Gabriella

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Gabriella

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä en ainakaan ymmärrä, mitä vikaa 50e lahjassa on? Osta sillä haluamasi lasivaasi, voit saada mieleisesi eikä tarvi valittaa. Inhottaa tuollainen asenne, että vanhempien pitäisi kustantaa aikuisille lapsilleen kalliita lahjoja tai osallistua häiden kustannuksiin. Luulisi läsnäolon tärkeänä päivänä riittävän... :
  2. Tämä on kyllä jännä aihe... Oman sukuni häissä ei ole yleensä juomia paljon tarjoiltu ja häät on vedetty läpi ilman kännejä. Siksi olikin ylläri, kun olen nyt ollut kaksissa sulhon puolen häissä ja molemmissa on sukulaisilla tarjoilujen lisäksi omat pullot autoissa. Minusta se oli jotenkin typerää tai outoa ainakin. Sulhoni serkkutyttökin käveli hääpaikalla juhlapuvussaan minttuviinapullo kädessä. Tosi mautonta. Kyllä hääjuhlasta pitäisi pystyä nauttimaan ja iloitsemaan ilman viinaakin. Tämä on vain minun mielipiteeni. Omien häidemme juomasuunnitelmia ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta mahdollisesti tarjoamme vieraillemme ainoastaan onnittelumaljat. Mikäli tähän päädytään, haluan lisätä asiasta kutsuun tai muuhun vinkin vieraille samaan tyyliin kuin ystävämme. Heidän kutsussaan mainittiin, että he toivovat ettei heidän juhlassaan nautita alkoholia niin kauan kuin he ovat itse paikalla (rähinään taipuvaisuutta suvussa...). No, katsotaan nyt mihin päädytään...
  3. Praha on maailman kaunein ja romanttisin kaupunki! Kaarlen silta ja linna-alue ovat ihan must juttuja, suosittelen myös oopperaa! Oikeastaan kaikki nähtävyydet ovat niin täydellisiä että ne kannattaa kiertää vaikka ympärillä olisi miljoona muuta turistia. Ravintoloita ja mukavia pikkukauppoja kannattaa ehdottomasti etsiä keskustan ulkopuolelta. Parisataa metriä keskusaukiolta mihin suuntaan tahansa ja hinnat ovat rajusti halvempia. Rakastan Prahaa!!