Jump to content
Naimisiin.info

coecahill

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kirvun.net/helmi/
  • ICQ
    16603300

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo (häät Pohjanmaalla)

coecahill's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei Soikkeli, kiitos tosi paljon tiedoista! 100E per viikko kuulostaa aivan käsittämättömän hyvältä... sanoin miehelle että varataan heti (kihlatkin on tosiaan vielä vaihtamatta Ihan varaamiseen asti ei vielä menty mutta todella mielelläni ottaisin yhteystietoja ja muistiinpanoja vastaan. Voisit vaikka yksityisviestinä laittaa? Ollaan menossa Pohjanmaalle joululomalla, jolloin vasta päästäisiin itse katsomaan paikkaa. Eihän tässä pysy housuissa jos siihen asti pitää odottaa... Kiitos uudemman kerran vielä!
  2. Mikä hitsi tuo Tapaninlinna on? Googlesta löytyy vain muutama kuva, jotka näyttävät tosi hyvältä!! Ei kuitenkaan löytynyt osoitetta eikä juuri muutakaan infoa. Onkohan tuo paikka ihan törkeän kallis? Meillä on häät tiedossa juurikin Pohjanmaalla. Mies vaan ei tunnistanut paikkaa vaikka on ihan Ylistaron korvilta kotoisin (asunut siellä 20 v). Ihmetteli vaan että eihän tuo siellä voi olla...
  3. Kiitos kaikille kirjottaneille myös minun puolesta, mietin tätä asiaa tuossa itsekin kovasti Vielä sellasen näkökannan voisin lisätä, että minä TYKKÄÄN tosi paljon meikkaamisesta. Olen siinä taitava (lähinnä siis kiinnostunut ja paljon meikkikirjoja lukenut ja se rentouttaa meikäläistä tosi paljon. Luulen, että jännitän paljon enemmän meikkaajan tuolissa istuessa kuin itse meikatessa... Lisäksi mullakin on taustalla tuollainen ikävä kokemus: vanhojen tansseissa maksoin kalliin meikin, josta en pitänyt ollenkaan. Olin niin nuori, etten uskaltanut sanoa mitään Soitin vaan itku silmässä kaverille että tuo minulle meikit, pesin naaman ja meikkasin itse uudelleen. Koemeikkiä tosin sillon ei ollut tehty (meikkaajan mielestä ei ollut tarvis). Voipi siis olla, että taivun nytkin tekemään itse... uhraan vaan rahaa sitten kalliimpiin tuotteisiin, kun kerrankin "saa" niin tehdä ilman että mies kurtistelee kulmia Yhteen hyvään meikkivoiteeseen kun uppoaa helposti tuo 60E jolla moni näyttää jo saavan koko meikin!
×
×
  • Create New...