Hedii

Aktiivijäsen
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Hedii

 • Rank
  Juniori
 1. Ensisuudelmasta lasketaan yhessäolon alkamispäivä ja hääpäivä tietenkin sitten erikseen.
 2. Olin nyt kaasona taas pitkästä aikaa, eikä onneksi tullut nyt mitään ongelmia polttareiden rahapuolen kanssa. Omista polttareistani jäi pois yksi kauempana asunut serkkuni, kun junamatkat mukaan lukien polttareiden kulut olisivat olleet hänelle noin 300€. Jälkikäteen kyllä vähän harmittaa, sillä loppupeleissä tärkeintä on kuitenkin kaikkien kutsuttujen osallistuminen.
 3. Ilman muuta kiinnostaa edelleen. Tosin ei enää niinkään hääjärjestelyiden kannalta katsottuna, mutta kyllähän nuo ihmissuhdekiemurat aina jaksaa kiinnostaa.
 4. Meillä oli noin kaksi tuntia aikaa koristella juhlapaikka. Tai siis siskoillani ja vanhemmillani. Kaikki meni kuitenkin hyvin, vaikka vieraita/paikkoja olikin todella paljon. Homma toimi siten, että kaikki laatikot oli pakattu todella huolellisesti. Jokaisessa laatikossa oli vain yhtä koristetta, ja laatikoita olikin yhteensä noin 20kpl. Vähemmälläkin määrällä laatikoita oltaisiin tietenkin selvitty, mutta silloin tavaroiden etsiminen eri laatikoista olisi vienyt liikaa aikaa. Joten kannattaa lajitella tavarat tarkkaan etukäteen, jotta välttyisi aikatauluongelmilta.
 5. anujohanna, serkkuni meni uudestaan naimisiin, ja hänen veljensä saattoi hänet alttarille. Jotenkin se tuntui erittäin luontevalta, joten suosittelen tuota kyllä ehdottomasti.
 6. Heh, hauskoja ideoita! Harmi ettei itse hoksattu keksiä jotain tällaista häihimme... Esim. tietokoneen näppäimistö olisi voinut olla hyvä vetästä hameen alta, sillä mieheni on atk-alalla töissä.
 7. Meidän vihkipappimme oli ilman muuta hääjuhlassa mukana. Hän lähti muistaakseni ensimmäisen tanssin jälkeen kotiin. Tuntui viihtyvän oikein hyvin, kun olimme laittaneet hänet istumaan vanhempiemme viereen.
 8. Olin jälleen kaasona ystäväni häissä, joissa Miettinen oli kuvaajana. Omista häistäni muistan sen kuinka helppoa oli olla hänen kuvattavanaan. Tälläkin kertaa kaikki meni hienosti ja kuvat ystäväni häistä ovat upeaa katsottavaa.
 9. Tästä ketjusta oli todella paljon iloa ennen häitä. Kiitokset vielä kaikille tähän kirjottaneille naikkareille. Omalta osaltani voisin sanoa muutamat pointin: -Muista syödä ja juoda aamupäivän aikana, se helpotti oloa todella paljon. -Älä panikoi, kaikki menee enemmän tai vähemmän oikein, vieraat eivät huomaa pikku kömmähdyksiä -Muista nauttia päivästä, sillä se on ainoa hääpäiväsi!
 10. Syömällä tarpeeksi ja juomalla hääpäivän aamuna pari lasillista skumppaa valmistautumisen aikana. Eipä siinä muuta tarvittu. Onneksi tiesin, että kaikki järjestelyt olivat todella hyvin hoidettu, joten sekin rauhoitti mukavasti hääpäivän aikana.
 11. Kyllä hymyilin. Tai ainakin alkumatkasta. Noin puolessavälissä matkalla alttarille alkoi polvissa vähän tutista, kun katsoin tulevaa aviomiestäni suoraan silmiin. Mutta kun hän oli ottanut minut vierelleen ja kävelimme yhdessä alttarille, niin siinä sitten taas hymyilin iloista hymyä...
 12. Pidin yli 2 kuukauden tauon isojen häidemme suunnittelemisestä noin puoli vuotta ennen häitä. En tehnyt yhtään mitään minkään eteen. Noloa. Mutta onneksi ehtii siitäkin huolimatta kaiken tehdä...
 13. 1800 euroa on ilman muuta paljon rahaa, mutta joku muu saattaa laittaa sen verran hääpukuun, kun taas joku toinen selviää 800 euron puvulla. Kuvia kuitenkin katsellaan kymmenien vuosien ajan, eli niistä on iloa itselleen ja muillekin todella pitkäksi aikaa. Ja mitä olen lukenut häitään jo viettäneiden naikkareiden tarinoita, niin juuri valokuvaukseen panostaminen on ollut useimmiten häiden parhaita sijoituksia.
 14. Me leikittelimme kanssa jossain vaiheessa ajatuksella, että mitäs jos mentäis Vegasissa naimisiin. Periaatteessa sille ei ole paljoakaan esteitä, sillä eivät Vegasin viranomaiset ainakaan oman käsitykseni mukaan ilmoita asiaa mihinkään muualle eteenpäin, kuin liittovaltion viranomaisille. Suomeen en usko avioliittoasian virallisesti kantautuvan...
 15. Kuvauksen hinta on noin 1800 euroa. Ei olla vielä päätetty tarkkaa tuntimäärää, mutta luultavasti 10-11h se tulee olemaan... Valitsimme kuvaajaksemme Janne Miettisen, sillä hänen kuvansa ovat aivan upeita ja palvelu on ollut hyvää.