madlyinlove

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About madlyinlove

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. Meille tulee lahjalista. Toiveina kaikkea sitä mitä ei vielä ole tai, ja rahaa tietysti.
 2. Meillä häät 21.7. ja vp 22.6. Kutsut on tarkotus laittaa huhtikuun lopulla menemään. Liitteenä lähtee myös juhlaohjesääntö, jossa hieman ohjeistusta lahjatoiveista, ruoka-allergia jutuista yms. Pitopalvelu vaati varman hlömäärän 2vk ennen häitä, joten otettiin varman päälle ja siks vp kk ennen häitä. Ehtii vielä tarvittaessa soitella perään, jos ihmiset ei ilmottele tulostaan. Minustakin se 2vk ennen häitä kutsujen lähettäminen on aivan älytöntä.
 3. Meillä budjetti on 5000e ilman häämatkaa. Suurin menoerä on juhlapaikka, josta tilavuokra 250e ja ruoka n.25e/hlö. Vieraita tulee max80. Hiukset laittaa anoppi, joten tuskin tulee maksamaan juuri mitään. Mulle hääpuvun tekee ystävä, kankaat tuodaan ulkomailta, joten sekään ei tule maksamaan paljoa. Vähän on varaa mennä tuon 5000e yli, mutta yritetään kyllä pysyä sen alapuolella, että saatais sit se ylijäänyt raha häämatkaa varten säästöön.
 4. Meillä häihin vielä reilu vuos aikaa ja kysyttiin tällä viikolla kaasoja ja bestmaneja ja kaikki neljä suostuivat ilomielin. Varsinkin toinen bestman on YLI-INNOKAS järjestämään ja suunnittelemaan kaikkea! Muutaman päivän sisällä pitänyt käskeä häntä rauhoittumaan, kun meinaa lähteä jutut käsistä. Mutta ainakin hyvillä mielin tiedän ettei häissä tule olemaan pulaa ohjelmista (kaasot ja bm:t ovat jo yhteistuuminkin suunitelleet vaikka mitä!). Alustavasti sovittiin että toinen kaaso ja toinen bm (ne puheliaammat) ovat juontajia. Nämä kaksi muuta sitten auttavat tod.näk. pukeutumisessa, kirkossa, yms. Kutsuja yms muuhun askarteluun en ajatellut pyytää kaasoja, vaan miehen siskoa, joka on kätevä käsistään ja tykkää askarrella. Eikä hänellä muutenkaan ole mitään erityistä tehtävää häissä, joten mielestäni on kohtuullista vaivata ennemmin häntä kuin kaasoja.
 5. Mä pyysin 1.kaasokseni parasta ystävääni, sielunkumppania, joka on myös tyttäreni kummi. Ollaan tunnettu n.5v ja on ollut kauan selvää että hänestä tulee kaasoni. Toiseksi kaasoksi pyysin pikkusiskoani, joka on vielä hetken alaikäinen. Sisko on räväkkä ja keksii takuulla ideoita niin polttareihin kuin häihinkin (ehkä liikaakin), ystäväni puolestaan on rauhallisempi ja käytännöllisempi. Uskon että heillä ei tule olemaan tylsää hää- ja polttarijärjestelyjen kanssa! Ainut miinus-puoli kaasoissa on että asuvat molemmat eri paikkakunnilla opiskelujen vuoksi, joten pakolliset morsian-kaaso-hössötykset on hoidettava niinä viikonloppuina kun kaasot ovat kotiseudullaan käymässä. En kuitenkaan olisi osannut kuvitella ketään muuta ystävääni kaason tehtäviin kuin näitä kahta. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.
 6. Paljon on kyselty Varjolan tilasta. Ajattelin kertoa oman mielipiteeni niistä häistä, joissa olen ollut vieraana. Paljasjalkaisena laukaalaisena tiedän myös juorut ja huhut kyseisestä paikasta, mutta paha sanoa pitävätkö ne paikkansa koska itse en siellä ole häitäni viettänyt. Aluksi suunniteltiin miehen kanssa jos juhlittaisi häitä Varjolassa, mutta budjetti on rajottavana tekijänä. Tila on kauniilla paikalla Kuusankosken rannalla. Ruoka on ollut hyvää ja puitteet ovat mielestäni todella kauniit. Tilan emäntää en henk.koht. tunne, mutta tiedän että hänestä joko pitää tai ei. Tällä hetkellä mietitään juhlapaikaksi joko Puustellia tai Villa Luotolaa. Jälkimmäiseen on tehty alustava varaus, joka varmistetaan tässä kevään mittaan, jos sinne päädytään häitä viettämään. Pikkuserkkuni häät oli Villa Luotolassa 3v sitten (itse en päässyt paikalle) ja kaikki olivat olleet tyytyväisiä palveluun ja hintatasoon. Nyt odottelen vielä tarjousta Puustellista, joka ratkaisee kummassa juhlat sitten pidetään.
 7. Meillä on häät heinäkuussa 2012 ja alustavasti sovittiin et budjetti on 10000€. Tietysti yritetään päästä vähemmälläkin, tekemällä mahd. paljon ite (esim. kutsut ja kiitoskortit) ja sit tietty hyödynnetään floristi-sukulaisia, kampaaja-anoppia ja ompelija-tuttuja. Tän viikon aikana aion pyytää tarjouksia mieluisista juhlapaikoista ja kysyä konservatoriolta innokkaita muusikoita.
 8. Mulla on ollut hääpäivä tiedossa niin kauan kun vaan muistan. Miehellä ei juurikaan mielipidettä ollut, joten loppujen lopuks sitten suostui mun valitsemaan päivään. 210712 sanotaan tahdon. <3
 9. Seurustelu alkoi 23.4.2009 Yhteen muutettiin 1.8.2009 Kihlat 23.10.2009 Tytär syntyi 16.6.2010 Vihille heinäkuussa 2012 Juu tiedän, nopeella tahdilla on menty, mut mitä sitä jarrutteleen ku tuntuu oikeelta. Eli häiden aikaan ollaan pidetty yhtä reilu 3v. Mies (21) on vakiduunissa ja itse(21) vielä opiskelen. Tosin mun on tarkotus valmistua just ennen häitä, ettei kesken koulun tarvii sukunimeä alkaa vaihtamaan.