Mimosah

Rouva
 • Content count

  182
 • Joined

 • Last visited

About Mimosah

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän piti mennä leijonakävelylle, mutta ymmärsin, että se tarkoittaa käytännössä sitä että eläimet on huumattu niin vahvasti, etteivät ne tajua ihmisistä ja mistään mitään, siksi ovat vaarattomia... Tämä sai jättämään kävelyn väliin, mitä kaikkea ihmiset tekevätkään omaksi huvikseen...
 2. Päädyin helppoon ratkaisuun, skanssin SOL otti 150€ puvun ja vannehameen pesusta...
 3. En voisi olla tyytyväisempi...
 4. Ei ollenkaan, odotin innokkaana ja yllättävän hyvin olen muistanut nimen esim. puhelimeen vastatessani!
 5. Meillä vieraskirjan virkaa toimittivat vieraiden nimilaput, joiden toisella puolella oli tyhjää tilaa ja häidemme logo. Pyysimme kaikkia vieraita kirjoittamaan terveisensä ja neuvonsa lapulle, ja palauttamaan erääseen laatikkoon, joka nökötti dj:n pöydällä. Kyniä löytyi jokaisen pöydän numerolapun alta. Tämä toimi hämmästyttävän hienosti, koska 83 vieraasta olisikohan ollut 4-5 kirjoittamatonta nimilappua juhlien jälkeen!! Molemmat polttarikansiot sen sijaan jumittivat koko illan milloin missäkin, joten meille tämä oli täydellinen ratkaisu, koska vierakirja ei olisi ehtinyt käymään kaikilla, ja näin vieraat saivat itse päättää missä vaiheessa iltaa terveisensä kirjoittavat! Mainioita neuvoja saimme, tarkoituksena mahdollisesti jossain vaiheessa koota niistä vierakirja, tai sitten vain säilyttää boxi ja laput muisteluita varten...
 6. Meidän häissämme Turun seudulla oli Helsinkiläinen DJ nimeltä Petteri Partinen, yritys muistaakseniu subsonic tai joku vastaava. Vilpittömästi suosittelen, sillä matkakorvaukset ovat kohtuulliset, ja hinta-laatusuhde mitä mainioin, emme olisi voineet olla tyytyväisempiä!!
 7. Täsmälleen samaa mieltä, Kappelinranta ei paljoakaan koristeluja kaipaa, meilläkin oli vain punaiset kattausliinat yms. jotain punaisia kristalleja, ja paikka oli kaunis kuin morsian! Vinkkejä...hmm... En olisi varmaankaan muuttanut järjestelyissä mitään, kaikki meni niin nappiin! Ruokailu meillä oli ison salin puolella, jonka jälkeen pöydät raivattiin huomaamatta ja tilalle tuli tanssilattia!Drinkkipöytä/juomapiste meillä oli koko ajan aulassa, mikä toimi hyvin ja varmasti hiukan rajoitti ihmisten juomista juuri sopivalla tavalla! Myös iltapala oli aulassa, koska tanssilattia oli kovassa käytössä... Lahjapöytä meillä oli eteisessä naulakoiden lähellä, tämäkin toimi mainiosti. DJ oli isossa salissa toisten portaiden alla, ja bändikamat toisten portaiden alla (meillä oli paljon erilaisia musiikkiesityksiä dj:n lisäksi). Kappelinranta on siitä ihana paikka, että se on kuin yhtä isoa tilaa, ei siis turhia sokkeloita jne. Minulla oli oma morsiuswc käytössä (inva wc siis, siellä paljon tilaa, peilipöytä yms), mutten olisi sitä edes tarvinnut! Morsiushuoneeni, jossa odottelin vihkimistä oli alakerrassa, ja sekin oli mainio ratkaisu!
 8. No hui! Onko muita tuoreita kokemuksia?? Oma pukukin roikkuu likaisena henkarissa...
 9. Avasimme seuraavana iltana kotosalla, nautiskelimme viinistä ja suklaasta ja fiilistelimme aamulla alkavasta häämatkasta...
 10. Pelkäsin itkeväni, mutten voinutkaan lopettaa hymyilemistä edes silloin, kun isäni astui helman päälle luovutustilanteessa!
 11. Kuin tukki, vain kerran heräsin kaasoni viereltä pelottavasti samaan aikaan klo 6 aamulla, katsoimme toisiimme, aloimme nauraa ja jatkoimme nukkumista!
 12. Annoin kuvakirjan huomenlahjakuvauksen annista, ja sain rahaa erästä tiettyä tatuointia varten... Mies oli käynyt jo alustavasti neuvottelemassa kuvasta.
 13. Onnistui mainiosti, vaikka oli kireä merenneitopuku vannehameineen. Helmat kainaloon vain! Sukkiksia tai sukkia ei ollut, pelkästään pikkupikkustringit toimitusta helpottamaan!
 14. Kutsuttuja oli yhteensä 96, joista 86 ilmoitti tulevansa. Muut eivät päässeet, ja 2 jätti ilmoittamatta mitään. 86 vieraasta yksi pariskunta ilmoitti edellisenä päivänä eronneensa ja jättävänsä juhlan väliin, hääpäivänä toinen pariskunta oli vatsataudissa. Eräs sukulaismies jätti avovaimonsa kotiin muttei vaivautunut ilmoittamaan asiasta, muutamia tyhjiä paikkoja siis löytyi salista. Kuitenkin siis sellainen 80 vierasta saapui!
 15. Juustoja ja muuta pikkunaposteltavaa! Hyvin teki kauppansa, paljon muuta ei jäänyt kuin valtava homejuustokiekko!