli häät Hämeenkylän kartanolla elokuussa. Vihkiminen oli pihalla, mikä oli kyllä kätevää, kun kenenkään ei tarvinnut siirtyä mihinkään. Muutenkin kaikki meni hyvin. Ruoka oli kuulemma tosi hyvää. Itsellä meni vähän ohi ruokailu. Ei ehkä halvin tapa järjestää häät, mutta stressitön vaihtoehto. Suosittelen!
 2. No nyt on kyllä pakko lopettaa Satuhäiden katsominen. Tuijotin koko jakson ajan morsiamen rintoja, jotka pursui ulos hääpuvusta..
 3. Yhdessä mennään mieheni kanssa. Kun on oma lapsi, niin tuntuu oudolta, että isä saattais. Lisäksi meidät vihitään ulkona, eli varsinaista pitkää käytävää ei ole.
 4. Mulla on kaksi kaasoa. Sisko ja superhyvä ystävä. Ja ne riittää mainiosti.
 5. Itse maksan kaasojen kampaukset ja meikit. En edes miettinyt muuta. Vaatteita en maksa, ei oo myöskään mitään vaatimuksia/toiveita pukeutumisen suhteen. Ja bestmanille maksetaan puvun vuokraus.
 6. Meillä on listalla tällä hetkellä 116 vierasta, joista 26 lapsia. Pitäis saada karsittua, kun alunperin ajateltiin että maksimissaan 70 vierasta. Noi lapset tossa vähän askarruttaa, että kutsuuko vai ei, kun on kuitenki oma lapsi ja muutama muu tosi läheinen.
 7. Meillä ei ole tarkkaa budjettia, mutta varmaan noin 8000 menee ilman häämatkaa, joka jää kauas tulevaisuuteen, koska meidän poika on vielä niin pieni etten halua olla eri maassa hänen kanssaan. Molempien vanhemmat maksavat koko lystin. Onneks!
 8. Näki jo, kun oltiin yhdessä ostoksilla..
 9. Ja kaiken kruunasi vielä surkea morsiamenryöstö. Kyllä on noloo kun sulhanen ei oikeesti ollu mikään supliikkimies.
 10. Meillä mies maksoi mun kihlasormuksen ja mä hänen. Vihkisormuksen maksaa mies.
 11. 750 euroo, siihen vielä päälle lyhennys. Ihan sikana, mut ku kerran sattu kohdalle, ni oli pakko ostaa. Ja ajatus siitä että saan kiertää kaikki Helsingin hääpukuliikkeet sai mut maksamaan pari sataa enemmän, kun mitä olin ajatellu. Ei tunnu enää missään tässä konkurssissa..
 12. Harmi ku nää loppu, oon nauranu vedet silmissä koko ketjun läpi Toivottavasti tulee lisää. Mun mies ei uskalla enää sanoo mitään, ku kerroin et täällä on tällänen ketju olemassa.
 13. ei ole asettanut tilatietoaan

 14. No hyvä etten oo ainut, ku olin jotenki niin järkyttynyt, että tässäkö tää oli. Menin siis vaan alustavasti kattomaan, et minkälainen malli sopis. Eipä mulla mitään suuria tunteita tullut, mut oli nätti omasta ja sulhon mielestä, ihan älyttömän hyvä päällä ja antaa anteeks mun raskauskiloja. Olin ilmeisen helppo asiakas.. Vähän oli kalliimpi mitä olin ajatellu, mut jos noin helpolla pääsee, ni mielummin maksan, kun juoksen pitkin kauppoja..
 15. Jokos löytyi kokemuksia hääpaikkana? Ens kesänä ois häät ja ois kiva kuulla, et miten meni.