piisamirotta

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About piisamirotta

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/11/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Jo nyt on p*rkele!! Tänään tuli vihdoin ja viimein pitkän odottelun jälkeen viimeinen paketti kyseisestä puljusta jossa oli sukkanauha ja alusasusetti. Sukkanauhaan olen tyytyväinen, mutta alusasusetti ei todellakaan ole se minkä tilasin. Tämä Johanna Tukiaisen possumekko on jotain aivan muuta kun kuvassa. Jep, enpäs ala vaihtamaankaan, menee varmaan toiset 2,5kk että saan tilaamani tuotteen.. En suosittele kenellekkään, tämä taistelu on minun osaltani ohi, onneksi.
 2. Viime viikolla muistaakseni sain 2 pakettia joista puuttui vielä pari tuotetta, jotka ne lupas laittaa tulemaan postissa.. Saa nähä mikä taistelu tässä vielä on edessä, kun kohta 2kk odotellut eikä koko tilausta vieläkään tullu.. Itelläki häät vasta heinäkuussa mut voi p*rkele rupee keittää ku haluis kuitenkin olla aikataulussa mieluusti tosi paljon edellä.. toivottavasti kohta tulis..
 3. Joopatijoo. tosiaan 3.2 tilasin ja eilen hain postista tavaraa, ja jälkitoimituksena pitäisi tulla jotain muutakin, toivottavasti kaikki loput tilaamani tavarat. Tiara ja korusetti ei kyllä olleet samat mitkä tilasin, mutta en niitä jaksa alkaa vaihtaakkaan kun ovat kuitenkin ihan kivan näköiset. Toivottavasti kaikki loput tuotteet tulevat huomenna niin näkee sitten mitä ylläreitä se paketti tuo tullessaan.
 4. Minäkin sain lähetystunnuksen tänään, se ei kyllä vielä toimi, toivottavasti tulee toimimaan. Itse olen varmaan kymmeniä viestejä lähetellyt puolin ja toisin, tilauksen toimittaminen kiikasti kuulemma kakunkoristeen maahantuojasta, ja sitten se tulikin toiselta firmalta ja niin pois päin.. Ihan inhimillinen syy, mutta mun mielestä ois kauppiaan velvollisuus ilmoittaa itse mahdollisista viivästyksistä ettei tarttis repiä hiuksia päästään miettiessään et missä viipyy paketti.. Hienoa lukea että edes jotkut on pakettinsa saaneet. Toivossa voi siis elää vielä. Voisin ilmoittaa missä mennään kun saan tietää toimiiko tunnus ja tulika paketti, ja sen sisällä kaikki tilaamani.
 5. Kummallisen tyyriitä häitä. Minun budjettini n. 80 hengen häissä on 2500-3000€ ja toivottavasti päästään halvemmalla. No meillä ei ole pitopalvelua vaan tehdään ruoat itse, eikä me tarjota alkoholia. Paitsi tietty ruokajuomat ja maljapuhe juomat. Koska mun periaate on, että se on meidän juhlapäivä eikä mun tarvii kustantaa kenenkään kännejä. Saavat tuoda omat juomat. Ja muutenki ollaan päätetty tehdä mahdollisimman paljon itse. Kallein budjetissa tulee olemaan juhlapaikan tilavuokra 800€, että meilläpä tulee tämmöset pienemmän budjetin häät. Selventääkseni: Kukat tulee tuttavan puutarhasta, meikin tekee ystävä, kampauksen tekee ystävä, Dj on omasta takaa ja hääautokin on isäni jenkkiauto. Säästää pitkän pennin tossa ku on kavereita jotka jeesaa
 6. Itse tilasin 3.2.2011 n. 100€ tavaraa ja olen lähetellyt s-postia kun ei oo kuulunu. Vastasivat että ensi viikolla pitäisi olla perillä. Toivonmukaan onkin. Itse en ainakaan aio jäädä ilman tilaamiani tuotteita, tai muussa tapauksessa ilman rahoja. Taistelkaa hyvät ihmiset! Harmikseni satuin vasta eilen lukemaan tästä firmasta huonoa palautetta. En kyllä tämän jälkeen enää moisesta puljusta tilaa, ja muistan tästedes tarkastaa taustat ennen kun tilaan mistään muustakaan verkkokaupasta.