Big Apple

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Big Apple

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kiitos Sofii. Tänään yritin itse pukea puvun päälle ja kiristellä nyörejä ja sen perusteella jo voi sanoa että puku on sopiva ja istuvan todella hyvin enkä olisi malttanut ottaa sitä pois.. Toki viralline tuomio tulee siinä vaiheessa kun saan jonkun kaverin kiristelemään nyörit hyvin ja vannealushame alle, nythän helma laskeutuu vähän hölmön näköisesti ilman alushametta. Tilasin Millyltä tämän merenneitomallisen puvun ja sille tuli hintaa about 300 euroa. Voin yrittää laittaa kuvan tänne jossain vaiheessa..
 2. JeeJeeJee!! Mun puku saapui tänään kotiovelle! Melkoisen nopeeta toimintaa oli DHL:llä, tiistaina pistivät postiin Kiinassa ja torstaiaamuna soitti DHL.n poika ovikelloa! Ja puku näyttää TODELLA hyvältä, ja hyvin tehdyltä. en ole tosin saanut päälle vielä kun mies on ollut kotosalla Pitää koittaa nyt viikonloppuna. Mut vitsit mikä helpotus.
 3. Kuulostaa Elly ihan samanlaiselta ku munkin case. Chattasin viimeks tänään Bellan kanssa joka sanoi laittavansa iltapäivällä (mitä aikaa, mietin vain, haha) kuvia valmiista puvustani. Katsotaan kuinka käy. En tiedä, olis varmaan jännäkakka tullu housuun monta kertaa ilman tuota chattia, mun mielenrauhan se on ainakin pelastanut. Ja mietin just et miten olis käyny jos en olis tajunnu alkaa ahdistelemaan sitä kautta... Huhhuh. No toivottavasti kaikki menee hyvin ja todellakin toivon Elly että saat pukusi ajallaan. Muistaakseni täällä joku oli sanonut, että toimitukset Kiinasta tulee yllättävän nopeasti. Toivon mukaan!! Tuosta chatista vielä, huomasin kans, että eivät vastanneet suoraan kysymyksiin ja vähän kiertelyä sinne päin.. Itse olin kuitenkin tiukka ja väänsin rautalangasta jotta sain täsmälliset vastaukset... Joten arvailun varaan ei kannata jättää, vaan vaatikaa vastauksia.
 4. Hei Millyltä tilanneet (ja muutkin naikkarit ) Mä tilasin Millyltä ja olen täälläkin käynyt ahdistustani purkamassa. Nyt kuitenkin tilanne on se että puku lähtee suomeen maanantaina ja pitäisi siis ehtiä hyvin. Yksi kikka mitä kantsii kokeilla on toi noiden live chat. Ainakin mun maileissa mitä Bellalta oon saanu, on ollut kuvake siihen chattiin, ja sitä kautta päässyt kyseleen ja ahdisteleen näitä ihmisiä ja se on kyl ainakin mun kohdalla toiminut. Maileihin eivät kovin hanakasti vastanneet, mut chatista saa aamusella aina kiinni. Kokeile Elly siis sitä, jos olet sähköpostiin tuon kuvakkeen saanut. Tässä on vielä suora linkki chattiin, jos ei löydy muuten. http://messenger.providesupport.com/messenger/millybridal.html Toivon todella että pukuni lähtee oikeasti maanantaina ja että se on sopiva! Samaa toivon myös kaikille muillekin ulkomailta tilanneille. Pullervo, tosi kiva kuulla, että sait puvusta hyvän pienistä vastoinkäymisistä huolimatta!
 5. Voi, ihan samaa ollaan mietitty täällä ja olen yrittänyt kaivaa ja kaivaa, mutta ei ainakaan kovin yleistä taida olla?
 6. JEEEEEE!!!! Hieno homma Ite sain kans vastauksia millyltä ja kaikki pitäisi olla hyvin ja saan pukuni kesäkuun alussa.
 7. Kiitos vastauksesta Okkanainen! Itse tein saman jutun, eli lähettelin sähköpostia eri osoitteisiin ja kerroin etten ole Bellalta saanut vastausta. Toivottavasti vastaavat pian. Huomasin, kun tongin vanhoja posteja, että olin laittanut päivämäärän, milloin puku pitäisi olla perillä, ihan liian aikaisin (65 päivää ei siis täyttynyt, vaan jäi vajaaksi about kaksi viikkoa). Ilmoitin heille uuden päivän ja toivon että kaikki menee vielä ihan putkeen. Vähän ehkä liikaa on joutunut nyt jännäämään tämän asian kanssa, koska kaikkea olen joutunut odottamaan aikas kauan ihan jo tilauksen vahvistuksesta lähtien..
 8. Mä sain nyt tilausvahvistuksen ja lisäkysymyksiä tilauksestani eilen Millyn Bellalta. Vähän kyllä meinas jänskättää, että sinnekö meni rahat. Tuossa viestissä oli mm. kysymys milloin häät on tai milloin ns. due date puvulle. Häät on vasta heinäkuun lopulla, mutta laitoin due dateksi jonkun toukokuun puolenvälin/lopun muistaakseni, varmuuden vuoksi.. Toivottavasti Hillankukka saat vastauksia ja puvun pian! Tuo epätietoisuus on raastavaa!
 9. Noniin. Viikko sitten lähti tilaus Millylle. Nyt jännittää ihan hulluna. Hei miten pitkään olette odotelleen vahvistusta valmistajan puolelta, että ovat saaneet rahat ja homma ok? Katselin paypalin sivuilta että maksu on veloitettu luottokortiltani ja vastaanottajalle mennyt. Pyysin Millyltä vahvistusta, mutta eivät vielä ole ainakaan vastanneet.. Toivottavasti valmistusprosessi alkaa pian, en malta odottaa!
 10. Kiitos Okkanainen!!! Oli pakko tämän takia pakko rekisteröityä ja tulla tänne hehkuttamaan Olen siis monta kuukautta seuraillut täällä keskustelua ja nyt tullut siihen tulokseen, että haluan myös pukuni tilata Kiinan maalta ja tuskaillut muutaman firman välillä. Nyt kuitenkin laitoin Okkanaisen vinkistä Millyyn viestiä ja sain todella nopeasti vastauksen, ja niin ammattimaisen, että olen nyt täysin vakuuttunut että sieltä pukuni tilaan. Vastauksessa oli siis selostettu step by step miten puvun tekevät ja mitä kaikkea käyttävät siihen. Muiden (landybridal, 1LB, Ubrides) vastaukset ovat olleet tyyliin yes, we make the dress. Weddingolle laitoin kaksi viikkoa sitten viestiä, mutten koskaan saanut vastausta, niin se siitä sitten.