Jump to content
Naimisiin.info

TikiTii

Morsian
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TikiTii

 1. ei niinkään jäynä mutta mä ajattelin tavallaan kiitoksena ja tavallaan kostona pistää polttariporukat vastakkain kilpasille.. joko jotain sanaselityspeliä, en oikein sihen lämpene.. nyt uusimpana luin tuolta kolikonheittoa skumppapulloon.. eli mietin et jos laittaa jonkun kuoharipullon huoneen toiseen päähän ja sihen heiteltäis palloja, petanque (miten kirjoitetaankaan) tyyliin ja se joukkue kenen pallo lähimpänä niin voittaa sen.. tai sit jotain muuta. pitää vielä miettiä..
 2. voi mä luin tän sun kirjotuksen ja kuuntelin ton biisin jo pari viikkoa sitten ja mä en pääse tästä yli.. en vaan pääse.. titanic on ollu mulle todella tärkeä leffa ja mä oon siitä tykänny ihan sikana, samaten tästä biisistä.. ja nyt mietin vaan että saisiko tämän muokattua siten että se sopisi meillekin marssiksi.. pitää ehkä jutella miehen kanssa ja sitten kanttorin..
 3. Hei mitenkäs jos häätanssina on tanssi eikä valssi ja kuitenkin tahtoisin tanssia vanhempien kanssa lisäksi, niin mikä biisi siihen sitten olisi sopiva? kukaan vanhemmista ei tanssi enkä tiedä saanko omaa isäänsi tanssimaan ollenkaan, mutta jos saisin niin mikä biisi siihen sitten?
 4. Meillä on mietitty Juha Tapion Vuodet vieriä saa.. mitä mieltä ihmiset siitä? sopiiko se häätanssiks?
 5. eipä mun tullu mieleenkä tuo allergia.. totta.. ja jos ne kuivahtaakin niin eiköhän aleta sitten miettiä muita pöytäkoristeita... pihalle koivuja tulee ja ehkä oven pieleen, mut muuten tuskin..
 6. mäkin olin miettinyt tuota koivuteemaa lisänä meidän häihin, ei siis mitenkään pääjuttu vaan kun just noihin juhannuskoivuihin oon ite tykästynyt niin niitä varmaan tulee ulos ja sitten sisään oven viereen. Mutta tuosta köynnöksestä herää muutamat kysymykset. Kestääkö ne miten pitkään? siis pitääkö ne samana aamuna suunnilleen vääntää vai miten tuo käytännössä onnistuu? ja entä yleensäkin tälläiset kukka/kasvijutut, ootteko kyselly et hoitaako kukkakauppa, mistä kimpun tms tilaatte niin tuollaisia? tuota koivua mietin että juurikin jollain tapaa joksikin köynnökseksi ois kiva ja sinne sitten kukkia sekaan, teemavärien mukaan.. tätä vaan pitäis testata varmaan..
 7. Haluan ehdottomasti että isäni saattaa. Olen "isin tyttö" ja mulle se ois tärkeetä et isi saattaa..
 8. Meillä varattiin nyt kirkko 14.. omat muksut ehtii nukkua jos nukkuu ja sit ei mee ihan älymyöhäseks, just niitä lapsia ajatellen... tokihan ne lähtee pois sieltä ku alkaa väsy iskee..
×
×
 • Create New...