Morsian040611

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Morsian040611

  • Taso
    Untuvikko
  1. Joo,ei nyt sentään porttikieltoa laiteta häihin,jos ei tilille laita rahaa! Meinaan vain sitä, kun itse on tehnyt/panostanut häiden eteen niin paljon,niin pieni kiitos vierailta olisi mukava..
  2. Olemme pyytäneet häälahjaksi rahaa,jotta pääsisimme häämatkalle.Te jotka olette tehneet tämän saman, koska olette huomanneet että häämatkatilinne on ruvennut karttumaan,eli kuinka paljon aikaisemmin vieraat ovat ruvenneet laittamaan rahaa tilille ennen hääpäivää? Ja kuinka röyhkeää on teidän mielestänne,jos vieras ei laita tilille senttiäkään?Itseäni sellainen ainakin vihastuttaa. Häihimme on vielä 3 viikkoa (nimimerkissäni on väärä pvm),ja vasta yksi vieras (30 kutsua lähetetty) on käynyt laittamassa tilillemme rahaa..
  3. Mitä ideoita teillä olisi ohjelman suhteen vihkimisen jälkeen,mutta ennen ruokailua.Meillä on siviilivihkiminen Tuomarinkylän Kartanolla (toivottavasti sää sallii,ja vihkiminen voidaan järjestää Kartanon upeassa puutarhassa!),joten vihkimisen jälkeen olisi n. 1-1,5 tuntia aikaa ennnen ruokailua. Millä sitä voisi vieraita viihdyttää,kun kuitenkin alkukankeutta vielä ilmassa,mutta alkumalja jo juotu..ja aika odottava tunnelma varmasti..Baari saadaan kyllä auki/ja pari terassiakin käytössä,mutta lähinnä sukalaisia/lapsia ajatellen..